Registriran sam igrač na Apple Game centru. Može li se postojeći rezultat s game centra 'kopirati' na drugi iPhone te nastaviti igru s osvojenim bodovima? Hvala?
Može, pod uvjetom da je na drugom iPhone uređaju aktivan isti Apple ID. Ja imam jednak Apple ID na iPhone-u te na iPad-u, mogu igrati na jednom uređaju i nastaviti na drugom.
To bi trebalo ići automatski. Znam da je tako kod igara Candy Crush Saga i Plants vs Zombies, to povremeno igramo, kako kome dopadne u ruke neki od iUređaja
Možda neke igre ne podržavaju Game Center, to nisam siguran.
Većina igara ima i prijavu preko Facebook-a, probaj i tu opciju, Nemam Facebook račun pa nisam isprobavao, no čini mi se da se postignuća u igri mogu sačuvati te seliti i na taj način.
smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim