Pozdrav, pokusavam resetovati ipad air 2, znaci sve da izbrisem, ali nema opcije medju ponudjenim? Updateovan je, log out sam icloud itd. ali i dalje nema :O Zna li iko zasto kako?
Inace tek sad, znaci tek sad primjetih da ima postavljen meraki management, inace ipad je kupljen podavno, polovan... Zna li iko kako deaktivirati, izbrisati, ista?
meraki.cisco.com/solutions/mobile-device-management
Korporativna fora. Taj koji ti je prodao iPad ga je vjerojatno u svojoj firmi prijavio kao izgubljen/razbijen/ukraden pa ga tebi prodao. Obrati se IT službi njegovog tadašnjeg poslodavca
Korporativna fora. Taj koji ti je prodao iPad ga je vjerojatno u svojoj firmi prijavio kao izgubljen/razbijen/ukraden pa ga tebi prodao. Obrati se IT službi njegovog tadašnjeg poslodavca
Evo rijeseno, izbrisano
Poslije brisanja profile configurations preko ibackupbot-a sve bude ok, nema profila, pojave se opcije brisanja podataka i kada to odradim pri postavljanju ipada pojavi mi se daljinsko upravljanje i pvaj profil znas li moze li se profile configurations obrisati ono forever?
drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.