Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?

17.02.2021 | 06:58
Pozdrav dečki, imam ponudu od kolege s posla za 160e kupim iP8, recimo izgleda 8/10 po pitanju kućišta, stakla nisu razbijana, TrueTone radi, baterija je na 85% zdravlja. Uz njega kutiju dobijam s pratećom opremom.
Volio bi generalno da mi neko napise malo više o njemu, da li šljaka još u 2021?
Razlog što bi ga uzeo, jest što imam pored iP11Pro imam još jednu karticu pa mi je eto ispala ponuda...
17.02.2021 | 07:46
Evo ovako iz prve ruke mogu priznati i reci da je i u 2021 iP8 za normalnog korisnika sasvim pristojan i super mobitel.

Sta mi se god zada obavi bez problema.
Kamera mu je pristojna.
Brz je i fluidan bez trzaja.

Ja trenutno ovo pišem sa Xs-a ali mi supruga koristi 8.

A evo i sta kažu drugi o njemu:
youtu.be/G_Ii5Snuxzc

Ako sam bio od pomoći super.
I ako još mogu kako pomoć samo kaži.

Pozzz!

Sent from my iPhone using Tapatalk
17.02.2021 | 09:37
Ja imam iPhone 8 Plus već dvije i po godine i uredno radi, na posljednjem iOS-u.
Osmica ima isti procesor i memoriju kao Plus, pa ne vidim razloga zašto ne bi radila podjednako dobro.
17.02.2021 | 12:51
Ja sam koristio sve iPhone uređaje i to 80% sam ih koristio dok su bili aktuelni(zadnji modeli od proizvodnje). Danas, nakon 3 godine me interesuje kakav je po pitanju performansi i baterije pošto namjeravam ga ubijati Twitterom, Telegramom, Instagramom i nekad PUBG igrom, a 11 Pro samo za poslovno korištenje i neko okidanje fotke...
8 i 8 Plus su bili ekstra telefoni i nakon godinu, dvije od proizvodnje.

Na koliko procentualno bi se trebala zamjeniti baterija pošto ovaj ima 85% zdravlja baterije ?
17.02.2021 | 15:55
Nedavno uzeo 8-icu( plus) isto sve i radi ok.
Reče ti sam iphone kad je za zamjenu.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
25.04.2021 | 10:48
Trebao bi bateriju promijeniti kad ti pocme raditi probleme. Ako je jos uvijek na 85% puni se normalno i prazni se normalno, dok koristis uredaj ne "skippa" postotke znaci ne dode s 50% na 33% u jednoj minuti preporucio bi da jos ne treba. Apple unaprijedia dosta battery management u odnosu na prije. Moja preporuka za sve ljude koji koriste uredaj sta je vise moguce je da koriste sta sporiji punjac. Svakako to je najveci problem svih uredaja. Postoje ljudi koji na najnovijem iPhoneu koriste 5W punjac koji se dobivao i sa starim iPhoneom 6. Uredaj se puni dosta sati ali zdravlje baterije on the long run bude odlicno. Jer to je punjac s kojim mozes staviti uredaj puniti preko noci punit ce se jako sporo ali zdravlje baterije ce maximalno biti ocuvano.
27.04.2021 | 12:21
Prijatelj prije 10-ak dana uzeo 8 Plus, prezadovoljan. Mora i biti kad je migrirao sa Android-a

Mislim da se isplati uzeti 8*, uredjaj radi fluidno na zadnjem iOS-u.
27.04.2021 | 23:29
Isplati se ako je cijena dobra. Ja još imam Sedmicu i odlična je.
09.11.2021 | 15:25
m@xym - na koliko ti je % baterija?
09.11.2021 | 18:14
@Yonkis,

Baterija je sada na 88% - m@xymum cappacity. 8-)

Mobitel je star 4 godine, a baterija je mijenjana prije godinu dana (stavljena neoriginalna, koja je pokazivala 104% kapaciteta par mjeseci nakon instalacije), kada sam uspio slučajno slomiti home tipku (mobitel je bio u skučenoj torbici, bez zaštićenog ekrana, moja greška).

I na iOS 15, još uvijek sve "leti".

Kada ova baterija da svoje (ako prije ne otkaže mobitel, jer zamjenska home tipka povremeno šteka), mijenjam mobitel na nešto "novije" (12-ica ili 13-ica).
09.11.2021 | 21:04
I ja koristim osmicu i zadovoljan sam skroz naskroz. Sad je baterija na 81% i jos gura. Je da trebam punit tokom dana , ali nabavio sam si powerbank sa bezicnim punjenjem i samo ga sa čičak trakom zaljepim za telefon da se ne pomice tjekom upotrebe i radi
09.11.2021 | 21:19
Meni na 8 plus baterija potraje cijeli dan, ali ja nisam ovisnik o društvenim mrežama, i ne visim na mobitelu u slobodno vrijeme (doma sam uglavnom na laptopu).
Navečer je baterija obično oko 60-70% ako rijetko koristim mobitel, ili oko 40-50% ako radim duže na njemu.

Nemam potrebu za power-bank-om, a puni se svaku večer, bez obzira na napunjenost, na bežičnom punjaču (Blitz-Wolf sa rahmetli Gearbest-a).
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 28 minuta
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO