Mislim da ova tema ne postoji na forumu,a na puno drugih foruma se može neći.Znači ako želite pokažite u slici svoje mjesto s kojeg se javljate na forum,može i s posla.Znam da su na ovom forumu većinom ozbiljniji ljudi i tema nije zamišljena da se netko s nečin *urči,nego možda netko dobije nekakvu dobru ideju pa si premjesti komponente na neki funkcionalniji način.Evo moje slike od doma
Smatram da mjestu na kojem provodimo toliko vremena treba dati punu pažnju i ne štedjeti na ergonomskim rješenjima. Ja sam izradio custom stol da bih dobio što želim, što je najbolje to bude jeftinije nego da se kupi gotov stol.
Evo dobio si jednu karmu za izvrsno radno mjesto. Ja imam radnu sobu, ali nikad nisam tamo. U dnevnoje je sobi na stolu iMac, a pred televizorom notebook u krilu... Bas nista sta bi nekog moglo pozitivno inspirirati.
Pošto sam JOŠ na PC-u, mene je sram
Ali Pasarićev je workspace uopće najjači.
I baš kako veli, svaka čast Macovima, ali stol im daje jedan poseban štih...
Inaće, ovo je moje mjesto doma sa kojega se uglavnom javljam. Žena mi je prepustila jedan kutak garniture gdje obično sjedim sa MB Air-om u krilu ispod kojeg je staklena podloga (na slici)
Drugi komp mi je PC spojen sa plazmom (bez monitora)...
je tako je amsterdam a položeni su da ih djeca ne otvaraju (zapravo prije koju godinu sad ne diraju ali za svaki slučaj da ne počnu sakrivat nešto tamo ,..ja sam to skužio prije od EU. inače radim samo kući na macovima,..
Inaće, ovo je moje mjesto doma sa kojega se uglavnom javljam. Žena mi je prepustila jedan kutak garniture gdje obično sjedim sa MB Air-om u krilu ispod kojeg je staklena podloga (na slici)
Drugi komp mi je PC spojen sa plazmom (bez monitora)...
Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima
Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.