Office 2016
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Office 2016

19.09.2016 | 13:57
Pozdrav pošto sam novi na forumu treba mi par savjeta oko office
Znači kupio sam office 2016 i imam Mac minija i datoteke s starog officea sa win racunala neće office da mi otvori a tamo je bio office 2013 xls datoteke.
Kad idem otvoriti datoteku napiše mi ko repair ja mu stisnem i odma napiše da nemože otvoriti. Da li se može u postavkama excela podesiti da otvori xls datoteku? jer su mi svi dokumenti u excelu sa starog kompa u xls formatu a njegov je xlxs format??
Evo poruke. /the-file-is-corrupt-and-cannot-be-opened-in-excel
19.09.2016 | 14:59
Kako si prebacio te fileove na Mac? Meni se čini da su u kopiranju korumpirani.
19.09.2016 | 15:18
Sigurno su korumpirani u kopiranju
19.09.2016 | 16:55
Nevjerujem jer su mi na externom hard disku podaci
19.09.2016 | 17:14
Možda pomogne
answers.microsoft.com/en-us/msoffice/for...-bd6f58dbd94f?auth=1
www.ablebits.com/office-addins-blog/2011...-open-corrupt-files/

Imaš toga po internetu brdo.
Izgleda kako nije do OSX-a, već do Excel-a.
Word mislim otvara normalno.
19.09.2016 | 20:01
Napravio sam update i radi sad ko zingerica
Svakako hvala
19.09.2016 | 20:46
Ne mogu vjerovati. Čak i ako je od Microsofta, previše je. Kakvo je to go*no od softvera...
19.09.2016 | 21:22
Ma ngoni ih. Solver u Excel-u je valjda 20 godina star na MSO 2011.
Meni nadogradnja nosi gresku kod starta kija inace nema nikakav utjecaj kasnije. Barem je tako bilo na 10.6.8. Sad na 10.10.5 ne mislim isprobavati.
20.09.2016 | 06:59
Ja sam gore bio krivo tekst napisao naengleskom
Ubit on meni nije tio otvoriti xls datoteke od starog excela
Stalno mi je nudio repair datoteke i onda ne bih htio otvoriti
Office 2016 sam kupio orginal preko ebaya za manje
Novca nesto posto imam firmu i nesmijemnse zezati.
Sad mi uredni otvara sve xls i xlsx...
I jos jedno pitanje...
Koji je program dobar za mial klijent sad sam na njegovom
Pošta gledo sam nesto po netu onaj airmail 11 i nesto dolara
Ima li nesto free da je dobro?
20.09.2016 | 07:05
Postbox je 10 USD i mene savrseno sluzi vec godinama. Ako bas zelis besplatno pokusaj sa Thunderbirdom na kojem je Postbox i temeljen.
20.09.2016 | 07:51
Ako si već kupio Office, šta fali MS Outlook? Da se on fino personalizirati, izbaciti nepotrebno iz ribbona, malo ga "minimalizirati", i tak...

Search mu je iznimno brz i kvalitetan, a s obzirom da spominješ MS formate datoteka, prilično sam siguran da će ih outlook dobro "hendlati" kao attachmente, a ako se dopisivaš s ljudima, koji rade na Win., outlook će najmanje "izmjeniti" format maila.
Naravno, nije on jedini, ali čemu ići dalje i plaćati...

Da se mene pita, Mail app na OS X je dovoljno dobar za sve što meni treba.
20.09.2016 | 10:27
Outlooku je brz ako si light user maila. IMAP mu je katastrofalno implementiran. Outlook jedino valja ako ti je account na Exchange serveru
20.09.2016 | 14:41
E to. Exchange server radi odlicno. Poruke na telefon dolaze gotovo trenutno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 58 minuta
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.52 Seconds

Provided by iJoomla SEO