Mislim da ova tema ne postoji na forumu,a na puno drugih foruma se može neći.Znači ako želite pokažite u slici svoje mjesto s kojeg se javljate na forum,može i s posla.Znam da su na ovom forumu većinom ozbiljniji ljudi i tema nije zamišljena da se netko s nečin *urči,nego možda netko dobije nekakvu dobru ideju pa si premjesti komponente na neki funkcionalniji način.Evo moje slike od doma
Smatram da mjestu na kojem provodimo toliko vremena treba dati punu pažnju i ne štedjeti na ergonomskim rješenjima. Ja sam izradio custom stol da bih dobio što želim, što je najbolje to bude jeftinije nego da se kupi gotov stol.
Evo dobio si jednu karmu za izvrsno radno mjesto. Ja imam radnu sobu, ali nikad nisam tamo. U dnevnoje je sobi na stolu iMac, a pred televizorom notebook u krilu... Bas nista sta bi nekog moglo pozitivno inspirirati.
Pošto sam JOŠ na PC-u, mene je sram
Ali Pasarićev je workspace uopće najjači.
I baš kako veli, svaka čast Macovima, ali stol im daje jedan poseban štih...
Inaće, ovo je moje mjesto doma sa kojega se uglavnom javljam. Žena mi je prepustila jedan kutak garniture gdje obično sjedim sa MB Air-om u krilu ispod kojeg je staklena podloga (na slici)
Drugi komp mi je PC spojen sa plazmom (bez monitora)...
je tako je amsterdam a položeni su da ih djeca ne otvaraju (zapravo prije koju godinu sad ne diraju ali za svaki slučaj da ne počnu sakrivat nešto tamo ,..ja sam to skužio prije od EU. inače radim samo kući na macovima,..
Inaće, ovo je moje mjesto doma sa kojega se uglavnom javljam. Žena mi je prepustila jedan kutak garniture gdje obično sjedim sa MB Air-om u krilu ispod kojeg je staklena podloga (na slici)
Drugi komp mi je PC spojen sa plazmom (bez monitora)...
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva