torrent pozivnica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

torrent pozivnica

10.04.2012 | 23:39
ak ima tko viška pozivnicu za torrenthr bio bih jako zahvalan.
10.04.2012 | 23:50
jesi probao ovdje:

split.forumhr.com/t85-torrenthr-pozivnice

Čini se da ih duxqwe tj Duje dijeli šakom ak ne kapom
10.04.2012 | 23:59
nisam probao, al sad ću.
HVALA
11.04.2012 | 18:17
dijele samo aktivnim članovima
11.04.2012 | 23:14
poslano
11.04.2012 | 23:29
poslala mi je baka pozivnicu, ali pred pola sata sam ju već dobio od staffa THR-a.
hvala svejedno!!!
može lock na ovo.
05.05.2012 | 11:25
Pozdrav svima,
Prosurfao sam cijeli NET u potrazi za jednom TorrentHR pozivnicom,
pa ako netko ima koju viška, može mi ju poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
Bio bih zahvalan do nebesa, a također obećajem biti uzoran član Torrentskog društva, seeder i uploader.
Unaprijed hvala.
05.05.2012 | 11:53
a šta je taj torrenthr, o čemu se radi? zašto je toliko zanimljiv i poseban?
05.05.2012 | 21:37
i ovo nije lose....a ne treba pozivnica...
top-share.net/
30.05.2012 | 18:52
ja bih molio pozivnicu za torrent HR ako netko ima viška, zahvaljujem
30.05.2012 | 21:07
galla kaže:
ja bih molio pozivnicu za torrent HR ako netko ima viška, zahvaljujem

THR otvoren.
Ne znam do kada.
30.05.2012 | 21:15
Hvala!
30.05.2012 | 21:17
evo baš sam saznao i ja da je otvoren i pošao ovdje javiti kad me hiro preduhitrio
19.09.2012 | 14:43
ima netko pozivnicu za THR? molim u pp. hvala!!
17.10.2012 | 11:22
Isto tako ako netko ima pozivnicu za torrenthr neka mi se javi na PM.

ili u razmjenu nudim pozivnice za najnovije ili srbijaclub.

na oba tracker-a imam jako dobrar ratio i upload.

hvala unaprijed
pozz
17.10.2012 | 13:43
Ako netko ima viška i ja bi molio na pm
01.11.2012 | 17:42
Može i meni jedna (upload mi nije problem jer imam seedbox).
02.11.2012 | 01:39
I ja bih zamolio za jednu ako neko ima viska !
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
09.11.2012 | 14:12
Zar nitko?

EDIT: riješeno
09.11.2012 | 15:24
Nisam član torrent.hr, ali ne kužim što se to može tamo naći, a da nije javno dostupno (možda s par dana zakašnjenja)?
02.12.2012 | 17:52
Pozdrav, jel ima možda netko tko bi bio voljan podjelitit pozivnicu za lasttorrents.org? Može na pm
27.12.2012 | 14:20
THR otvoren do 1.1.2013.
27.12.2012 | 22:39
E baš si super junak. Hvala na info.
23.01.2013 | 23:26
Pozdrav svima,
u potrazisam za jednom TorrentHR pozivnicom,
pa ako netko ima koju viška, može mi ju poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
24.01.2013 | 08:50
THR ima trenuto zabranu na pozivnicama!
  • mileni
  • Posjetitelj
24.01.2013 | 16:44
Zar zabrana nije od sutra? Jer ja sam jucer dobio pozivnicu za thr
10.11.2013 | 12:38
Ima netko pozivnicu za torrenthr da udijeli?
10.11.2013 | 13:20
Poslano!
10.11.2013 | 13:20
ajde daj mi mail ali moraš seedad
10.11.2013 | 13:28
Evo poslao baka. Zahvaljujem.

Seedat nije problem, ostavim torrente seedat mjesecima. (ionak ih ne skidam puno)
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 12 sati
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO