Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
iphone navigacija
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: iphone navigacija
Poruka: 122
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 3  
Ajde ljudi da čujem tko koristi što i koliko ste zadovoljni. Ne mogu se oteti dojmu da je navigacija na iphone-u još uvijek u ranoj fazi razvoja da bi bila konkurentna standalone uređajima ili sam možda u krivu?

Ja se još uvijek suzdržavam od bilo kakve kupnje, al teško. Navigon i iGO mi se čine kao konkretne app za naše podneblje, a Magellan dock kao bolja konkurencija TomTom car kitu i Navigonovom docku.
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 182
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 4  
navigon definitivno,koristim ga već duže vrijeme na iphoneu i bez problema me vodi tamo di trebam doći
iMac 27'' QC 2.66
iPad Wifi 16Gb
iPhone 4 16Gb
Poruka: 56
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 1  
JA sam zadovoljan sa mapama Igo-a te samoim programom.Navigon je jedino bolji(od Igo-a)u označenim mjestima(Bankomati,Auto saloni...)Ali svakako je po meni Igo bolji izbor
Zasto iphone?Zato jer je najbolji
Poruka: 1497
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 59  
u vrijeme JBa, isprobao sam iGo i NAViGON, al sam shvatio da mi definitivno ne treba turn by turn na telefonu.. Samostalni uređaj koji imamo u autu, a star je 4 godine ukljucimo eventualno ako se zgubimo u nekoj stranoj zemlji.

Draži mi je princip od turn by turna da se pripremim kao u dobra stara vremena, pogledam mapu, isplaniram put, odredim si nekakve orijentire i vozi..

kaj se tiče mapa, vec sam u nekoliko navratu tu spomenuo MotionXgps i spomenut cu ga opet jer mi je on satelitski kompanjon

također mi je dobro došao i u stranim zemljama jer nudi spremanje karata lokalno na ajfon i to onim zoom levelom koji odrediš.. ima i topo i cestovne mape, ima najcesce na mapama u jakom zoomu i POI, al nema pretrazivanja ulica.. dakle sluzi kao velika papirnata mapa u ruci koja ti pokazuje gdje si.. i jos mnogo toga..

uglavnom, prezadovoljan, tih 15kn je bolje od onih koje sam ko klinac ubacio u preradovićevoj u slot pa 3 minute gledao neku golu tetu kak se okrece, dize noge i bacaka sise okolo..
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
Poruka: 355
graphgraph

Imam TomTom-a koji mi je puno puta pomogao kad je u auto ugradjeni Garmin ostao zbunjen.
kompjuterana.blog.hr

- mac mini, mali ali vrijedan -
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 3  
Hvala svima na inputu. Još ću se malo strpiti do jeseni da vidimo što će novog izaći do tad.

@NenadX: zanimljivo, baš TomTom svi kude zato što ima slabu pokrivenost HR. Navodno nekih 60tak posto. Kako ti se ponaša na glavnim, a kako na manjim/sporednim cestama? Nije valjda da je Garmina dobio na manjim prometnicama? :/

Svakako si gledam između ta tri: iGo, Navigon i TomTom...

U međuvremenu, upravo sam uz Bankomat kupio i još jednu HR aplikaciju - Croatia Traffic&Weather. Izvrstan app, s mnoštvo informacija - radari, patrole, stanje na cestama, kamere, vrijeme, granični prijelazi, konverter valuta. Ma milina da budem iskren...
Poruka: 355
graphgraph

chatkomaja je napisao:
Hvala svima na inputu. Još ću se malo strpiti do jeseni da vidimo što će novog izaći do tad.

@NenadX: zanimljivo, baš TomTom svi kude zato što ima slabu pokrivenost HR. Navodno nekih 60tak posto. Kako ti se ponaša na glavnim, a kako na manjim/sporednim cestama? Nije valjda da je Garmina dobio na manjim prometnicama? :/

Ovako, treba razlikovati kvalitetu karte i kvalitetu same mape. Za pokrivenost Hrvatske, nemogu govoriti jer TomTom-a ne koristim u Hrvatskoj...
kompjuterana.blog.hr

- mac mini, mali ali vrijedan -
Poruka: 1634
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 17  
Mislim da navigacija za RH i nije presudna, jer ne postoji jezicna barijera (jedino zloba ljudi ako su auto-tablice iz krivog dijela drzave). LOL
Imam neovisnu navigaciju Garmin i iGO i ova druga mi je bolja i laksa za koristiti, pogotovo kad trazite neku selendru, a ne znate ulicu (Garmin tu zna gnjaviti).
Mislim da uredjaj i nije toliko presudan. Vazno je da je program stabilan i da je GPS modu precizan (ne znam koliko je u iPhone-u to slucaj). Meni garminov modul lovi 12 satelita (od toga 8-10 bude ulovljeno), sto povecava preciznost.
Treba pricekati jesen jer koliko vidim da iGO daje nadogradnju karata do jeseni ove godine. Stet je dati 100$ i imati nadogradnju 3-4 mjeseca. Nije im neka politika, trebali su nove katre davati uz neki popust ili tako nekako.
Smrt fašizmu i komunizmu.
Poruka: 1751
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 49  
Bum se i ja uključil !
Dobil sam od T-coma Mio M300 navigaciju za auto, prilikom produživanja ugovora. Kako do tada, cca 7 mjeseci , nisam imal iskustva s navigacijom , dosta sam vremena proveo po GPS forumima. Rezime svega je da je za naše krajeve najbolje koristiti IGO i Mireo karte tj. navigaciju, a za vani Garmin, TomTom,Navigon jer su na tim područjima točnije tj. ažuriranije. Tak da svatko po potrebi može odabrati navigacioni sistem koji njemu najbolje odgovara. Mene je znao koji puta iznenaditi preciznošću IGO i Mireo ali i pokojom greškom (vjerovatno nije ažurirano). Ostale nisam probao jer sam s ovima bio zadovoljan, a kod isprobavanja sistema ova dva su mi imala, za mene, jednostavniji meni. Toliko.
Bok !
 iMac 20"alu TimeCapsule iPhone4
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 3  
Izvrsno! Hvala na inputima, približili ste me odluci. Pričekat ću još pa ćemo vidjet što će jesen/zima (Božić) donijeti...
Poruka: 3
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
1. Navigon 1.6.0 Panorama 3d
2. IGO

Princ
Poruka: 187
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 9  
Panorama 3D ?? Hmm, ja sam upravo instalirao navigon europe 1.6.0, dali trebam jos nesto skinuti da imam i panorama 3d ili je to vec u njemu? Na netu se nesto spominje da se jos dodatno instalira pa me to zbunilo :=)
Poruka: 1
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 6 Mjeseci Karma: 0  
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 5 Mjeseci Karma: 3  
Hvala na informaciji. Kupljeno

Sad ćemo vidjeti kako se ponaša...
Posjetitelj
Poruka: 1
graphgraph

iphone navigacija prije 1 Godina, 5 Mjeseci Karma: 0  
jel zna ko kad dolazi iphone 4 kod nas?? hvala
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 1 sat, 23 min
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)
  • Riba: Meni inače radi bez problema.
  • Riba: View -> Developer -> Developer Tools / Console tab
  • Riba: H2O, pogledaj malo što kaže Chrome console
  • H2O: imam problema s jabučnjakom. ili on samnom. Javlja mi se poruka "Aw, Snap!" i nikako da mi otvori stranicu. Ponekad reload pomaže. Skoro je nemoguće biti na Jabučnjaku. Niti jedna druga stranica mi to do sada nije javila, samo jabučnjak. Koristim Chrome 16.0.912.77 @ Lion 10.7.2. Ima li još netko ovakvih problema? Što bi mogao biti uzrok?
  • metalni: @bumbar - koliko ja znam možeš preko iTunesa importirati ringtone i onda ga sinkronizirati s iPhoneom
  • Renzo: Dobro se podsjetiti »Klikni!«
  • bumbar: Kako postaviti .m4r ringtone u ringtones? Ringtone je u aplikaciji koja dozvoljava samo opciju send
  • kinsif: cujem da je neki super macbook u oglasniku... :P
  • papittoveng: john be good! ;)
  • MoschuS: drzi se johni!
  • john_st: fala ekipa 
  • dpasaric: Brz oporavak!
  • smayoo: A, jbt... :( Aj, držse! Želim ti brz oporavak!
  • john_st: stomak zasad ok, al mi je udarila bol u desno rame, tako da ne mogu ni sjedit ni stajat dulje od par min
  • scarface32: btJunkie is down :(
  • smayoo: Penis enlargement? :p ;)
  • Riba: Ne znam koju bi operaciju preporučio... samo pomalo...

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.2425