jParty 2009
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

jParty 2009

30.10.2009 | 11:37
Dakle ipak je odluceno da ce iPartyja biti, ali ovaj put vise u obliku neformalnog okupljanja Jabucnjakovaca (i ostalih naravno) nego kao nekakav dogadjaj sa formalnim programom tako da nece biti stresa oko organizacije i kojecega. Unatoc tome pokusat cemo spremiti par iznenadjenja kako to uvijek i biva.
Ono sto je sigurno za sada je mjesto i vrijeme: u Rijeci u peek&pokeu gdje je toplo i ne tuku, imamo mjesta u ugodnom ambijentu, interneta, projektor i uticnica za struju, dan je 12.12. (Subota). Vrijeme jos nije utvrdjeno ali recimo popodne/predvecer da ljuid koji moraju voziti doma ne idu prekasno. Ako nekome treba smislit cemo i nocenje.
U blizini ima nekoliko mjesta gdje se moze zasjest i pojesti nesto, a na samoj lokaciji osigurat cemo bezalkoholne pijace i pive po najnizim cijenama u gradu!
Eto da malo prodiskutiramo, pa cu staviti ovo kao informaciju i na naslovnicu.
30.10.2009 | 12:11
iSveto nazoči!
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.10.2009 | 12:49
AeLTe nazoči, a iTurjak još nema raspored..

Hanuka počinje uz zalaz sunca 11.12. tak da kaj se mene tice, moze..

Molim jedan krevet ili prostor da napušem madrac il stolac na kojem cu spavat il kutak da kao Grunf odspavam stojeći..

mislim da se i 14. vidimo na Septici.. ću da stopam ako treba..
30.10.2009 | 12:51
Radujemo se unapred! Mjesta za napuhati krevet ima, macki cu pokusati objasniti da nisi opasan.
30.10.2009 | 13:13
Utefterito. Donosim nešto šporckih rekvizita za zube.

Imam 2 mjesta za spavanje ako ne preselim u međuvremenu. Toplo je, al ne znam tuku li.
30.10.2009 | 14:02
Znači ipak se ne damo! Odlično!
30.10.2009 | 14:12
iJa bi iSto došao
30.10.2009 | 14:39
Vidimo se! Kod mene doma ima bračni krevet u sobi za goste s korištenjem kupaonice i mukte doručkom.

Za silu se može i još jedan sklopivi krevet postaviti u toj istoj sobi, ali bude velika gužva, a u predsoblju imam i fotelju koja se razvlači u (vrlo uski) ležaj.

Kome treba noćenje, neka se javi na PM.
30.10.2009 | 15:38
vidimo se
30.10.2009 | 15:54
smayoo kralju, SVAKA ČAST !
30.10.2009 | 16:12
Ma to te ja pitam! Vidimo se.
30.10.2009 | 17:09
Breed i Ja pjevamo cijelu vecer....to je nas doprinos
30.10.2009 | 17:52
Otvaramo s "My Heart Will Go On" koja je zadnji put izazvala ovacije u publici i nagnala na bar jedno spontano samozapaljenje.
30.10.2009 | 17:57
Imam 6 GB novih materijala. :-X
  • Dijete
  • Posjetitelj
30.10.2009 | 18:03
Flare, ak vozis jel ima mjesta za moje malo dupence?
30.10.2009 | 18:32
Riba je napisao:
Imam 6 GB novih materijala. :-X

Bez "Finland" se ne pojavljuj!
30.10.2009 | 19:44
dpasaric je napisao:
Znači ipak se ne damo! Odlično!

Hmmmmm! Ja koliko se sjećam ti se se dao..ček da vidim:

"Ove godine preskačemo iParty! Kriza je stisnula i najmoćnije, pa su se tako povukla dva najveća prošlogodišnja sponzora. Veliki T-Mobile koji je prošle godine hrvatskim Apple korisnicima predstavio iPhone u muzeju informatike PEEK&POKE kaže da "unatoč iskrenoj želji" nije u mogućnosti sudjelovati. Apple uvoznik, koji nas je prošle godine počastio lijepim iPod nagradama u svim formatima, ove godine nije planirao iParty, iako, kažu da je njih kriza stisnula možda ipak nešto manje nego ostale - što je valjda odraz globalno snažnog Applea."

Neću još izlaziti s programom ali nešto se valja niz iVana Grohovca ... Čekam Ribu da objelodani.
30.10.2009 | 21:31
Sta sad to znaci, da ce Davoru ulaz biti uskraćen?
30.10.2009 | 22:37
@Sveto - pa to i dalje stoji, ali prenesi sve što sam rekao!

..."Da se to tako organizira, produkcijski pripremi i realizira potrebno je mnogo vremena i energije. Ako radi krize sponzori to sada ne mogu pomoći, cijeli taj dio gubi smisao - jer ne bismo generirali prihod za plaćanje računa muzeju, već samo gubitak. To je razlog zašto od događnja u prošlogodišnjem "hype-hype" stilu neće biti ništa. Ako se dogovorimo za neformalno druženje bez svih "bangs and whistles", zašto da ne…"
31.10.2009 | 01:44
Hehe, vidimo se...
31.10.2009 | 09:44
dpasaric je napisao:
@Sveto - pa to i dalje stoji, ali prenesi sve što sam rekao!

..."Da se to tako organizira, produkcijski pripremi i realizira potrebno je mnogo vremena i energije. Ako radi krize sponzori to sada ne mogu pomoći, cijeli taj dio gubi smisao - jer ne bismo generirali prihod za plaćanje računa muzeju, već samo gubitak. To je razlog zašto od događnja u prošlogodišnjem "hype-hype" stilu neće biti ništa. Ako se dogovorimo za neformalno druženje bez svih "bangs and whistles", zašto da ne…"

Nonsens! Kako sam rekao i prije potrebna je samo volja. MOžda neće biti s Hollywoodskim nagradama ali ćemo se potruditi da bude Hollywood.
31.10.2009 | 13:18
Riječi ti se pozlatile Sveto!

Ja sam iscrpljen od dnevnih briga u poslu i stalne neizvjesnosti, pa nije čudo da ponekad dobijem napadaj depresije.
31.10.2009 | 13:25
@Breed&Riba
"Bako, bako, a zašto imaš tako velike zube?"
31.10.2009 | 14:27
Riba se kesi, a ja sam povodljivi kopirant na kojeg je lako utjecati!
31.10.2009 | 22:07
nagrada će biti...i to kakvih
31.10.2009 | 22:55
Ajme! Kada bih smio pričati o nagradama!!!!
02.11.2009 | 22:41
iKnow
08.11.2009 | 22:19
Kuham jedan keynote... Nije samo o tome kako ćemo to mi letjeti, nego i o tome čega sve ima... Ima puno lipih stvari!
08.11.2009 | 22:29
Kako volim čut ovo Keynote umjesto Power Point

Za sad čvrsto stojim za dolazak i jedva se suzdržavam od pretjerane radosti da ne ureknem

Znam da sam superstitious al šta mogu, ipak sam žensko, iako Geekuša...

Naime, planiram doći dan ranije i tortu složiti tamo gdje ću biti smještena plus još nekakvih stvari planiram donijeti i tako doprinijeti jPartyju u oskudici

10.11.2009 | 00:52
ako se stvari budu i dalje pozitivno odvijale kod mene onda bih se i ja mogao spustiti u juzne krajeve... vrlo bi me to razveselilo
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 20 minuta
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO