Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
iPhone 2g, (3.1.3) problem YouTube ne funkcionira
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: iPhone 2g, (3.1.3) problem YouTube ne funkcionira
Poruka: 5
graphgraph

iPhone 2g, (3.1.3) problem YouTube ne funkcionira prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
Pozdrav ekipo,
znaci ovako, situacija je sljedeca:
na svom starom iPhoneu ne mogu pokrenuti niti jedan video sa YouTuba, kad pokrenem aplikaciju pojavi mi se okvir u kojem pise spajanje na YouTube nije moguce. Kada na netu pokusam pokrenuti Youtube sve radi bez problema ali, recimo video na net.hr mi nece pokrenuti (uopce nepokaze onaj okvir gdje bi trebao biti okvir za video vec je prazni prostor). Prije sam bio na 3.0 fw pa sam napravio update na 3.1.3 i mislio sam da ce to rijesiti moj problem, ali nazalost nista od toga, s obzirom da neznam u cemu je prblem obracam se vama da mi pomognete.
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 3
graphgraph

iPhone 2g, (3.1.3) problem YouTube ne funkcionira prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
skini preko cydie pushfix i to je to..
Poruka: 295
graphgraph

iPhone 2g, (3.1.3) problem YouTube ne funkcionira prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 8  
Imamo isti problem. Za sada jedino preko m.youtube.com. Čekam iPhone 4.
Poruka: 5
graphgraph

hej,ja sam uspio rijesiti problem, pushfix ima previse bugova pa stalno zaj...

riješenje ti je ovo: cydia.pushfix.info/

znaci,instaliras si taj source i onda samo instaliras sva tri youtube fixa (obavezno po redu) i to je to

simple as that
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 3 sati, 33 min
  • dpasaric: Od toga Bryce ne radi na Lionu... :( Nisu još updateali, nekako mi sporo to rade, pa nije Lion od jučer...
  • imihael: :) ))
  • dpasaric: Prilika! DAZ danas besplatno dijeli Bryce Pro, Hexagon i DAZ Studio Pro: "Get 3D Pro Software for Free: Only Today" »Klikni!«
  • kinsif: Nema :P
  • smayoo: daaaaa? :)
  • Roso: dobra većer imali ko živ
  • Nikola_Kala: alooo
  • smayoo: Aha... aj dobro :)
  • Josip: Nema se kaj skužit. U jednom razgovoru se tip zabunil pa je rekel da puše "na fritule". Odmah se ispravil, jer je mislil "na refule". Tog sam se sjetil kad je bilo govora o vjetru koji ovih dana puše po Dalmaciji.
  • smayoo: Josipe, pretpostavio sam da je (nekakva) šala, ali i dalje ne kužim što bi trebalo biti smiješno?
  • tino1: pa ne puše valda bura na fritule? ohladile bi se.
  • Josip: To s fritulama i vjetrom je šala. Nikako zlonamjerna.
  • tony0101: zdravo :) trebam malu pomoc :)
  • smayoo: firule ili fritule? Na Firulama ima jedna zgodna konoba gdje rade super pašticadu. :) Ali fritule tamo nisam probao. :D
  • Roso: jeste nešto opasni boze moj
  • tino1: refule i firule su kao kruške i jabuke.kao što ni ovaj forum njie kruškovnjak tako se brzina vijetra ne izražava u firulama nego u refulama. je li vam sad stvar jasnija?
  • radar: :)
  • smayoo: ??
  • Josip: Cul sam da u ST bura puse na fritule.
  • Josip: Čul sam da u Splitu bura puše na fritule.
  • saint: :D :D :D 8)
  • scarface32: saint dok je apple tv-a ne moras da brines.Jos su osposobili i icefilms.
  • saint: U Sarajevu preko metar,nista zivo ne radi.Vanredno stanje.Za 35 godina nisam vidio ovako nesto
  • dpasaric: Snijeg? :) Ne hvala! :) Nama u Rijeci je baš ok bez njega. :)
  • tino1: to 2005 se ne sječam, ovdje ne prestaje padat.
  • smayoo: Bilo je ovako slično i 2005.
  • Law: zbog bure ne možemo sa Krka već 13 sati. Od sinoć u 2 zatvoren most. Bio probat u Rijeku i vratio se kući.
  • tino1: ovo nisam nikad doživio ovako! sve je stalo.
  • smayoo: u Rijeci bura na refule 160 km/h
  • tino1: u čapljini 60cm snijega

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: Bertone, IgorD
Anonimaca: 36

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

3.4997