10.12.2013 | 19:41
(Ne smijem ga zvati iParty iz marketinških razloga...
)
Elem, otvaram novu temu radije nego da se dalje nadovezujem u onu prošlogodišnju jer imam osjećaj da će je ovako uočiti više ljudi.
U gostionici "Putniku" nažalost nema dovoljno mjesta za bilo kakve dogovore. Naime, onaj prostor nadograđen na katu nije za jelo i piće, nego za pušenje. Tako da to otpada.
S obzirom da nije bilo drugih ideja (osim konobe "Na Sušaku" gdje nisu zainteresirani za nekakav nedovoljno konkretan dogovor), bio sam slobodan skratiti proceduru pa sam predložio, a zatim i razmotrio, i usvojio pizzeriu Maslina kao mjesto ovogodišnjeg iDruženja.
Mjesto je zgodno, ima mjesta, nema glasne glazbe, pizze su među najboljima u gradu, cijene su OK. Vjerujem da svi Riječani znaju gdje je - kod tehničkog pregleda na Škurinju, Osječka ulica 39. Zgodna je i za sve ostale koji će dolaziti odnekuda jer je vrlo blizu čvora obilaznice pa ne treba puno tumarati po gradu.
Termin nije fiksiran, ali predlažem da to bude ili ova, ili iduća subota. Dakle, ili 14.12, ili 21.12. Osobno, mislim da je ova subota bolja od iduće.
U Maslini se može rezervirati određen broj mjesta grupiran oko jednog ili dva velika stola, a onda svatko tko dođe može po vlastitom nahođenju naručiti što ga je volje (samo za piti, ili i za jesti). Rade do 23h pa je vjerojatno zgodno vrijeme za okupljanje nekih 18-19h, da imamo malo više vremena za ćakulu i zezanje, a, kad nas pometu van, možda se ad hoc dogovorimo za kakav after party...
I to je to. Molim da se ovamo javi svatko tko je zainteresiran doći i naznači koja mu subota bolje odgovara.