Postoji li opcija dizanja virtualnog Mail servera
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Postoji li opcija dizanja virtualnog Mail servera


03.04.2014 | 19:33
Znam da je glupo ali moram

Postoji li opcija dizanja virtualnog Mail servera,npr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
03.04.2014 | 21:15
Pretpostavljam da si mislio na vlastiti mail server na kojem ces podesiti svoju domenu. Mislim da OS X Server ima tu mogucnost, ili mozes instalirati neki 3rd party mail server. Samo nisam 100% siguran, ali mislim da vecina nasih ISP-ova filtrira vecinu portova, ukljucujuci i port 25.

Ako si mozda mislio samo "krivotvoriti" mail da druga strana misli da prima mail od Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , samo trebas za Outgoing SMTP server staviti neki server sto ne zahtjeva autentifikaciju. Mislim da bi t-comov mail.t-com.hr jos uvijek trebao biti bez autentifikacije.
03.04.2014 | 21:44
nije više.

Što točno trebaš s tim?
03.04.2014 | 23:09
Ma glupost,imam problem sa jednim nalogom. Jedan idiot je registrovao iCloud nalog za ne postojecu mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ne razmisljajuci za sta sluzi iCloud i find my phone. Aparat nije ukraden,posjeduje sve osim racuna(kupljen na crno)naravno pass nema teorije da se sjeti a domena koju je on stavio ne postoji.Regularno Apple salje reset pass na mail ali mail ne postoji.Konto sam ako postoji mogucnost da dignem virtualni server sa ovom domenom i skinem mail.Nemam pojma da li je moguce ni kako je uopste prosla registracija kod Apple.
03.04.2014 | 23:27
To sto zelis izvesti je nemoguce zato sto domena lalita.com vec postoji, a pretpostavljam da taj lik nije vlasnik. Ali zar nema opciju Answer security questions na iForgot? Ili je i to zaboravio?
04.04.2014 | 00:11
Ako ne moze proci dio sa Date of Birth, morat ce zvati Apple Support. Oni ga nece pitati DoB, nego direkt sigurnosna pitanja, mora znati odgovor na 2 od 3. Kad to prodje, pitat ce ga koji mail zeli postaviti kao recovery mail. Nakon toga ponovno ide na iForgot, samo ovaj put ce se mail slati na recovery mail.

Ja sam vec 2 puta mora zvati za cimere, i oba puta je proslo bez problema. Jedino sto sam ja u Dublinu, di Apple ima support (nisam bas bio odusevljen zenskom s druge strane, ali odradila je svoj posa).
04.04.2014 | 03:42
Da je to email adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , teoretski bi mogao kupiti hosting na to ime (JKILDHSSJS.com), i kreirati identicnu email (HYSGS) adresu pa bi Apple to poslao na validnu adresu, i vi bi uredno dobili mail.

Problem je ako ta lolita domena postoji, jer to znaci da ju ne mozes ti registrirati, a samim tim niti napraviti pripadajuci email account.

Jedino probati nazvati Apple support pa probati na taj nacin...
04.04.2014 | 06:49
Koliki zovi Apple Support i probavaju registrirati ukradeni telefon?
Kad bi tome bilo tako, tada ne bi imalo smisla zaštita.
04.04.2014 | 07:21
Ili neka kontaktira admina te domene lalita.com, objasni mu problem i zamoli za uslugu.
04.04.2014 | 07:40
zabac kaže:
Koliki zovi Apple Support i probavaju registrirati ukradeni telefon?
Kad bi tome bilo tako, tada ne bi imalo smisla zaštita.


U potpunosti se slazem sa tobom. Ja inace uredjaje koji su zakljucani ne radim. U ovom slucaju znam da je "regularno" kupljen,gdje i kada.Eto ljudi nekad uopste ne razmisljaju sta rade i onda se nadju u problemu zbog gluposti.
04.04.2014 | 07:42
smayoo kaže:
Ili neka kontaktira admina te domene lalita.com, objasni mu problem i zamoli za uslugu.


Dobra ideja,probam pa javim.
04.04.2014 | 21:03
Da malo bumpam temu

Covjek se sjetio svih pitanja aili imam veliki problem.Udjem u ID pormjenim pass ali zapnem kod gluposti. On je ID postavio kao ne postojeca dresa znaci Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript sto znaci da ne mogu da verifikujem ID.Ako na tom nalogu promjenim na neku normalnu adresu opet ne mogu da aktiviram jer mi opet trazi stari nalog Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .Ima li neko neku ideju kako ovo srediti,ja vise nemam pojma sta da raim .Maltretiram se 3 sata
04.04.2014 | 21:06
Ne možeš ništa. Jedino kontaktirati admina od te domene i zamoliti ga da napravi taj account i forwarda ti na neku postojeću adresu.

Možeš liku lupit 2 šamara da se idući put ne pravi pametan. I naplatit mu svoja 3 sata.
05.04.2014 | 04:04
Cekaj, jel se mozes logirati u My Apple ID?

