Poruka: 5
|
|
pomoč iphone 3gs 4.02 prije 1 Godina, 5 Mjeseci
|
|
|
kada želim iči na internet kaže mi da nije spojen na internet a na pozadini je gore da ima mreže i da je spojen.jel to možda nešto ne valja s iphoneom ili wi fijem..a iphone sam jučer dobio..pomoč i hvala
|
|
Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
|
Admin
Poruka: 4305
|
|
|
|
|
Wireless ili 3G?
Hotspot ili kućni/uredski network?
|
|
|
|
|
|
|
|
wireless kućni...
|
|
|
Admin
Poruka: 4305
|
|
|
|
|
OK, znači pitao je za password, prihvatio ga je, pokazuje konekciju, a net ne radi?
|
|
|
|
|
|
|
|
pita password i sve dobro..i znaš kak su one crtice gore..one su dobre i sve učitava i odem na safari i piše mi.safari ne može otvoriti sstranicu jer nije spojen na internet..probo sam resetirat mrežne postavke ništa..jel možda software?
|
|
|
Poruka: 31
|
|
|
|
|
Provjeri na iPhoneu Postavke --> Wi-Fi mreže --> TVOJA MREŽA je li pokupio IP adresu sa routera. Ako nije, ugašen ti je DHCP na routeru pa moraš ručno upisati podatke.
|
|
|
Poruka: 2
|
|
|
|
|
1.Koji programi su najbolje za sinkronizaciju Notesa, Kontakata iz Iphona sa serverskim varijantama putem 3G mreže, s ceste u oba smijera
2.savjet kod odabira programa za direktno editiranje putem iPhone-a na google docs
3. Što sam krivo mogao napraviti kod backupiranja ili druge akcije na iTunes-u da se pola programa instaliranih na iPhone izgubilo, a pola je ostalo instalirano
4. iz PC-a prebacivanje svih vrsta dokumenata u iPhone i koji je najbolji doc program?
|
|
|
|