Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Da se i ja malo pohvalim.
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Da se i ja malo pohvalim.
Poruka: 1636
graphgraph

Da se i ja malo pohvalim. prije 1 Godina, 5 Mjeseci Karma: 17  
Danas kupio MBP 15" 2.4 i5.
E sad ono vazno, s Tome Machine sa potegao sve sa starog kompa (MBP 15" C2D 2,16). Jedino sto nije radilo je Fan control, Mactracker i CS4. Prvo dvoje sam obrisal jer mi ne treba, a sa CS4 sam se malo zezal i uspjelo je (treba obrisati neki folder i onda radi).
Ovo s TM nisam ocekivao.
Inace komp je bozanstven, ekran je ono kaj me odusevljava. Ono kaj me ne veseli je tipkovnica, tvrdja je nego na starome i crne tipke mi nisu nesto. Ali sto je tu je. Ostalo je odlicno. Cak je i ikone postavil na isto mjesto.
Druga stvar je kak sam zeni slozil stari komo. Novi user i gotovo. LOL
Smrt fašizmu i komunizmu.
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Moderator
Poruka: 6136
graph

Da se i ja mapo pohvalim. prije 1 Godina, 5 Mjeseci Karma: 146  
Čestitam.

Kako to misliš - crne tipke ti nisu nešto? Znači prije si imao MBP sa srebrnim tipkama? Za njih općenito kažu da su imali šit tipkovnice, a ove nove (crne) su, kažu, bolje.
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Poruka: 1636
graphgraph

Da se i ja malo pohvalim. prije 1 Godina, 5 Mjeseci Karma: 17  
Naime, u polumraku na onima srebrnima su se vidjela slova i kad nije bilo upaljeno osvjetljenje tipkovnice, na ovima mora biti upaljeno jer se ništ ne vidi. O tome sam mislio kad sam prićao o boji. I ova je dosta tvrđa od one stare. Sjajni ekran mi za sada ne smeta, bum videl po danu kak se ponasa u mojim uvjetima.
I jos nekaj, nadogradnja softwarea je bila teška preko 1GB.
E da, hvala na čestitkama smayoo.
Smrt fašizmu i komunizmu.
Admin
Poruka: 4854
graphgraph

Da se i ja malo pohvalim. prije 1 Godina, 5 Mjeseci Karma: 176  
Meni je srebrna tastatura katastrofa, i po osjećaju a i srebrna pozadina sa osvjetljenim znakovima pri slabom svijetlu se uopće ne vidi. Crnu sam probao i osjetno mi je bolja...no, ukusi i tako to...
Poruka: 685
graphgraph

Da se i ja malo pohvalim. prije 1 Godina, 4 Mjeseci Karma: 19  
Cestitke Zabac

Taj tvoj model mi je slijedeci comp, pa mi je bas drago da si full zadovoljan

Enjoy
Poruka: 582
graphgraph

Da se i ja malo pohvalim. prije 1 Godina, 4 Mjeseci Karma: 6  
Čestitke i od mene, zabac

Mene moj MBP 17'' 2.4, za sada dobro služi i sa srebrnom tipkovnicom... Isto tako bih volio ili 17'' i7 ili 15'' i5... Još nisam donio odluku što mi je bolje...
MacBook Pro Intel Core i5, 17“ 8gb RAM 500gb HD
iPhone 3G / iPhone 3GS 32GB
iPad 2 WiFi - 64GB
... i još podosta toga...
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 9 sati, 8 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: amsterdamxxx, drlovric, Nikola_Kala, Predator971
Anonimaca: 33

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1976