Jesi proba mozda logirati se na www.icloud.com sa tim AppleID-om, i u Find My iPhone maknuti iPhone iz tog accounta.
05.04.2014 | 07:16
Nakon reseta pass sam se logovao u my apple ID ali sam morao ovo " Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript promjeniti u validnu mail adresu zbog verifikacije. Onda ae logujem na icloud ali nemam ni jednog uredjaja na find my phone. Dok na aparatu i dalje trazi ID na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
05.04.2014 | 07:18
smayoo kaže:
Ne možeš ništa. Jedino kontaktirati admina od te domene i zamoliti ga da napravi taj account i forwarda ti na neku postojeću adresu.

Možeš liku lupit 2 šamara da se idući put ne pravi pametan. I naplatit mu svoja 3 sata.


Domena ne postoji tj u pripremi je
05.04.2014 | 14:01
Pretpostavljam da si odma prominio mail, a tek onda pokusa aktivirati aparat. Jedino ti onda jos ostaje probati prominiti natrag na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (posto neces moci, ostavis ne-verificirano) i onda probati aktivirati aparat (ako su vec zakljucali aparat na ne-verificirani account, onda ga takav mora moci i aktivirati). Ili ne znam jesi proba (a pretpostavljam da jesi), kad te za aktivaciju trazi pass za ID Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , jednostavno uniti ovaj novi pass. Ako ni to ne prodje nema ti druge nego zvati support.

Jos jedna stvar, kad si se logira na iCloud, je li ti izbacio poruku da se trebas prvo logirati na nekom iUredjaju da aktiviras iCloud ili se uredno logira, ali je Find My iPhone prazan? (Da ustanovimo da li je nakon promjene mail-a to novi account ili i dalje onaj stari)

P.S. Mozes probati kroz neki whois lookup iskopati kontakt vlasnika domene.
05.04.2014 | 14:56
Sve probao i opet nista,jedino vlasnik domene.
05.04.2014 | 17:49
Samo ja se bojim da ti ni vlasnik domene nece bas pomoci. Jer koliko sam skuzio, ti zapravo imas pristup tom accountu, ali telefon nije na tom accountu (to mi je jako sumnjivo, jesi li mozda prije restorea brisao iCloud account sa telefona nekim od onih hackova sto kruze u zadnje vrime). Mislim da je nesto pobrkano na samom accountu i to neces moci rijesiti bez Apple supporta.

Uvik ti ostaje ovo: www.iclarified.com/39562/ih8sn0w-release...vation-lock-bypasser . Objavljeno je 01.04. ali tip tvrdi da nije April Fool's Day joke.
05.04.2014 | 20:30
Digao sam ruke od svega,neka se vlasnik zeza sa tim.Mozda je malo konfuzno objasnjeno u postovima,pa cu probati objasniti po koracima radnje.

1.Aktiviran iCloud i find my phone sa ne postojecom mail adresom ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) na zalost moguce bez verifikacije maila.
2.Uradjen restore i ne mogucnost aktiviranja zbog zaboravljenog pass-a
3.Ulazak u Apple ID Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript preko sigurnosnih pitanja i promjenjena ID na drugu mail adresu(naravno i sam naziv iz Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript u npr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) verifikovan i aktivan preko maila.
4.na aparatu i dalje stoji Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ne mogucnost aktiviranja
5.Pokretanje icloud-a ali nema ni jedan aparat prijavljen(morao aktivrati na svom mac-u)
6.Nalog - ID i pass promjenjen opet na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ali bez mogucnosti verifikacije jer je ne postojeca domena.
7.Pokusao opet sa novim pass-om da udjem tj aktiviram aparat ali bez uspjeha
8. Postoji i opcija rescue mail adress u ID nalogu ali preko nje nije moguce izvrsiti aktivaciju,sluzi sam za obavjesti

Sto se tice apple support,vec sam naveo da aparat nije ukraden ali nema racuna jer je kupljen na crno .Tako da ta opcija propada jer iz apple traze bas racun kada je iCloud lock u pitanju.Lijepo od njih ali mi nije jasno kako su napravili propust aktivacije fynd my phone preko telefona ili iPad-a bez verifikacije maila

Probam ovo sa iclarified i onako je samo plocica za potklocati nesto
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 49 minuta
  • smayoo: X-D
  • zoranowsky: LOL! :)
  • Gjuroo: :D
  • Ender: na eurosongu ima vise golotinje, al pornic ima bolju muziku :-)
  • Ender: koja je razlika izmedju eurosong-a i pornica?
  • Ender: evo sta kruzi po forumima sada.
  • JOHN: ……naravno uz par iznimki
  • JOHN: Markec je pobjednik bez obzira na brojke! Jako dobra promocija njega kao mladog umjetnika, tradicije, kraja i države od kuda dolazi. Za ostalo/e sam bez komentara. Bilo je tu svega i svačega :)
  • Ender: da ne budem pogresno shvacen, da sam rasista ili sta vec, ali jedan od malog broja normalnih nastupa.
  • Ender: cestitke iz srbije za uspeh i nastup!
  • smayoo: Slažem se!
  • Gjuroo: Saka čast malom na energiji koju je prenio na ljude. Napokon malo masovne pozitive.
  • Zdravac: U svakom slučaju, čestitam mu. Što se mene tiče, on je pobjednik!
  • Zdravac: čini mi se da sam sad u dokumentarcu vidio da Marko ima doma iMac (?), pa si mislim možda je član našeg foruma?
  • Gjuroo: Ma win-win. Kak se već veli, Lazanja je osvojio srca ljudi, a Oni nek si organiziraju Euroviziju u Švici. Ima se, može se :)
  • smayoo: Ja mislim da je HRT okolo lobirao da žiriji ne daju Marku previše bodova jer HRT nema kinte za organizirati natjecanje iduće godine :D
  • cariblanco: Da je Marko nosio suknju, bili bi pobjednici ;)
  • Gjuroo: Rim tim tagi dim!
  • Yonkis: Krehacro, pa ne zove se uzalud Pro.
  • Krehacro: Uh gledam sad usporedbu...pro bolji
  • drlovric: Ma samo Pro. Neka ide zivot :)
  • Krehacro: iPad air m2 ili iPad pro m2?
  • zoranowsky: Isto sam uzeo novog svojevremeno
  • zoranowsky: Išao sam ja pogledati health na svom 12.9 ii gen, ali nema health podatka, inače ok radi, nema problema.
  • drlovric: Pa da, uzeo sam ga cim je izasao. Ne znam sta bih ti rekao za bateriju. Nemam nekih problema, pojma nemam ni na koliko je health. Provjerim pa javim.
  • Yonkis: drlovric: a kakva ti je baterija na njemu, ako pretpostavimo da si ga kupio kad je bio "objavljen"?
  • drlovric: Ja imam iPad Pro (2nd gen). Niti najmanji razlog nemam za upgrade. Oni ubacuju najjace cipove, dok je najveci problem iPada u biti software :)
  • MAK: iPad Air plus Pencil Pro
  • smayoo: Svim Splićanima čestitam dan Sv. Duje! :)
  • cariblanco: kako nogomet može biti okrutan, zaslužili ste najmanje bod
  • cariblanco: Riječani, jeste li spremni za derbi, danas bi trebao biti praznik nogometa na Rujevici
  • smayoo: Možda je to popis po abecedi. ;)
  • cariblanco: Danas čitam VL i koja je najsigurnija zemlja u slučaju holokausta...1 Antartika 2 Argentina ;)
  • Yonkis: Evo, prodajem i neke slušalice, one za u uho. iPhone i sluške, 200€. I nije to sve, one more thing...
  • Mislav2222: ima i 2K 27inca dell monitor, u top stanju na prodaju :D
  • Yonkis: prodao bih iPhone 8 Plus, mijenjao mu bateriju prije cca godinu dana, moram provjeriti, pa ako ima zainteresiranih da ne pišem oglasnik.. Zapravo pišem anyway, valjda tamo netko lurka :)
  • mbp2009: Smayoo riješio sam, nego sad nije za mene, nego nekog drugog
  • accom: O muziki nemam pojma, surfanje je o.k., gaming - isto nemam pojma. :)
  • Krehacro: Dj-ing...Netflix,surfanje i neki gaming :)
  • accom: @Krehacro: meni ne uspjeva koliko bih željeo. Ali je iPad super alat, i sve više mi je neophodan (ajde, navika). Najviše ovisi o tome, što želiš radit.
  • lucija: Dosta ih je uspjesno preslo na iPad.
  • lucija: Nisam no ima na YouTubeu dosta recenzija ljudi koji jesu.
  • Krehacro: Planiram preci sa MacBook air na iPad da koristim kao svoj primarni uredjaj...jel netko to još pokušao i kako mu ide :)?
  • smayoo: Pa zar još to nisi riješio?
  • smayoo: :D
  • mbp2009: Doslovno sam ju ja otvorio hahaha
  • smayoo: @mbp2009, imaš točno tu temu u forumu od prije par mjeseci
  • smayoo: Natrijeve baterije postoje u tzv. REDOX izvedbi već 30 godina, prvenstveno za stacionarne sustave, ali nisu bile pogodne za mobilne jer su bitno manje gustoće pohrane od litijevih, a i veće mase, jer su tekućinske. Velika im je prednost to što su ekološki neutralne, jednostavne za proizvesti i požarno nerizične.
  • m@xym: @Zdravac, OD otkrića nečega u laboratoriju do dolaska na tržište (ako se to upće dogodi) prođe između 5 i 10 godina
  • drlovric: O da. Jako veliko dan. Ljudi nisu svjesni bitnosti ali vrijeme ce polazati.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Oglasi

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO