Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?

17.02.2021 | 06:58
Pozdrav dečki, imam ponudu od kolege s posla za 160e kupim iP8, recimo izgleda 8/10 po pitanju kućišta, stakla nisu razbijana, TrueTone radi, baterija je na 85% zdravlja. Uz njega kutiju dobijam s pratećom opremom.
Volio bi generalno da mi neko napise malo više o njemu, da li šljaka još u 2021?
Razlog što bi ga uzeo, jest što imam pored iP11Pro imam još jednu karticu pa mi je eto ispala ponuda...
17.02.2021 | 07:46
Evo ovako iz prve ruke mogu priznati i reci da je i u 2021 iP8 za normalnog korisnika sasvim pristojan i super mobitel.

Sta mi se god zada obavi bez problema.
Kamera mu je pristojna.
Brz je i fluidan bez trzaja.

Ja trenutno ovo pišem sa Xs-a ali mi supruga koristi 8.

A evo i sta kažu drugi o njemu:
youtu.be/G_Ii5Snuxzc

Ako sam bio od pomoći super.
I ako još mogu kako pomoć samo kaži.

Pozzz!

Sent from my iPhone using Tapatalk
17.02.2021 | 09:37
Ja imam iPhone 8 Plus već dvije i po godine i uredno radi, na posljednjem iOS-u.
Osmica ima isti procesor i memoriju kao Plus, pa ne vidim razloga zašto ne bi radila podjednako dobro.
17.02.2021 | 12:51
Ja sam koristio sve iPhone uređaje i to 80% sam ih koristio dok su bili aktuelni(zadnji modeli od proizvodnje). Danas, nakon 3 godine me interesuje kakav je po pitanju performansi i baterije pošto namjeravam ga ubijati Twitterom, Telegramom, Instagramom i nekad PUBG igrom, a 11 Pro samo za poslovno korištenje i neko okidanje fotke...
8 i 8 Plus su bili ekstra telefoni i nakon godinu, dvije od proizvodnje.

Na koliko procentualno bi se trebala zamjeniti baterija pošto ovaj ima 85% zdravlja baterije ?
17.02.2021 | 15:55
Nedavno uzeo 8-icu( plus) isto sve i radi ok.
Reče ti sam iphone kad je za zamjenu.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
25.04.2021 | 10:48
Trebao bi bateriju promijeniti kad ti pocme raditi probleme. Ako je jos uvijek na 85% puni se normalno i prazni se normalno, dok koristis uredaj ne "skippa" postotke znaci ne dode s 50% na 33% u jednoj minuti preporucio bi da jos ne treba. Apple unaprijedia dosta battery management u odnosu na prije. Moja preporuka za sve ljude koji koriste uredaj sta je vise moguce je da koriste sta sporiji punjac. Svakako to je najveci problem svih uredaja. Postoje ljudi koji na najnovijem iPhoneu koriste 5W punjac koji se dobivao i sa starim iPhoneom 6. Uredaj se puni dosta sati ali zdravlje baterije on the long run bude odlicno. Jer to je punjac s kojim mozes staviti uredaj puniti preko noci punit ce se jako sporo ali zdravlje baterije ce maximalno biti ocuvano.
27.04.2021 | 12:21
Prijatelj prije 10-ak dana uzeo 8 Plus, prezadovoljan. Mora i biti kad je migrirao sa Android-a

Mislim da se isplati uzeti 8*, uredjaj radi fluidno na zadnjem iOS-u.
27.04.2021 | 23:29
Isplati se ako je cijena dobra. Ja još imam Sedmicu i odlična je.
09.11.2021 | 15:25
m@xym - na koliko ti je % baterija?
09.11.2021 | 18:14
@Yonkis,

Baterija je sada na 88% - m@xymum cappacity. 8-)

Mobitel je star 4 godine, a baterija je mijenjana prije godinu dana (stavljena neoriginalna, koja je pokazivala 104% kapaciteta par mjeseci nakon instalacije), kada sam uspio slučajno slomiti home tipku (mobitel je bio u skučenoj torbici, bez zaštićenog ekrana, moja greška).

I na iOS 15, još uvijek sve "leti".

Kada ova baterija da svoje (ako prije ne otkaže mobitel, jer zamjenska home tipka povremeno šteka), mijenjam mobitel na nešto "novije" (12-ica ili 13-ica).
09.11.2021 | 21:04
I ja koristim osmicu i zadovoljan sam skroz naskroz. Sad je baterija na 81% i jos gura. Je da trebam punit tokom dana , ali nabavio sam si powerbank sa bezicnim punjenjem i samo ga sa čičak trakom zaljepim za telefon da se ne pomice tjekom upotrebe i radi
09.11.2021 | 21:19
Meni na 8 plus baterija potraje cijeli dan, ali ja nisam ovisnik o društvenim mrežama, i ne visim na mobitelu u slobodno vrijeme (doma sam uglavnom na laptopu).
Navečer je baterija obično oko 60-70% ako rijetko koristim mobitel, ili oko 40-50% ako radim duže na njemu.

Nemam potrebu za power-bank-om, a puni se svaku večer, bez obzira na napunjenost, na bežičnom punjaču (Blitz-Wolf sa rahmetli Gearbest-a).
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Smet, ^SuperUnknown^, Anonimci (641)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO