Office 2016
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Office 2016

19.09.2016 | 13:57
Pozdrav pošto sam novi na forumu treba mi par savjeta oko office
Znači kupio sam office 2016 i imam Mac minija i datoteke s starog officea sa win racunala neće office da mi otvori a tamo je bio office 2013 xls datoteke.
Kad idem otvoriti datoteku napiše mi ko repair ja mu stisnem i odma napiše da nemože otvoriti. Da li se može u postavkama excela podesiti da otvori xls datoteku? jer su mi svi dokumenti u excelu sa starog kompa u xls formatu a njegov je xlxs format??
Evo poruke. /the-file-is-corrupt-and-cannot-be-opened-in-excel
19.09.2016 | 14:59
Kako si prebacio te fileove na Mac? Meni se čini da su u kopiranju korumpirani.
19.09.2016 | 15:18
Sigurno su korumpirani u kopiranju
19.09.2016 | 16:55
Nevjerujem jer su mi na externom hard disku podaci
19.09.2016 | 17:14
Možda pomogne
answers.microsoft.com/en-us/msoffice/for...-bd6f58dbd94f?auth=1
www.ablebits.com/office-addins-blog/2011...-open-corrupt-files/

Imaš toga po internetu brdo.
Izgleda kako nije do OSX-a, već do Excel-a.
Word mislim otvara normalno.
19.09.2016 | 20:01
Napravio sam update i radi sad ko zingerica
Svakako hvala
19.09.2016 | 20:46
Ne mogu vjerovati. Čak i ako je od Microsofta, previše je. Kakvo je to go*no od softvera...
19.09.2016 | 21:22
Ma ngoni ih. Solver u Excel-u je valjda 20 godina star na MSO 2011.
Meni nadogradnja nosi gresku kod starta kija inace nema nikakav utjecaj kasnije. Barem je tako bilo na 10.6.8. Sad na 10.10.5 ne mislim isprobavati.
20.09.2016 | 06:59
Ja sam gore bio krivo tekst napisao naengleskom
Ubit on meni nije tio otvoriti xls datoteke od starog excela
Stalno mi je nudio repair datoteke i onda ne bih htio otvoriti
Office 2016 sam kupio orginal preko ebaya za manje
Novca nesto posto imam firmu i nesmijemnse zezati.
Sad mi uredni otvara sve xls i xlsx...
I jos jedno pitanje...
Koji je program dobar za mial klijent sad sam na njegovom
Pošta gledo sam nesto po netu onaj airmail 11 i nesto dolara
Ima li nesto free da je dobro?
20.09.2016 | 07:05
Postbox je 10 USD i mene savrseno sluzi vec godinama. Ako bas zelis besplatno pokusaj sa Thunderbirdom na kojem je Postbox i temeljen.
20.09.2016 | 07:51
Ako si već kupio Office, šta fali MS Outlook? Da se on fino personalizirati, izbaciti nepotrebno iz ribbona, malo ga "minimalizirati", i tak...

Search mu je iznimno brz i kvalitetan, a s obzirom da spominješ MS formate datoteka, prilično sam siguran da će ih outlook dobro "hendlati" kao attachmente, a ako se dopisivaš s ljudima, koji rade na Win., outlook će najmanje "izmjeniti" format maila.
Naravno, nije on jedini, ali čemu ići dalje i plaćati...

Da se mene pita, Mail app na OS X je dovoljno dobar za sve što meni treba.
20.09.2016 | 10:27
Outlooku je brz ako si light user maila. IMAP mu je katastrofalno implementiran. Outlook jedino valja ako ti je account na Exchange serveru
20.09.2016 | 14:41
E to. Exchange server radi odlicno. Poruke na telefon dolaze gotovo trenutno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, Riba, tino1, Anonimci (510)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.91 Seconds