Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Drzac za iPhone za auto
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Drzac za iPhone za auto
Poruka: 771
graphgraph

Drzac za iPhone za auto prije 1 Godina, 8 Mjeseci Karma: 22  
Ne znam da li je tema objavljena na praovm mjestu, ali zanima me moze li mi neko preporuciti neki fin drzac (jos bolje ako je u setu u auto punjac) za iPhone.

Nekada (doduse rijetko, ali eto) koristim iGo MyWay navigaciju na iPhone-u pa bi mi trebao neki fin nosac da ga mogu pricvrstiti za vjetrobransko staklo.

I usput puniti, jer navigacija potrosi bateriju u tren oka

Hvala svima!
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 2
graphgraph

Drzac za iPhone za auto prije 1 Godina, 8 Mjeseci Karma: 0  
Moderator
Poruka: 2167
graphgraph

Drzac za iPhone za auto prije 1 Godina, 8 Mjeseci Karma: 168  
Ja sam neki dan navratio u HAMA centar i kupio Max Mobile Flex3 univerzalni držač za mobitele/PDA/GPS. Platio ga 99 kn. Vakuumski je i držač je tako napravljen da se može iPhone stavit dok je priključen na kabel za punjenje u autu. Držač se može i tako okrenut da je iPhone u landscapeu a kupio ga iz istog razloga jer koristim iGo za navigaviju.

Apple rulez
"I najduže putivanje započinje prvim korakom" - Laozi
Poruka: 36
graphgraph

Drzac za iPhone za auto prije 1 Godina, 8 Mjeseci Karma: -1  
evo ti par primjera auto-držača i cijene
www.ajfon-oprema.com/tehnika/
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 5 sati, 14 min
  • john_st: I meni isto, i nije mi žaj 8)
  • Gjuroo: Lijepo ti je mater rekla. Ja svoju nisam slušo i đava mi uzo par godina života.
  • smayoo: :D :D :D :D :D
  • john_st: neću nikad zaboravit materinu reakciju iz tamo negdi 2002. kad san igra Diabla. Na stolu kutija od igrice i mater čita i izjavi: "Ostavi se toga đavla i aj u crkvu boga molit" :D
  • dpasaric: :D
  • Defou: Eto te vraže na!
  • Riba: "Đava III" :)
  • john_st: 8) »Klikni!« 8)
  • smayoo: Imam ja takav, ali apsolutno me ne zanima prodaja. :) Predobar mi je. Još da mi netko kaže da je bio skup... Kad podijelim s godinama i količinom zajebancije, to je najjeftiniji kompjuter ikad. 8)
  • ecvis17: Pozdrav, zanima me kupnja rabljanih Mac Minija oglas tu »Klikni!«
  • nmrzlja1: lol :D
  • dpasaric: iPhone igra s hajducima! :) »Klikni!«
  • Tony.Sopran: Ok.
  • smayoo: Daj ne brljaj po vikalici, piši u forum pa ćemo vidjeti u čemu je problem
  • Tony.Sopran: @saint / @smayoo ?
  • Tony.Sopran: Trebao bih jedan brzi odgovor, problem je ovaj svoj externi HDD sam spojio sa prijateljevim običnim laptopom, do sada sam uvijek prenosio podatke na njega sa svoga Mac-a, međutim sada kad sam spojio na njegov laptop uredno prepozna HDD, ali mi ne daje mogućnost ulaska u njega?! :upset:
  • Renzo: Molim, molim.
  • radar: fala Renzo
  • Renzo: Karticu koristim isključivo za AppStore. Korištenje je jednostavno, na šalteru banke uplatiš na AppStoreu trošiš :)
  • bumbar: Ja za internet kupovinu imam OTP web karticu ali nije podržana za App Store :'(
  • radar: RENZO kolika je naknada mjesecna/godisnja za karticu i koliko je to jednostavno za koristenje, dali ju koristis samo za internet placanja :)
  • Finn: ne kužim "posebnost" ove kartice... ja za paypal imam deviznu karticu na koju isto tako uplatim love koliko mi treba za neku kupovinu.
  • bumbar: @renzo. I ta kartica uredno radi za kupovanje u App Stor-u?
  • Renzo: Ima nas nekoliko na forumu koji koristimo ovo »Klikni!«
  • john_st: home is where the iPhone syncs ;-)
  • bumbar: ima li kakvih novosti oko bankovnih kartica (koje nisu kreditne) za app store?
  • smayoo: Dom je tamo gdje je srce. 8)
  • campo: svuda pođi kući dođi
  • yawn pong: Zašto bi se i vraćao ovdje ako odem u Australiju. Jedino za posjet rodbini i to je to.
  • smayoo: mrak! :D

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: BigMac, ivek, john_st, jzelko, kruna, scarface32, svenibor, vicko, zabac, Zdravac
Anonimaca: 60

Anketa

iPad treće generacije

Apple novosti

0.4132