Black kradey
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Black kradey

24.11.2018 | 08:20
ScreenShot2018-11-24at08.18.17.png

Redovna cijena uređaja

ScreenShot2018-11-24at08.18.36.png

Cijena uređaja na popustu!

Jedina razlika je što je ovaj kao na popustu cellular pa rpima SIM karticu.

Kad se želi kupiti, daje model od 128GB + celluler i to za 3.799.-
24.11.2018 | 08:25
E da, iStyle prodaje Apple proizvode, a ovaki se prikazuju slike u Safari (Version 10.0.3 (11602.4.8.0.1)).
24.11.2018 | 09:11
Te budalaše sam odavno prekrižio. Nikad nisam niti planiram nešto kupovati od njih dok god je Graz 150km od mene.
Jedino za šta su dobri je servis jer su mi blizu.
Zapravo nisu ni za to dobri. Kad su riknule Beats Solo 2 uvjeravali su me da nemam 2 godine garancije i nisu ih htjeli uzeti sve dok nisam uzeo knjižicu sa uputstvima i pokazao im da piše 2 godine.

Eeee pa znam za šta su dobri! Kad sam u Areni onda odem do njih i pogledam nove uređaje koje Apple izbaci.
24.11.2018 | 10:33
Slična priča iz zagrebačkog Linksa. Ova je o Crnom petku na hrvatski način...
Tip se pojavio po PS4 odmah po otvaranju; nije bilo online prodaje, po sniženim cijenama moglo se kupovati samo u poslovnici na Trešnjevci ispred koje se do otvaranja okupilo puno ljudi, došao je u 4:15 ujutro i bio drugi na redu te bio siguran da će kupiti konzolu jer je prvi kupac došao kupiti grafičku karticu. Bio je na blagajni u 08:01 da bi mu rekli da - nema. Na kraju je toliko poludio i napravio nered Linksu da ga je nakon par dana nazvao neki direktor iz kompanije i rekao da ga u dućanu čeka PS4 po toj sniženoj cijeni...
Nitko mu nije dao jasan odgovor što se dogodilo iako je po meni očito.
Prodavači su najvjerojatnije (drugi odgovor ne vidim) pokupovali konzole da bi ih prodavali po punoj cijeni ili ovako, za sebe. I nitko nije očekivao ovakav odaziv.
Gledam slike (i sa drugih mjesta po Zagrebu, Splitu, Rijeci) i mislim si: "još par godina i mlatit će se ljudi po dućanima..."
24.11.2018 | 10:50
Kloba kaže:
...Na kraju je toliko poludio i napravio nered Linksu da ga je nakon par dana nazvao neki direktor iz kompanije i rekao da ga u dućanu čeka PS4 po toj sniženoj cijeni...

@Kloba, ti kao iskusan novinar ne bi trebao napraviti takav propust, nije ga nitko nazvao nakon par dana nego poslijepodne - jučer ujutro je čamio pred dućanom, u 10.55 se prvi put požalio i u 21,39 javio da je uspješno riješio problem.

Daj malo istraživačkog novinarstva, a ne samo prepisivati srcedrapajuće članke iz medija

... i da, tvoji zaključci i pretpostavke su legitimni, ali ne pridonose utvrđivanju stvarnih činjenica jer to da nisu očekivali toliki odaziv nije realan jer su uložili u reklamu po svim medijima upravo zato da bi imali navalu od jutra.

PS. Udahni - izdahni - udahni - izdahni - udahni - ... e sad napiši odgovor
24.11.2018 | 11:08
Fakat.
Sorry, Bertone - samo sam napisao reakciju na tek pročitani tekst.
Stvarno - par dana a pričamo o jučer. Jbg, još sam stiltan, kava ovo ono...
EDIT:
Dobra fora sa udahni, izdahni!
EDIT 1:
Štoviše - toliko dobra da zaslužuješ palac!
EDIT 2:
A ovo za istraživačko novinarstvo? Tu tek svaka čast na njegovim postovima. Da bi reč rekel...
24.11.2018 | 11:14
Jedino što sam ikad kupio na black friday popustu je trajna licenca za ARES Commander, prošle godine. Jer su dali 65% popusta. Stvarnih. I prodali toliko licenci koliko se ljudi javilo do zadanog datuma.
24.11.2018 | 11:31
@Kloba, hvala, ali meni je bitno da te nisam uzrujao svojim postom od ranog jutra... sve pet
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 32 minuta
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO