Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
iPhone aplikacija, upit
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: iPhone aplikacija, upit
Poruka: 8
graphgraph

iPhone aplikacija, upit prije 2 Godina Karma: 0  
Pozdrav!

Dakle imam ideju ali nemam znanje, ukratko...radim(kao financijer i nosioc ideje) aplikaciju za iPhone i Android koja se spaja na bazu web trgovine i dozvoljava administratoru da obavi osnovne operacije tipa procesuiranje narudžbe, promjena ststusa narudžbe, dodavanje jednostavnih proizvoda, kontaktiranje kupca itd.
Zanima me prije nego krenem punom snagom u tu avanturu dali iPhone podrzava spajanje na mysql bazu (remotely) ili je to bolje izvesti preko nekog serverskog konektora?
Dali je tehnički izvedivo da web server(lamp), tj. web trgovina "gurne" informaciju o npr. novoj narudžbi na iPhone?

Hvala!
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 451
graphgraph

iPhone aplikacija, upit prije 2 Godina Karma: 32  
Baci pogled na ovo: iMy 1.5 for iPhone OS 3.0.

Generalno rečeno, možeš do servera ili preko socketa, ili preko web servisa ala rest ili soap, a valjda ima i gotov mysql library za iPhone. Mislim, bilo bi logično, ipak je to u osnovi zapravo Mac OS X. Da sam bilo što probao - nisam.
graphgraph

Hvala ti na odgovoru.
Evo ako je neko zainteresiran za job i ima account na oDesku neka baci pogled na ovaj link.
Imamo php programera s kojim se može surađivati na serverskom dijelu posla, dakle traži se iPhone i Android developer(i).
Poruka: 451
graphgraph

iPhone aplikacija, upit prije 2 Godina Karma: 32  
"You are not authorized to access this profile."

Ima li neki drugi način za pogledati o čemu se radi bez registracije?

Igor
graphgraph

Da, moraš biti regan na oDesk...evo ovo je kratki opis posla:
We’re looking for someone to create an iPhone and Android application that will allow to quickly manage an ecommerce software(online store) on LAMP platform.

If you don't meet the following requirements, please don't apply.
1. You have at least 2 app in the App Store (+1 for in Android Market)
2 You've built apps that grab mysql data via JSON/REST/SOAP
3. You have experience with client-server application development on the iPhone and Android platform

Quick summary of the job:

- application is required to connect to single or multiple web server(LAMP) simultaneously
- manage orders, products, categories, manufacturers and other things
- application is required to connect and work with the differente ecommerce solutions(mysql/php powered)
- application will frequently talk to a web server. As such you much be able to develop both the iPhone/Android app and the web server end(if some sort of “connector” will require PHP/MySQL).

More requirements and app details will be provided to applicants.

Thanks
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 10 sati, 22 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: Dr. Beast, gogh, jzelko, rusty, Sank
Anonimaca: 38

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.191