07.02.2017 | 11:58
Ja se nisam mogao odluciti izmedju Air i Mini, pa sam naravno u USA kupio oba
Dulje vremena sam koristio samo Mini, tako da je Air stojao. Par puta ga kcerka uzela u ruke i to je sve. Nije imao niti 3-4 punjenja baterije. Nakon nekog vremena ga uzmem da nadogradim iOS, ne radi touch na njemu. Uopce ne reagira.
Posaljem u servis (jamstvo isteklo), treba mijenjati cijelu plocu jer se pokvario. Platio sam mislim 150e u Mekline u Sarajevu, ljudi uzeli stari tablet a meni dali novi identicnih karakteristika.
Pokvario se sam od sebe
Jedina druga realna opcija je da je kcerki ispao, pa da mi je precutala, ali niti najmanju ogrebotinu nije imao. 10/10. Nisu ni oni rekli da je posljedica fizicka sila ili udar ili vlaga. Jednostavno umro.
Kasnije sam prodao i Air i Mini, i uzeo Air 2. Polovan, star 5-6 mjeseci. Uopce mi nije jasno zasto se bojite kupiti koristen tablet. Ili radi ili ne radi.
Saint je bio jednom samnom na kafi, kada sam sletio u SA i donio 7-8 iPada novih. Bas se i kupac pojavio i sjeo s nama u tom kaficu. I bez obzira sto je uredjaj vakumiran, opet smo ga otvorili da sve pregledamo. Racun niko i ne pita i ne trazi
Tako pregledas i polovan, i ako ti pase, kupuj