Kako da dobijem PDF dokument snimljen iz Adobe InDesigna tako da mi veličina pogleda bude 100% ili malo više, a ne kao kod mene 254 ili slično? Onaj ko nije vješt i ne smanji ga na 100% teško da će ga moći vidjeti normalno.
Jednostavno da snimljeni dokument ne zauzima veći dio ekrana. Da ne moram to smanjivati sa - (minus) i + (plus). Kako to da postavim da mi se defaultno?
smayoo: Djiete,ajde otvori temu na forumu, mene osobno zanima to raspraviti.
Dijete: Spotify treba stisnut za muda i trest kao mokri rucnik i ne pustat dok ne pocnu placat tantijeme kako spada... serem im se na posel, kolko god da velikiu fonoteku imaju... dodatno, stavljaju izvodjace bez njihove privole... pljuc
ZeljkoB: I mene zanima Spotify->Apple Music iskustva?
smayoo: Nisam ni pomislio. Spotify ima neusporedivo kompletniji izbor glazbe.
lucija: Je li tko presao sa Spotifyja na Music i zasto? Isprobavam Music sada i super je sto ima lyrics, ali nisam sigurna da je to razlok za prelazak.
jzelko: Meni je od njih došlo uvijek na vrijeme. Ažurni su i ne prodaju ona šta nemaju.
stefanjos: pise im na stranici da imaju 4 na lageru, a expected 27th vjerojatno kod luke u rukama preko dhl-a
Borisone: "Expected 27. Jan". To bi značilo da ga oni očekuju, a ne da ga imaju na lageru. Nema nikakvih garancija da će ih zaista do tada zaista i dobiti.
LukaNebeskiHodach: Ako nekgkoga zanima, otkazao sam narudžbu i naručio sa Alzashopa. S obzirom da ga imaju na stanju vele da bi trebo stići u petak. ????
LukaNebeskiHodach: Razmišljamo da otkažemo tu narudžbu i da naručimo sa Gravis.de
LukaNebeskiHodach: @vanjuška, a kad si naručila/o? Meni je zaručnica kao božični poklon naručila početkom 12-og mjeseca sa ComputerUniverse i sad su ju obavjestili da će im u trgovinu stići tek krajem drugog mjeseca.
kupus: dobro ajd, macpro 6.1 u project red varijanti je vjerojatno rjedji
kupus: @songoku -mislim da si u pravu. vjerojatno je to najrjedji appleov item novije proizvodnje, nema ga cak ni u internim katalozima
songoku: @kupus Mislim da je to lightning zensko zenski, ne musko zenski, da mozes puniti olovku s istim kabelom ko iPhone ili iPad
stefanjos: imam i to doma vjerovao ili ne. ali nevjerojatna glupost. magnetno rjesenje puno bolje
kupus: Ili je to struja na lightning zenskI? Ne mogu se sjetit, kupci apple pencila prve generacije ih proklinju zbog tog.
kupus: Stefanjos sad si me podsjetio na cinjenicu da apple proizvodi lighting musko zenski connector, ali ga ne mozes u slobodnoj prodaji kupiti Znam da nije to sto trazis, samo si me podsjetio na tu gotovo nevjerojatno cinjenicu
stefanjos: ima li tko u Zagrebu lightning muski to usb A zenski. treba mi da spojim na ipad audiointerface. ako kome lezi u ladici da mi proda jer mi je cijena novog u ovom trenutku too much.
ipetri68: Na kraju sam odlučio naručiti sa austrijskog Apple Storea na adresu prijatelja, pa će mi on proslijediti poštom. Najkasnije do 11.2. je kod prijatelja i jeftinije je skoro 300€.
ivan.ocd: Vjerojatnije da će isporuka biti oko 45 dana...
ipetri68: U Filexu rekli 25 do 30 dana, što je OK. Cijena za 16/512 M1 MBP je 16.180,96
JOHN: Mene interesira verzija sa16Gb RAM i 512Gb/1Tb
ivan.ocd: Uzeo sam u Filexu, upravo MBP M1 16GB, i došao je za mjesec i pol. S tim da je u tom vremenu bio Božić, Nova godina itd.
ipetri68: Zna li netko iz iskustva - kada bih naručivao M1 MBP s 16GB RAM-a (CTO) u RH, kod kojeg trgovca bih ga najprije dobio? Ili su rokovi isporuke svima isti?
Dijete: Ja vjerujem da ima ljudi kojima 5000kn ne cini veliku razliku...
Air: Prvo, pogledao sam na austrijskim stranicama i tamo je isti odnos. Dakle upravu ste. Drugo, 5000 kn nije mala razlika.
Piko: da li je novi bolji ovisi o potrebama .... netko treba intel x86 kompatibilnost (win, Linux) pa mu novi nije bolji
Dijete: to nije bilo pitanje, pitanje je bilo da li ovo ima negdje drugdje - svugdje je tako.. i ne bih ulazio je li neusporedivo bolji... vjerujem da ima ljudi kojima je vaznije da im soft radi i da imaju 4TB porta pa ta razlika od 5000kn ne igra veliku ulogu...
Air: Poanta je da je stari model skuplji a novi neusporedivo bolji.
Dijete: Potrazi si tu ak imas viska vremena [link]