Pozdrav ljudi. Kako smo u prisilnoj izolaciji, rekoh da instaliram Mojave na drugi SSD u miniju kojeg sam nabavio umjesto pokojnog. I ovaj je 2012 g. kao i prvi. Gore je H. Sierra i kad sam pokušao instalirati , kaže da je DMG oštećen i nemože se instalirati. Mojave su skinute sa Appstora original još davno. Dodatno sam pokušao još dvije verzije i obje kažu isto. Probao i na Macbook pro 2012 isto neće. Probao na Thinkpad hakintoš i tamo hoće. Imam dojam da Apple forsira Katalinu i neda instalirati Mojave. Katalinu nisam probao instalirati , ali sad ću i to napravit da vidim jel prolazi. Jel imao tko slično iskustvo u skorije vrijeme ?
Nije mi sila instalirat, ali Katalina se diže za instalaciju. Nju mi se neda instalirat jer mi ja zadnji normalni OS H.Sierra, kolko tolko, a ovo dalje me tjera da prijeđem na Linux. Premda će i njega za koju godinu upropastiti/komercijalizirati, korištenije distre.
Tražim dalje. www.mothersruin.com/software/SuspiciousPackage/get.html
Alat za popravljanje podešavanje OSa , samo treba znati, probat ću malo ako skužim kako funcionira.
Ništa ! Pomogao je video jednog Indijca. Najprije je stavio pravi datum pa nije išlo, pa je potom stavio dvije godine unazad i prošlo je. Ja stavio tri (3) godine unazad i prošlo. Eto riješio problem , pa ako kome zatreba nak se javi.
Da, a ja vratio na 2019, izgleda da je bilo premalo. Na 2017 je prošlo.
Uz to tamo je original datum bio 2001, a kod mene aktualan datum 2020.I kod indijca je bio aktualan , pa ga je vraćao, tako da je skužen razlog problema. Uglavnom, hvala na sugestijama !
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.