iOS 7.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7.1

10.03.2014 | 21:29
Ako niste primjetili, "pušten" je iOS 7.1, 1.44GB, www.apple.com/ios/ios7-update/
10.03.2014 | 22:24
iPhone 4 users will enjoy improved responsiveness and performance.

I4 korisnici neka jave utiske iz prve ruke, baš me zanima jel ubrzalo imalo.
10.03.2014 | 22:37
I mene zanima za iP 4. Pričekam prve rezultate.
10.03.2014 | 22:45
Meni se na IP5 čini zaricu brže zbog ubrzanih animacija pa bi valjda isto trebalo bit i za 4.
10.03.2014 | 22:56
Našao bug, kad se sluša iTunes Radio - odabereš stanicu, vratiš se na popis stanica, pokušaš kliknuti opet na Now Playing gumb u desnom gornjem kutu i ne radi.
10.03.2014 | 22:57
Radi malo brže nego prije, s tim da meni prije sve glatko radilo ali se ipak vidi pomak, tipa iBooks otvori brze nego prije. Bilo bi fora da su dodali opciju da mozes izabrati crnu tipkovnicu kao sto je na Search-u, za sve ostalo, iMessage, Safari, Notes..
10.03.2014 | 23:32
Radi dobro zasad na iPhone 5 i iPad 4... Ali zasto mi je na iPhone-u dock odjednom sivi?
A bio je plavi... Na iPadu je ostao plavi... Mislim, kud baš sivi? Daj mi neku zivlju boju... Kad je vec sve ostalo šareno...
image-e9200b1688f45945684cdc4aad328758.jpg
10.03.2014 | 23:38
Isključi Reduce Transparency (u Settings - General - Accessibility - Increase Contrast).
10.03.2014 | 23:45
Hvala... To je riješilo stvar...
11.03.2014 | 01:43
Na iphoneu 4 je sve super nakon ovog updatea, bilo je uzasno sporo, štopalo je i htio sam ga prodat al sad je sve extra
11.03.2014 | 02:42
iPhone 4 prodisao ,puno bolje nego na 7,taman nek izdrži dok izađe iPhone 6,mislim da će bit i više nego vrijeme za upgrade
11.03.2014 | 03:59
Jel pricate o iPhone 4G ili 4S?
11.03.2014 | 08:56
I ja potvrđujem da je iPhone 4 osjetno brži na iOS 7.1
11.03.2014 | 08:58
drlovric kaže:
Jel pricate o iPhone 4G ili 4S?

Pričamo o iPhone 4.
11.03.2014 | 09:45
Ja potvrđujem da je i iPhone 4S poprilično ubrzao…
11.03.2014 | 09:54
Takoder, fluidniji rad na iPhone4S
11.03.2014 | 10:03
Eto, uspjeli ste me nagovoriti ! Promjene nisu loše, a i osjetno je brži. iP 4.
11.03.2014 | 10:13
Ma jel moguce da je brze? Idem updateat 4ku jer sam je stvarno vec mislio zafitiljit u oglasnik!
11.03.2014 | 11:37
MoschuS kaže:
Ma jel moguce da je brze? Idem updateat 4ku jer sam je stvarno vec mislio zafitiljit u oglasnik!

Slobodno, gore od onog šta je bilo ne može.
11.03.2014 | 11:53
Evo, updateao i definitivno djeluje brze!
11.03.2014 | 12:17
Evo, ovo su usporedni rezultati na iPhone četvorci... Nije brzo kao na iOS 6 ali je brže nego na iOS 7.0.
ios71improvement.png
11.03.2014 | 18:35
ipad air radi fluentnije - kad sam ga kupio imao sam dojam da je ipad postao komad skupog smeca
11.03.2014 | 19:08
a ja bi jako volio znati kako doc do iTunes radia na iPhone5s...ja to nikako nemogu naci...
11.03.2014 | 19:10
Trebaš imati us account! Proguglaj malo
11.03.2014 | 19:51
I iPad2 je ”prodisao” s ovim Updateom
Rekao bih da mu je 7.1 dao još godinu dana upotrebljivisti. Ništa ne zapinje i osjetno je brži.
11.03.2014 | 20:19
Vi koji ste stavili 7.1 na iPhone 5 - ima li poboljšanja po pitanju trošenja baterije?
11.03.2014 | 20:40
Kolko ja vidim manje vise ista stvar... Mozda je jos prerano reci, star je tek jedan dan...
11.03.2014 | 20:46
Ono što se meni svidja su opcije "Darken colours" i "reduce whitepoint", stvarno pomaže čitljivosti, ne moram više škiljiti da vidim kaj piše...
image-5c44f59c56aee2052240c25bbeb1dfd6.jpg
11.03.2014 | 21:57
Meni su se na iP5s pomiješali Updates u iTunes & App Store. Pošto imam HR i US acc, lista Purchased mi je malo zbrčkana ili mi se čini, tj nisam je prije baš ni gledao. Nije mi jasno što znači All i Not on This iPhone, koja je razlika, što je to Not on This iPhone, kad nemam drugog, jel to misli na laptop tj iTunes?
11.03.2014 | 23:03
To je točno to, programi koje si skinuo i obrisao s telefona (Not on This iPhone), a All je sve što si skinuo. Pa i nije tako teško.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO