Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

10.06.2019 | 16:02
Prilozi:
10.06.2019 | 23:34
Nisam shvatio.
11.06.2019 | 00:19
smayoo kaže:
Nisam shvatio.

Huawei je Kinez, ostali nisu...
11.06.2019 | 00:47
Aaaaa!! To, kao, Kinezi gaze ljude tenkovima, a Amerikanci ne?
11.06.2019 | 00:55
Mislim da opet nisi skontao @smayoo, cijeli svijet je izvještavao o nemirima na Tienanmenu, ali za Kinu, to se nikad nije dogodilo.

Pa prema tome ispada da bi sa 'ne-kineskim' smartfonom mogao bez problema snimiti neku pobunu ljudi u Kini, ali ako bi to snimao sa Huaweiem, snimio bi samo prazan trg.
11.06.2019 | 01:37
Shvatio sam, shvatio. Ali ti nisi...
Da mi netko ne zamjeri što citiram Bibliju (baš ja): "Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna u oku svome ne opažaš?" (Lk 6,39-42)
11.06.2019 | 07:52
Eto, ne moze se covjek ni malo nasaliti tu kod nas na forumu a da odmah ne krenu duboke politicke rasprave i citiranje biblije...
11.06.2019 | 08:13
Amerikanci su se više specijalizirali na ubijanje dronovima. To je s aspekta zaštite na radu bolje.
21.06.2019 | 19:32
Da se bacimo nazad na šalu, ili je možda i zbilja ?

Slikazaslona2019-06-21u18.23.25.jpg
21.06.2019 | 19:41
Da. To je to. Neugodna istina.
24.06.2019 | 14:26
Kad se čovjek predugo bavi dizajnom UI-a, svašta mu padne na pamet

ZaDom.jpg
24.06.2019 | 22:13
25.06.2019 | 01:10
I što sad? Ako to obrišem, odmah će me JOHN i ostali dežurni mrzitelji napasti da uvijek brišem desničarske ispade, a ljevičarske ne...
25.06.2019 | 01:16
smayoo kaže:
I što sad? Ako to obrišem, odmah će me JOHN i ostali dežurni mrzitelji napasti da uvijek brišem desničarske ispade, a ljevičarske ne...

so what, izbrisi, ilegalno je
25.06.2019 | 04:14
ecvis17 kaže:
smayoo kaže:

so what, izbrisi, ilegalno je

Joj, vi ljevičari nikad niste kužili zezanciju

Prilikom objavljivanja sam čak razmišljao da napišem neki disclaimer, ali mi je bilo lijeno.
Ako se ova ilustracija kosi s politikom uredništva Jabučnjaka ili vrijeđa nečije osjećaje, suglasan sam da se ukoni.

Mislim, stavio sam je u "humor". Ne možete me napadati po političkoj osnovi, ali možete reći da nije duhovito i da sam "falija balun".
Men' je bitno da sam bio kreativan i da sam svoj rad predstavio javnosti. Ako me stigmatizirate i izbrišete, moja djeca, unuci i sljedbenici će me u budućnosti prikazivati kao žrtvu i heroja.
Pitanje je samo hoću li pobijediti na kratke ili na duge staze
25.06.2019 | 21:19
smayoo kaže:

A di mene nađe?
Ja sam bio dežuran samo u osnovnoj školi. I bio sam strog, ali pravedan!
02.07.2019 | 20:50

Ne vidi se dobro, evo i direktan link
i.postimg.cc/d1JMjxkM/64962348-279121059...68396700729344-n.jpg
02.07.2019 | 22:22
E vala, odavno nisam ovako plakao od smijeha dok sam čitao komentare na slici....
03.07.2019 | 09:39
Prejako...
03.07.2019 | 10:31
disel-benzin.jpg
27.07.2019 | 00:39
07.08.2019 | 15:43
How do you milk a sheep?

Put an apple logo on it.
07.08.2019 | 18:10
07.09.2019 | 11:27
64178422-8DEB-45DD-AF36-B28261B54126.jpeg
10.09.2019 | 15:45
Citam na Jutarnjem clanak o legendarnoj gostioni "Suhina" ili kak znalci zovu "kod Suhinke". Slave 100 godina postojanja.

Pa shodno tome ima jedna fantasticna recenica bake Maje (koja kuha tamo) o strukturi gostiju:

"Struktura gostiju jako se promenila zadnjih 20, 30 godina. Prije su vam tu dolazili obrtnici, nekakva srednja klasa, bumo rekli. Zagreb je uostalom živel od tih obrtnika. Ali njih sad više nema, sad su svi menadžeri."

Odvalio sam se od smijeha
10.09.2019 | 18:07
Eeee....
Svojedobno sam radio u manjoj privatnoj firmi koja je rasla lijepo i kroz nekih 5-6 godina iz male prerasla u nekakvu srednju, (zapravo i dalje malu, ali veću nego prije ). U nekom času krenulo se u nužnu reorganizaciju i (recimo) sistematizaciju radnih mjesta. Na jednom od sastanaka (gore spomenutog ) menadžmenta, skužim ja, cca 50 radnih mjesta u firmi, sve neki direktori, pa voditelji ovog i onog... Jedino radno mjesto koje nije bilo ni "Direktor..." ni "Voditelj..." je bilo - "Skladištar".
10.09.2019 | 18:36
To me podsjetilo o prići o mravu koji je dobio otkaz.
Ako se nekome čita a nije prije pročitao (da ne radim c/p jer je malo duže):

nellacro.wordpress.com/2015/01/29/kako-j...an-mrav-dobio-otkaz/
11.09.2019 | 08:07
Prilozi:
12.09.2019 | 12:50
Brzo, unaprijediti ga u Voditelj skladišta!
02.10.2019 | 19:38
t5umyi6bh5q31.jpg

Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 45 minuta
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO