Poruka: 5
|
|
1604 prije 1 Godina, 7 Mjeseci
|
|
|
novi sam na forumu..prije mjesec dana sam poslao iphone 3Gs u tmobile jer sam imao 1604 error i nakon tih mjesec danana dođem ja po njega i oni kažu da ga nemogu popravit..i idioti ga zadržali kod sebe..što ga nisu trebali slati u inozemstvo? jel mogu tražit drugi mobitel jer je ovaj još pod garancijom? hvala=)
|
|
Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
|
Admin
Poruka: 4304
|
|
|
|
|
Kakvo je to uopće pitanje? Naravno da moraš dobiti novi. No, Apple i inače ima praksu da nikada ne popravlja iPhone, uvijek ti jednostavno pošalju novi. Još nikada nitko ovdje nije dao iPhone na servis i da je svoj vlastiti dobio nazad. Neka me netko ispravo ako je čuo za takav slučaj, ja nisam, 100% slučajeva ide po scenariju: Šaljemo u inozemstvo na "popravak" i onda čekaš 3-4 tjedna i onda jednostavno dobiješ novi.
|
|
|
Poruka: 5
|
|
|
|
|
kad su svi idioti..hvala inače
|
|
|
Poruka: 1634
|
|
|
|
|
Mozda nije bas 100%. Bilo i software-skih felera koji su se rjesavali na istom uredjaju, ali ako je otisli kaj u elektronici, ide kao van i onda salju drugi (navodno nije novi osim maske, ali je ispravan, oko toga su se vodile isto polemike). U svakom slucaju bi trebao dobiti drugi telefon.
Smrt fašizmu i komunizmu.
|
|
|
Admin
Poruka: 4304
|
|
|
|
|
Da, ako je bio samo softver dobiješ ga nazad, ali to je rijetkost. A u slučaju hardvera nije samo nova maska, uvijek je novi uređaj jer uvijek se dobije novi serijski broj, znači da je sve novo... njima je to i najbrže - čim ustanove da je hardver izdaju novi, a onda pokvareni šalju na "refurbishing".
|
|
|
Poruka: 13
|
|
1604 prije 1 Godina, 6 Mjeseci
|
|
|
samo da dodam, ja sam svoj čekao 4 mjeseca!!!!!
i još sam morao platit novi uređaj jer su tek nakon tih 4 mjeseca uspjeli ustanoviti da je uređaj bio pod utjecajem vlage i zbog toga mi ne vrijedi garancija...
|
|
|
|