Tele2 - postavke za Internet i MMS
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tele2 - postavke za Internet i MMS

16.08.2014 | 18:37
nedavno sam primijetio da mi ne želi ponekad slati MMS-ove pa sam otkrio da u postavkama uopće nemam za njih opciju. ono zaokruženo polje na slici kod mene ne postoji. (?!)
gdje i šta trebam napraviti da omogućim slanje MMS-a?
Prilozi:
16.08.2014 | 19:03
Operater ti mora omogućiti da šalješ MMS-ove (to valjda je) i treba ti negdje (ne znam gdje) biti uneseno koji je apn za slanje MMSova.
16.08.2014 | 19:14
Na iPhoneu ovisno od operatera ima ili nema mogucnost unosa APN-a. Recimo, s T-Com SIM-om, sve dobijes aktivacijom. Ako se nesto smrda, tada reset mreznih postavki i ponovno povuce postavke.
16.08.2014 | 19:31
znači, zovem korisničku službu za postavke?
16.08.2014 | 20:11
A koja mreza? Prijenos podataka mora biti ukljucen jer tako idue MMS.
16.08.2014 | 20:25
Da, naravno. Moraš imati uključen data traffic (i to ne preko wifi, nego baš preko mobilne mreže) da bi mogao slati i primati MMS. Ali poseban je APN za MMS, nije isti kao za surfanje.
16.08.2014 | 21:06
ja sam na Tele2. zvao sam ih i dali su mi postavke pa ih prilažem ako budu trebale nekom drugom. možete promijeniti i naslov posta.
ovo mi je riješilo i problem s hotspotom koji mi do sada nije radio.
Prilozi:
17.08.2014 | 02:02
Eto. Hvala ti i nadam se da će pomoći i nekom drugom.
17.08.2014 | 08:14
Ja na T-Comu ni ne mogu doći do tih postavki, ne mogu hi mijenjati niti vidjeti. Sve automatski. Ocito Tele2 ne salje prema iPhone-u takve postavke.
17.08.2014 | 09:12
Mislim da je stvar u tome da je tvoj iPhone zaključan, kao i moj. Tele2 ne nudi iPhone, znači moraš ga kupiti negdje sa strane, otključanog. Onda je logično da, ako slobodno biraš operatera, možeš i ručno unositi sve te postavke.
17.08.2014 | 09:48
Jok, dva iPhona su otključana i probao sam VIP karticu staviti i radi, ali set onih postavki nije bilo. Ima nešto sitno za postavljanje.
Naime, stari iPhonei su se trebali uštekati u kompo s iTunes-om kad bi se friško stavljala kartica drugog operatera. Očito telefon potegne s mreže opostavke i taada se mogu mjenjati SIM-ovi bez spajanja na iTunes. Tele2 očito nije odradio posao prema Apple-u i zato je tome tako.
17.08.2014 | 10:06
Na tu temu jedno iskustvo da drugi ne lutaju...

Prošao sam prebacivanje sa vipa na tele2.
Određene podateke telefon automatski pokuplja od operatera.
Kada je neki sevis upaljen pod automatikom kada samo izvadiš karticu jednog operatera i staviš karticu drugog operatera tada taj servis više ne funkcionira.
Tako je meni bio igrom slučaja uključen hotspot kada sam predao karicu vipa za zamjenu za tele2. Nakon toga mi je konstantno vrtio hod hotspot postavke i nisam mogao ništa isključiti/mjenjati.
Morao sam ugasiti mob, staviti bilo koju karticu od vipa i isključiti postavke od hotspota, isklučiti mob, staviti karticu tele2 i tek tada sam mogao mjenjati postavke hotspota.
17.08.2014 | 10:27
dobar info. ja sam imao isti problem, ali nisam znao ovu proceduru pa mi cijelo ovo vrijeme nije radio, dok nisam sada unio ove postavke za net i mms. oni glupani u korisničkoj službi su stalno nešto lupardali o tome da to nije do njih, a samo nisu znali ponuditi rješenje.
17.08.2014 | 10:40
Naravno da nisu. Nisu oni plaćeni da ti pomognu riješiti problem. Oni su plaćeni da se dereš na njih kad ti nešto ne radi.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO