Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako koristiti Apple Music u Hrvatskoj?

01.12.2018 | 00:38
Poz,

prešao sam na iOS ima nekih mjesec dana, uzeo sam iPhone Xs Max i prezadovoljan sam!

Jedina mana mi je sto službeno ne mogu koristiti Apple Music u HR posto usluga/aplikacija nije dostupna kod nas.

Ovo sam riješio tako sto sam uzeo Revolut prepaid karticu i prebacio na UK app store posto se kartica može koristiti samo na UK app storeu.

Radije bih koristio US app store jer ionako ga trebam za mnoge stvari + je jeftiniji za Apple Music i mnoge druge stvari.

Postoji li način da se Apple Music aktivira na US, neka prepaid kartica ili nešto sto se može nabaviti za ovu svrhu?
01.12.2018 | 01:02
Možeš napraviti US iTunes account i kupiti online iTunes gift card (ja kupujem na carddelivery.com - posalju ti scan kartice mailom). Ja vec neko vrijeme koristim Music jer sam nabavio (dosta jeftino ) HomePod, koji je bez toga polovican proizvod.
01.12.2018 | 11:21
Ja sam mislio da svi koriste US store

Valjda se to podrazumijeva...
01.12.2018 | 12:58
Dosta toga nema, prorijedili su katalog i ubacili neke svoje izmišljene playliste. Sve se fokusira na najnovije instant izvođače, čast iznimkama, ali ova današnja glazba je potpuno neslušljiva. Dosta su slabi sa kvalitetnijim izvođačima, primjerice katalog U2 ili Eagles su sveli na svega desetak naslova, i to ono osnovno. Depeche Mode primjerice ima izdanih preko 50 live albuma, no oni od toga drže jedva par njih, i to onih najpoznatijih. Općenito, ni na jednom od tih glazbenih servisa se ne mogu naći neki raritetniji naslovi ili izvođači, a o bootleg snimkama nema ni riječi. Hvala lijepa!
01.12.2018 | 13:27
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.
01.12.2018 | 20:34
cariblanco kaže:
U pravu si Dražen, zato je najbolje raditi od muzike na kompu, svoje liste.

Ja Deezer koristim i samo preporuke za njega
01.12.2018 | 22:18
Ja sam s Apple Music presao na Spotify, fkt super.
02.12.2018 | 10:51
Sto konkretno zamjerate Apple Music pa ste presli na druge platforme?

Nisam nesto puno istrazivao taj segment niti konkurenciju. Na trial sam na Apple Music.
02.12.2018 | 11:36
Na koji način uneseš gift card code kao način plačanja za us acc?
Imam otvoren us acc i kod aktiviranja pretplate apple music traži da unesem neku karticu ili paypal, ne nudi mi opciju gift carda..
Predpostavljam da naše kartice i nas paypal ne rade?
02.12.2018 | 11:43
Gift card ne unosiš kao sredstvo plaćanja, nego valjda kod plaćanja unosiš coupon code, zar ne?
02.12.2018 | 11:49
Sad sam malo gledao, gift card unosiš u Itunes--accaunt-redeem code, i tamo ga stavlja na aple id s kojim si prijavljen, u ovom slčaju us acc.
Predpostavljam da je to dovoljno da pokrenes free trial za apple music?
EDIT: Uspio sam unjet gift card i aktivirat Apple Music
02.12.2018 | 12:35
@drlovric

Pa nemam pojma, ja sam isprobao Spotify i legao mi je nekako bolje. U segmentu jazza i stvari koje u zadnje vrijeme dosta slusam, po meni nekako ima bolji izbor.
03.07.2019 | 11:49
Ljut ko Ri5, jel može step by step.. tnx
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, jura22, Riba, rkoren5, ZeljkoB, Anonimci (365)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.84 Seconds

Provided by iJoomla SEO