Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
iphone i mms (1) Gost
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: iphone i mms
Poruka: 7
graphgraph

iphone i mms prije 2 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 0  
Dakle model je 3G, napravljen JB, stavljen ios4. Također je stavljena zakrpa iz jednog repo-a. U postavkama od maila imam uključen mms messaging, kod slanja poruke imam ikonu fotoaparata i sve to štima. Problem je što ne mogu poslati taj mms i vjerujem da negdje u postavkama treba namjestiti mms server ili nešto slično, ali ne mogu naći gdje se to unosi pa se nadam da ovdje ima pametnijih koji su sličan problem već riješili
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 135
graphgraph

iphone i mms prije 2 Mjeseci Karma: 9  
Dakle, ides u settings -> general -> network -> Cellular Data Network i onda tamo pod mms upisen APN od operatera kojeg koristis. U svakom slucaju, nazovi sluzbu za korisnike i oni ce te voditi...
Poruka: 7
graphgraph

iphone i mms prije 2 Mjeseci Karma: 0  
Ma problem je što uopće nema te opcije Cellular data network, tj. ima opcija Cellular data on/off. Ispod toga još imaju samo opcije za VPN i WiFi
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica

Poruka primljena: pred 44 min
  • boriskr: @Boškardin; zezaš! Kada?
  • Parangal130: savjet za TV karticu za macbook pro
  • Big Papi: @ Lihto: nova je oko 1000 kn, ovisi kolko je stara ta polovna. Ja nebi dao vise od 600tinjak kuna.
  • Boškardin: Izašao Software Update Safari 5.0.2 8)
  • Riba: dsakic, probao, ne ide...
  • MAK: iPhone 4 - saznajem sutra. A za kulturno uzdizanje »Klikni!«
  • Korky: Ajme, i ja bih MorphOS, ali na svom prastarom 9600 sa G3 kartom 8)
  • Lihto: Koliko realno vrijedi ova grafa kod nas,polovna... »Klikni!«
  • dsakic: a da pokusas upariti minija sa nekim drugim Mac-om i otvoriti drugi Mac u target mode-u? Ili Mini u target-modeu i foramat i staviti sve fajlove kao da je CD?
  • Riba: I ja bi ali ne ide...
  • dsakic: MorphOS na 1.5G4 miniju- blazing fast!
  • bulldog3: jucer sam pitala u t-mobile-u... zivi bili pa vidili ;) ;)
  • john_st: ah... Toni Đugum... :roll:
  • Tomek: iOS 4.1 je vani i dostupan preko iTunesa...
  • smayoo: Naravno. Jeftinije je šlepati se na tuđi brand nego razvijati vlastiti. :)
  • BigMac: da iPad killer :D »Klikni!«
  • dpasaric: Prije smo imali "pouzdanu" informaciju i to ne od "male ribe" iz T-Mobilea da će biti 15.8. pa šipak...
  • dpasaric: Ništa nije pouzdano.
  • rkrosl: koliko je ta info. za iPhone pouzdana? Ja sam čuo da će ipak biti krajem 11. mjeseca.
  • john_st: super
  • bulldog3: konancno sam saznala!! - i phone 4 dolazi 24.9.!! jeee..za one koji ne znaju....
  • smayoo: tek sad to vidiš?
  • tommyvideo: ovaj lik je legenda :D »Klikni!«
  • Defou: barem duplo jeftinij nego u hr. G4
  • galeb: Gledam malo oglase pa mi se čini da ju powerpc strojevi malo precijenjeni. Kakva je situacija sa ppc strojevima u inozemstvu?
  • dpasaric: »Klikni!« Izgleda da 4.1 konačno dovodi na red brzinu na 3G iPhoneu...
  • BigMac: Također preporuka, m-computers, bez greške
  • MoschuS: jos jedna preporuka za m! Sasa bi stvanro mogao sluziti kao uzor mnogim vecim firmam kod nas!
  • smayoo: @ hal9000: :D mrak!
  • Djuro genij: i ja sam kupil kod Saše Majstorovića. Preporuka bez trunke razmišljanja

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: cvitko, diagono, digitalmy, gogh, ivek, jzelko, m.gasp, matx, serafin, smayoo
Anonimaca: 51

Anketa

Želite li Apple iPad?

Apple novosti

3.2438