Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Garancija
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Garancija
Posjetitelj
Poruka: 25
graphgraph

Garancija prije 1 Godina, 11 Mjeseci Karma: 0  
Kaj nije glupo da nemres dobiti 2 zasebna racuna, jedno za racunalo i onda posebno za "produzenu" garanciju ako tako zelis kao klijent?
Pokusavam vec mjesec dana kupiti komp (iMax 27" i toliko problema sam imao da mi je za pisati vec glupo ...
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Moderator
Poruka: 6122
graph

Garancija prije 1 Godina, 11 Mjeseci Karma: 145  
Slažem se, glupo je. Zapravo, "glupo" nije prava riječ. Razlog zašto ne možeš dobiti 2 računa sigurno nije glupost, nego vrlo vjerojatno indolencija.

Iako sumnjam da je takva situacija baš kod svih Apple resellera.
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Posjetitelj
graphgraph

Garancija prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 0  
Super mi je kako je to moj financijer objasnio ... kaze ... imam 17000 kn za racunalo koje ti treba za projekte, imam kesh, kupujem ti komp, kako to da nitko nece pare hihiih joj umro sam od smijeha na to ... jebate, o hgspota bi dobio prije ponudu

a sada da malo obranim, ipak su se trgnuli i nakon tjedan dana odjednom su se telefoni zazarili i stvar je dobila nekakvu bolju dimenziju ...
Admin
Poruka: 4301
graphgraph

Garancija prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 153  
Ako mogu pitati zašto dodatno jamstvo treba biti na zasebnom računu?
Poruka: 1631
graphgraph

Garancija prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 17  
Mozda zbog porezne uprave?
Smrt fašizmu i komunizmu.
Admin
Poruka: 4301
graphgraph

Garancija prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 153  
Svaki račun je tu radi porezne uprave. No, zamislimo samo da uređaj nema jamstvo 12 nego 36 mjeseci i da je to "u cijeni" stroja. Što sada? Zašto bi to bilo odvojeno? Naravno, isto tako nije nikakav problem dodatno jamstvo izraziti kao zasebnu stavku (baš smo to nedavno radili), pa onda je svejedno je li na tom ili drugom računu ako je jasno vezano na konkretan dio opreme.
Poruka: 569
graphgraph

Garancija prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 8  
Možda dobiva određena sredstva koja ne pokrivaju obje stavke zajedno pa produljenje garancije plaća sam?
Posjetitelj
graphgraph

Garancija prije 1 Godina, 9 Mjeseci Karma: 0  
Bravo tako je ... ja iz svojeg džepa moram platiti garanciju ali to ne mogu prikazati na računu financijera Jer će ispasti da je on platio ... a ako uzmem preko njega, onda nemam rezervirane financije a samim time nemam niti kompa
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 2 sati, 1 min
  • dpasaric: Od toga Bryce ne radi na Lionu... :( Nisu još updateali, nekako mi sporo to rade, pa nije Lion od jučer...
  • imihael: :) ))
  • dpasaric: Prilika! DAZ danas besplatno dijeli Bryce Pro, Hexagon i DAZ Studio Pro: "Get 3D Pro Software for Free: Only Today" »Klikni!«
  • kinsif: Nema :P
  • smayoo: daaaaa? :)
  • Roso: dobra većer imali ko živ
  • Nikola_Kala: alooo
  • smayoo: Aha... aj dobro :)
  • Josip: Nema se kaj skužit. U jednom razgovoru se tip zabunil pa je rekel da puše "na fritule". Odmah se ispravil, jer je mislil "na refule". Tog sam se sjetil kad je bilo govora o vjetru koji ovih dana puše po Dalmaciji.
  • smayoo: Josipe, pretpostavio sam da je (nekakva) šala, ali i dalje ne kužim što bi trebalo biti smiješno?
  • tino1: pa ne puše valda bura na fritule? ohladile bi se.
  • Josip: To s fritulama i vjetrom je šala. Nikako zlonamjerna.
  • tony0101: zdravo :) trebam malu pomoc :)
  • smayoo: firule ili fritule? Na Firulama ima jedna zgodna konoba gdje rade super pašticadu. :) Ali fritule tamo nisam probao. :D
  • Roso: jeste nešto opasni boze moj
  • tino1: refule i firule su kao kruške i jabuke.kao što ni ovaj forum njie kruškovnjak tako se brzina vijetra ne izražava u firulama nego u refulama. je li vam sad stvar jasnija?
  • radar: :)
  • smayoo: ??
  • Josip: Cul sam da u ST bura puse na fritule.
  • Josip: Čul sam da u Splitu bura puše na fritule.
  • saint: :D :D :D 8)
  • scarface32: saint dok je apple tv-a ne moras da brines.Jos su osposobili i icefilms.
  • saint: U Sarajevu preko metar,nista zivo ne radi.Vanredno stanje.Za 35 godina nisam vidio ovako nesto
  • dpasaric: Snijeg? :) Ne hvala! :) Nama u Rijeci je baš ok bez njega. :)
  • tino1: to 2005 se ne sječam, ovdje ne prestaje padat.
  • smayoo: Bilo je ovako slično i 2005.
  • Law: zbog bure ne možemo sa Krka već 13 sati. Od sinoć u 2 zatvoren most. Bio probat u Rijeku i vratio se kući.
  • tino1: ovo nisam nikad doživio ovako! sve je stalo.
  • smayoo: u Rijeci bura na refule 160 km/h
  • tino1: u čapljini 60cm snijega

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.8955