Griješiš. Ako ti je dijete zagrijano za tu igru, iskoristi to da ga poguraš u učenje jezika. Ne daj mu je na hrvatskom, nego na engleskom. Moj sin je doslovce baš tako počeo ozbiljno učiti engleski. Natjerao sam ga da mi prepisuje s ekrana engleske rečenice i nosi mi ih da mu ih prevodim jednu po jednu. To mu je bilo dovoljno tlaka da uključi pamet i vrlo brzo počne pamtiti riječi i fraze tako da mora manje prepisivati.
Slažem se. Meni se u školi znaju žaliti zašto nemamo Win i Office na hrvatskom u kabinetu, a ja tvrdoglavo inzistiram na engleskim verzijama. Imam naravno i podršku aktiva engleskog jezika.
Jedna zanimljivost, Education Edition ne grije MacBook Air uopće, za razliku od Java Edition koja grije komp toliko da se čuje neki ventilator za koji nisam ni znao da ga ima a ugao kod Esc tipke postane jaaako vruć.
Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom.
Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici
Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.