iOS 6 untethered JB
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 6 untethered JB

02.10.2012 | 17:00
absinthejailbreaks.com/untethered-ios-6-jailbreak-done/

Dugo im je trebalo

EDIT:
LOL kliknite dolje na link i pročitajte na dnu što piše, ja tek poslje postanja klika XD
  • Navigator
  • Posjetitelj
02.10.2012 | 21:28
ništa ja tamo ne kužim. ima ili nema ??
02.10.2012 | 22:12
Očito ima, koliko sam skužio, ali nije još stabilan i ne preporučavaju ga još
02.10.2012 | 22:28
Jos uvijek nije van za nove procesore
02.10.2012 | 22:30
Nema još ništa, tko zna kada će uopće i izaći.
03.10.2012 | 15:41
OFFICIAL JAILBREAK STATUS:

iPhone 5 6.0 – Not Yet Supported.

iPhone 4s 6.0 – Not Yet Supported.
iPhone 4s 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPhone 4 6.0 – Official Not Yet Supported.
iPhone 4 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPhone 3GS 6.0 – Official Not Yet Supported.
iPhone 3GS 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPad 3 6.0 – Not Yet Supported.
iPad 3 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPad 2 6.0 – Not Yet Supported.
iPad 2 5.1.1 – Untethered Jailbreak.

iPod Touch 5G 6.0 – Not Yet Supported.

iPod Touch 4G 6.0 – Official Not Yet Supported.
iPod Touch 4G 5.1.1 – Untethered Jailbreak

All ONLY confirmed links for Jailbreak – here –> IOS 6 JAILBREAK

Piše ovdje - gdeluxe.com/ios-6-jailbreak-4s-is-here/

Uskoro
05.10.2012 | 12:45
Bude šta uskoro?
Već 2 dana niko ništa.
Ima netko da je stavio iOS 6 na 3GS? Kako se ponaša?
Naravno zanima me untethered jailbrake pošto ga na 5.1 imam.
05.10.2012 | 12:57
saint kaže:
Jos uvijek nije van za nove procesore

Hm, to znači da se možda četvorka (obična) može, ili je ona već sa novim procesorom? Pitam jel bi se možda odlučio za JB.
05.10.2012 | 14:50
Nista nemoj jos raditi ako si na 6.0,nije oficijelno izasao
05.10.2012 | 15:36
Ja sam na 5.1.1 i imam untethered jailbrake, pa pitam da li mogu upgrade na 6.0, ali predpostavljam iz prethodnog posta da je odgovor bolje ne.
Zna možda netko da kad bi trebalo čekati se može napraviti upgrade na 6.0, a da ostane untethered jailbrake?
05.10.2012 | 15:39
@ saint, hvala !
05.10.2012 | 16:32
S obzirom kolko se čekao untethered za 5.1.1. mislim da neće baš tako brzo, nažalost
07.10.2012 | 20:54
davorin007 kaže:
Ja sam na 5.1.1 i imam untethered jailbrake, pa pitam da li mogu upgrade na 6.0, ali predpostavljam iz prethodnog posta da je odgovor bolje ne.
Zna možda netko da kad bi trebalo čekati se može napraviti upgrade na 6.0, a da ostane untethered jailbrake?

Ako ti je do JB nemoj još update radit, još nema JB za iOS6, a izać može uskoro i ne mora.
A moj 3GS na iOS6 se dobro ponaša, nema nekih problema koliko ja vidim i radim a stalno mi je u rukama. Malo možda sporije neke app otvara, al ima dosta novi mogučnosti to mi se sviđa
08.10.2012 | 06:04
Iskreno, ja nisam ocekivao da ce 3GS uopce biti podrzan za iOS6. Ipak je to jako star uredjaj.

Imali ste srece
08.10.2012 | 11:31
Mene je isto jako iznenadilo, gledajuči na prijašnje uređaje, 3GS je zvijer od apple uređaja
  • iMiha
  • Posjetitelj
10.10.2012 | 20:38
I meni je bilo cudno.. Ali pazi, zbog nedostataka, nema ni face time, siri i ostalo, tako da je to jako malo.. Niti panoramu nema (ni 4)
Ps: a 3g moze jedino na ios 4..
Za 3gs mi je iskreno zao sta su zaustavili proizvodnju.. Meni je to bio najbolji iphone, najljepsi, i puuuuno bolji od 3g.. Mogao je snimati, bio je full full brzi i opet izgledom full lijep..
10.10.2012 | 21:14
Istina sve navedeno, ali opet jbt, dobar je, nadasve odličan uređaj, al ipak mi se nekako čini da je lakše radio na 5,1,1, il se to samo meni čini?
  • mileni
  • Posjetitelj
15.10.2012 | 00:15
Jel ovo tethered ili? Ne pise, ili ne mogu naci na onoj stranici
15.10.2012 | 00:44
Navodno kako sam pročitao je unthetered -> www.facebook.com/pages/Pod2G/289592391083194?fref=ts

Ima update na dnu stranice:
"P.S. Untethered 6.0 jailbreak on old-bootrom 3GS"
  • mileni
  • Posjetitelj
15.10.2012 | 00:54
Jbg, jos se onda malo strpjeti za iP4s
15.10.2012 | 09:48
Za njega da, a 4 i 3gs su tethered trenutno, a 3gs sa old bootrom unthetered
15.10.2012 | 09:58
može malo pojašenjenj što ovo znaći "a 3gs sa old bootrom unthetered " ?

Znaći ako imam unthetered jailbrake sad na 5.1.1. da mogu napraviti update na 6.0 i da će mi ostati unthetered jailbrake?
15.10.2012 | 10:03
Ne,lijepo je navdeno samo za 3Gs sa old bootrom,ako je kod tebe old onda moze a ako nije ne moze
15.10.2012 | 10:09
A kako da znam da li je old bootrom? Može malo pojašnjenje?
  • Sank
  • Moderator
  • 221
15.10.2012 | 14:10
davorin007 kaže:
A kako da znam da li je old bootrom? Može malo pojašnjenje?

Pogledaj ovdje:

www.redmondpie.com/how-to-check-iphone-3...otrom-iboot-version/
15.10.2012 | 14:32
Posjedujem iPhone 3GS 16GB old bootrom. Uspjesno sam ga podigao na IOS6 i ostao na 05.13.04 basebandu. Telefon mi radi uredu. Ali nemogu ga otključati sa Ultrasn0wom. Stavio sam zadnju verziju Ultrasn0wa 1.2.7 POMOC?
15.10.2012 | 15:44
Ponovo ga instaliraj i bice sve ok.Obavezno uradi restrat mobitela
16.10.2012 | 02:26
Ne radi probao sam vise puta. Čak sam probao ponovo staviti IOS6 o sve ponovo ali ništa. Čudno mi je negdje piše da Ultrasn0wa 1.2.7 radi an IOS6 a negdje da ne radi.
18.10.2012 | 17:20
jeli moguc jailbrake na iphonu 4 sa iOS-om 6 ????
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 17 minuta
  • Bertone: Gdje? Ja vidim samo stari nedostupni M2 za 799
  • stefanjos: 799
  • stefanjos: a evo ih
  • stefanjos: dobro sto ovaj istyle ceka sa ponudom...
  • Zdravac: na Apple Mađarska su cijene kao u DE, a može se odabrati HR tipkovnica
  • m@xym: Naravno, sve to ne vrijedi za naše tržište jer kod nas vrijede neka druga pravila.... Kod nas je Air sa 8 GB 200 € skuplji of Air-a sa 16 GB u Njemačkoj.
  • m@xym: Zašto bi inače Apple davao "besplatan" i tihi upgrade za baš sve strojeve iz game (Studio čak počinje sa 32 GB RAM-a i M2 MAX procesorom!!!)
  • m@xym: S obzirom da nitko ne daje nešto što ne mora, postavlja se pitanje kako će novi strojevi raditi sa 16 GB RAM-a i uključenim AI dijelom OS-a.... Možda su 32 GB upravo postala ono što je bilo 16 GB na starim strojevima...
  • Yonkis: Mora biti 16GB da bi korisnici imali UX za AI, sve manje od toga ne zadovoljava. Sami su si "jamu" iskopali, baš mi ih je žao :)
  • m@xym: Još samo da shvate da umjesto 256 GB trebaju staviti 1 TB SSD... za istu cijenu... :o)
  • m@xym: Ne samo Air-ovi, nego i svi ostali... Očito je Apple AI veliki potrošač memorije.
  • Piko: Ne znam da li je itko uočio ... Ali svi Airovi dolaze po defaultu sa 16 GB RAM-a .... a cijena ista kao i prije za 8 :)
  • dpasaric: Evo i MacBook Pro M4...
  • mbp2009: nece ni biti jos
  • stefanjos: na istyleeu i dalje nema cijena....
  • dpasaric: Eto osvrt na Mac mini M4 na naslovnici...
  • kupus: Evo, otvorit ću temu pa da ne pisemo ovdje
  • kupus: Hvala Bertone
  • Bertone: *ništ
  • Bertone: @kupus, pa nije to nišz novo oko audio izlaza s prednje strane, HDMI će otpeljati zvuk u monitor, a večina današnjih monitora ima audio out priključak.
  • stefanjos: mea culpa
  • stefanjos: kupus, sada kuzim sto si mislio. mislio sam na ovu ogavnu naslovnicu koju su stavili ovi lol
  • imar: Imam osjećaj da će se ovaj novi Mac Mini prodavati ko' vruće kifle.. :D
  • dpasaric: Top model Mac minija = 4.700 € hahahahahah
  • dpasaric: [link]
  • dpasaric: Evo novi Mini je vani!
  • MoschuS: DE Store ima cijene 699, 929, 1159 i 1649 za Pro
  • MoschuS: Bas i ja gledam taj 3.5mm jack i pitam se zasto je naprijed!?
  • kupus: Minusi : ista cijena storage upgradea, headphone jack s prednje strane? Kako misle spojiti zvucnike na to?
  • kupus: Plusevi : 3 monitora, gigabit ethernet kao standard, ista početna cijena, 16gb ram
  • kupus: Legit je :) Jonny Ive je već dugo na aparatima, navodno i na lifesupportu otkad je vidio novi iMac :)
  • MoschuS: Evo i Minija ;)
  • kupus: Nije ni studio baš proprcionalan, ako ćemo tako
  • kupus: Vidi ove screenshotove, ne njihov render. Meni izgleda poprilično legit, a to i potvrđuje činjenica da su navedene screenshote i maknuli s weba
  • stefanjos: stvarno mislis da ce tako bez proporcionalno sranje izaci iz applea? doslovno se vidi da je fake
  • kupus: mini leakan, bar s prednje strane [link]
  • Piko: ma što se mene tiće ne mora imati slova gore .... ali mi treba svjetlo da nađem pepeljaru i upaljač :)
  • Yonkis: @piko očekuje se da je tipkanje na slijepo defaultno za usera.
  • Piko: magična tipkovnica još uvijek nema pozadinsko svjetlo .... ;-(
  • dpasaric: Evo novi iMac M4. Ništa zanimljivo nema, samo novi procesor i više memorije u osnovnoj konfiguraciji.
  • drlovric: Isto kao nedostatak hrvatskih titlova na Apple TV. A pokrili bi trziste 4-5 drzava sa tom malom modifikacijom slovenskih. Al ne moraju, pa sto bi :)
  • miomika: ma gle...ako mogu kotolirati sve te feture putem DNS-a po svakoj državi, zašto to onda uopće daju u EU. I zašto nema nigdje JASNO napisano. "Call record ne radi u cijeloj EU", točno se sojeća ono.....osveta za USB-C. ma Idiotizam na najjače..a tek one pizdarije da Aple One nije dostupan u .hr, ali je u Sloveniji....ma...sve više i više mi se sve to jako gadi
  • drlovric: Zao mi je samo ljudi koji su potrcali da kupe nove mobitele radi inteligencije. To ije bio bas inteligentan potez :D
  • drlovric: Sveje to jos uvijek poluproizvod, i zvanicno u Beta fazi. Imam osjecaj da ce se to taman popeglati dok dodje na EU trziste. Tako da, ne bih se ja tu nist aisjecao zakinutim ni nervirao :)
  • miomika: u banani....ko da smo u zimbabwe--u...mislim, ovo nadjebavanje EU-USA, preregulirana EU, oni stave update, koji niti jedan od fetaure-a ne radi. Da bi radilo, trebalo bi jailbreakat uređaj. Koja je poruka poslana ovime?
  • Zdravac: Do travnja 2025. ce proraditi i u EU
  • miomika: ja sam sad na drugom telefonu stavio svoj stari US AppleID i proradio je Call record i na čekanju sam s AI. pokušat ću s glupim trikom, ali mi je stvar preglupa.......
  • drlovric: Nakon pola sata aktivirali su mi AI. Siri animacija je prekrasna i moram priznati da je malo manje tupava. Neke stvari su iznenadjujuce dobre (za Siri). Ali nije to jos Google Assistant razina.
  • miomika: RU=EU :)
  • miomika: Ne radi niti RSC, niti previev summarize..MA NIŠTA!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

1v@n, Ender, m@xym, MacSlavko, pontmax1, Riba, robee, tino1, Anonimci (619)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO