20.02.2012 | 10:48
Zovem se Pavao, imam 52 godine, oženjen sam i imam tri kćerke. Od lipnja prošle godine zajedno s nekolicinom entuzijasta pokrenuo sam projekt "RIKATV - Riječka kršćanska televizija na internetu". Sve možete pogledati na
www.rikatv.net . Od svojih prvih informatičkih dana veliki sam zaljubljenik u Apple proizvode ali si do sada nisam mogao priuštiti pravi Mac stroj. Zahvaljujući jednom donatoru uspio sam nabaviti iMac 27'' prije mjesec dana i ostao oduševljen. Moja supruga je po struci informatičar ali ja ne makar se već dvadesetak godina bavim video montažom na računalu još od onih dana kada je vladala Miro kartica za PC od Pinacla. U to vrijeme sam se intenzivno bavio Adobe Premierom pa je to i danas tako. Velika mi je želja preći na FinalCutPro čim to financije budu dopuštale jer i svi mi na RIKATV-u radimo potpuno volonterski kao i Vi svoju stranicu Jabučnjak. No to nije samo Vaša stranica nego od danas i moja. Odmah čim sam dobio iMaca počeo sam po internetu tražiti ono što bi mi moglo poučiti kako iskoristiti sve prednosti Maca u odnosu na PC. I tako sam naišao na Vas u Jabučnjaku. Jako mi se svidjela kultura dijaloga na forumu kao i kvaliteta članaka. Već dva tjedna sam gotovo svakodnevno na Jabučnjaku po barem sat vremena. Hvala Vam na svemu te se nadam da ću i ja svojim skromnim znanjem znati pomoći u temama koje su moj fah. Veliki pozdrav svima!