Graffiti Jam Slide Puzzles (prva aplikacija)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Graffiti Jam Slide Puzzles (prva aplikacija)

11.08.2010 | 18:04
Prva aplikacija je na App Storeu!

Graffiti Jam Slide Puzzle

Radi se o klasičnim slide puzzlama 3x3 i 4x4.
Slažu se grafiti koji krase zid uz Branimirovu ulicu u Zagrebu i još neki iz drugih ulica.

Link na App Store:
itunes.apple.com/hr/app/graffiti-jam-sli...les/id385534997?mt=8

Screenshotovi:

Eto, komentari su dobrodošli, a prvih troje ljudi koji se jave tu na forum dobiju promo kod!

Pozdrav svima!
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.08.2010 | 23:27
ak su svi oni novi iz branimirove, supach..
najdrazi mi je onaj prvi kad se izlazi iz strojarske.. ludo sareni i neki elijen sa spolovilom u rukama..
11.08.2010 | 23:36
Dijete je napisao:
ak su svi oni novi iz branimirove, supach..
najdrazi mi je onaj prvi kad se izlazi iz strojarske.. ludo sareni i neki elijen sa spolovilom u rukama..

Hehe, na žalost Apple cenzurira "proste" stvari.
Al poslat ću ti promo kod pa ćeš vidjeti koji su.

Pozdrav!
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.08.2010 | 00:33
Hvala..

Ma jooooj.. pa to je tak široko da se moglo izkropat tog Bogomoljka

iskopal sam u Aperturu da vidimo da li ce me ovi moji cenzurirat.. makar, danas su dobre volje jer gledaju TCO i uzivaju..
P1100895.jpg
06.09.2010 | 16:40
Evo video za one koji nisu downloudali app

tiny.cc/4zn3e

Pozdrav svima!
06.09.2010 | 23:26
looks fun!
znaci sve zagrebacki grafiti?
Odlicna ideja! pohvale
07.09.2010 | 14:19
Da, sve su Zg graffiti.

Hvala i pozdrav!
08.09.2010 | 11:35
Vrlo zgodno! Bravo! A hoce bit i verzija za iPad? Baš bi bilo cool da ima i verzija za iPad sa 6x6.
08.09.2010 | 22:37
Pa, bit će nešto bolje za iPhone uskoro. A za iPad malo kasnije nadam se.

Pozdrav!
09.12.2010 | 03:17
Evo pošto je aplikacija besplatna svi ju možete nominirati za best puzzle

bestappever.com/c/pugm/385534997
09.12.2010 | 15:16
Svaka čast! Radi lijepo i na iPadu iako bi ipak bilo bolje kad biš puzzle prilagodio njegovom ekranu. Da li bi se ono dugme za povratak u donjem desnom uglu moglo riješiti nekako drukčije? Dogodilo mi se da sam jedan graffiti skoro riješio i onda sam greškom tapnuo to dugme. Kad sam se vratio nazad, morao sam sve ispočetka

U svakom slučaju thumbs up!
09.12.2010 | 23:43
Sank je napisao:
Svaka čast! Radi lijepo i na iPadu iako bi ipak bilo bolje kad biš puzzle prilagodio njegovom ekranu. Da li bi se ono dugme za povratak u donjem desnom uglu moglo riješiti nekako drukčije? Dogodilo mi se da sam jedan graffiti skoro riješio i onda sam greškom tapnuo to dugme. Kad sam se vratio nazad, morao sam sve ispočetka

U svakom slučaju thumbs up!

Hvala! Super da se sviđa ljudima! Uglavnom za iPad nisam siguran da bude tako skoro . Al nikad se nezna .
09.12.2010 | 23:58
DJ Marchiano je napisao:
Hvala! Super da se sviđa ljudima! Uglavnom za iPad nisam siguran da bude tako skoro . Al nikad se nezna .

Ma nema frke. I ovako se da lijepo igrati, a graffiti dobro izgledaju.
04.01.2011 | 21:35
He, evo dvije HR igre su ušle u završni krug glasanja!

Graffiti Jam Slide Puzzles - za Best Puzzle 2010
bestappever.com/v/pugm/O/385534997

Vješala - za Best Word Game 2010
bestappever.com/v/wogm/O/394633694

Pa ljudi glasajte što više možete, hvala svima i SRETAN VAM BOŽIĆ I NOVA GODINA!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 43 minuta
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.81 Seconds

Provided by iJoomla SEO