15.10.2003 | 01:51
Napisao sam joj nekoliko pisama u kojima joj izjavljujem ljubav, ali me trenutno ne primjećuje. Ne gubim nadu, jer je to tek četvrto pismo, a osjećam da me duboko u duši ipak malo simpatizira. Da, mislite se vi što hoćete, ali nije sramota priznati da me 200ta članica čisto oborila. Znam da pretjerujem što je svakoga jutra čekam pred ulazom na Ekonomskom, ali ona ipak prođe jako blizu mene. Jednom je i pogledala u mojem smjeru i ja sam joj kimnuo glavom. Prije ili kasnije ću joj prići i nešto je upitati, ali mislim da mora proći barem godina ili dvije dok ne upoznam sve njene navike. Tako ću točno znati što želi u određenom trenutku. Jedino me plaši da li će me njezini roditelji prihvatiti, ipak je ona mlada, ne znam, neki ljudi su rezervirani kada je prisutna veća razlika u godinama. Tražim nekoga tko je uspješno postavio odbc drivere za FMP ili za bilo koji data source. Nemojte biti pi**e, pa preskočiti ovaj query, jer sam se vraški potrudio da vam privučem pažnju. Ako mi ne možete pomoći proslijedite pitanje onima koji bi po vašem mišljenju to mogli znati.