06.01.2014 | 07:20
andrej kaže:
Šteta što nismo mogli baš ništa zaključiti iz tvojega posta.
Neki pametniji od mene su rekli, da povratna informacija mora biti:
1. korisna (tvoj info nije koristan jer nama ne daje nikakvu predstavu što zapravo očekuješ od uređaja)
2. opisna (nisi opisao gdje leži tvoje nezadovoljstvo)
3. specifična (generaliziraš i nisi naveo specifiku koja te čini nezadovoljnim)
4. realna (velik je broj pozitivnih povratnih informacija koje točno predjeljuju što je dobro, te što bi moglo biti bolje)
Postoje i drugi parametri vrednovanja povratne informacije, ali ovi mi se u tvojem slučaju čine dovoljnim.
Evo da rascistim neke stvari oko mog nezadovoljstva sa doticnim uredjajem iako to i nije bila namjena ovoga posta vec dilema izmedju 2 gore navedene opcije.
1. Da radi bez greske obzirom da placam premium cijenu sto ovdje nije slucaj.
2. Samsung Galaxy Tab 10.1 2014 Edition 0-10
Baterija - 7 (Realno 7-8 sati upotrebe).
Brzina - 6 (U aplikacijama bi mu dao i 9 jer taj dio obavlja bez greske ali chrome, mail i kretanje kroz izbornik ... zal i tuga).
Izrada - 8 (Vristi na sve strane "plastikaner", pogotovo rub tableta imitacija metala i blago uvijanje zadnje strane prilikom podizanja sa jednom rukom).
Sistem & Google Play - 8 (konstantno nesto radi u pozadini bez da sam mu dao ikakav zadatak, lutrija kada skidas nesto sa store-a dali je za tablet ili telefon, onda self-updating aplikacije pri svakom konektovanju na internet).
3. Home User! Cijena ne opravdava krajnji utisak i ta gorcina se osjeti prilikom svakog kontakta sa uredjajem.
4. Pozitivna strana je svakako ekran, zatim prilikom registracije Samsung nudi i razne poklone cirka 600$ od toga na Samsung store 50$ i Google Play 25$. Ostalo su pretplate na razne magazine i servise. Zatim Multiscreen mode stvarno odlicno zamisljeno i stvar funcionise u praksi veoma dobro.
Prije sam pohvalio S Pen i opet cu:
28 godina
LP.