14.10.2017 | 14:47
Pozdrav svima na forumu,
Pribavio sam prvi iPad s ciljem korištenja za snimanje glazbe (probe i nastupi benda). Imam potrebit Hardware koji sam uredno spojio i pokrenuo neke od programa (GarageBand i sl.).
Obzirom da bih htio koristiti programe koji podržavaju snimanje vise kanala odjednom, odlučio sam kupiti program naziva Auria u app Store. Odabirom programa i pokušajem kupnje, kada se zahtijeva autentifikacija korisničkih podataka, ne mogu dovršiti kupnju i plaćanje jer mi app Store ne prepoznaje nijednu od kartica (maestro, Diners, Visa). Moram napomenuti da sam prilikom prvog podešavanja ipada u postavkama za metodu plaćanja odabrao “nijedno”.
Naravno da sam to preko postavki opet pokušao promijeniti odnosno odabrao opciju dodaj karticu, međutim ne dozvoljava mi da aktiviram niti jednu od te tri. Maestro i Visa su debitne, Diners je kreditna, neće nijednu. Maestro i Diners uopće ne prepoznaje(enter valid Card number) dok Visu prepoznaje ali ne dozvoljava da ju se aktivira kao način plaćanja (payment method was deinied).
Da nije ko Amer po defaultu podešen na Amex? Malo se šalim ali situacija je vrlo frustrirajuća, možda NETKO iskusniji zna o čemu je riječ?