25.07.2010 | 23:33
MoschuS je napisao:
Smayoo jel imas mozda jos negdje link na sellera od kojeg si uzeo hdmi adapter?
Seller je bio "jinbostore", ali nije više aktivan ili ga ja ne znam pronaći (???).
cvitko je napisao:
Ovo što si ti smayoo napisao mi se čini praktičnije samo mi ostaje bed što sam nekako nesklon internet trgovini, a k tome ni nemam kreditnu karticu pa bi to trebo odradit preko neke druge osobe.
Ideš... Welcome to the 21st century.
Tako su u 19. stoljeću bili neskloni koristiti papirnati novac i vjerovali su jedino zlatnicima i srebrnjacima.
Ne bi se čudio da se radi o nekom od 50-60 godina, ili čak o nekom mom vršnjaku. Ali ti si, čovječe, student... Ovaj bi razgovor trebao ići obratno. Ja bi, stari konj od 40 kuka, trebao reći kako sam nesklon internet trgovini i kako ne koristim kartice, a ti bi me trebao ispljuvati da živim u prošlom stoljeću.
Interesantno je kako te nije strah upuštati se u muljaže s PDVom, ali nisi sklon kupiti preko interneta (gdje ti opet za tako sitnu stvar ne bi naplatili PDV, sve bi bilo legalno, i još jeftinije).
Enivej, jedan adapter na drugi ti
sigurno neće raditi ako nije za za to predviđen (a ovi koje sam ja kupio, niti oni koje Apple prodaje - nisu).