Bogdaj,
imam puno problema s mailovima na MS Exchange account-u.
Kada premjestim mail iz Inbox-a u neki folder, nestaje sav njegov sadržaj. Mail kao takav je vidljiv (naslov, tema, ...) ali sadržaj je prazan. Kada napravim Rebuild foldera, taj mail nestaje.
Neke ideje?
Fala
Koliko se sjećam, procedura za ODLAZAK s outlooka je bila da se instalira mozzila thunderbird koji onda povuče mailove, a s njima se dalje može onda u Mail.app.
CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha
smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
dpasaric: 50 godina Applea u srijedu u 19.30 u Pikiju!
jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta