17.10.2018 | 09:29
Piše na samom screenshotu što LPM čini. Pošto je to 8 plus model, ne osjeti se nikakav pad performansi. Nikakv. Samo se ekran malo zatamni, vrlo malo i to je to. Mailove ne chekiram, tj nisu mi bitni u realtimeu tako da mi to ne utječe na Push (dostavu mailova). Mailove ionako ručno povlačim, radim provjeru. Poruke stižu normalno. Nije da to LPM blokira pa da poruke stignu kad se isključi LPM.
Sve inače odlično.
Ovo sa baterijom, što sam screenshotao, sam htio pokazati kako (i koliko) baterija može trajati. Zadnje punjenje je bilo u subotu oko 20:00. Zahtjeva dosta prčkanja ali zato i traje toliko. Znam da će se neki zgroziti što činim sve da bi baterija toliko trajala ali nije to na dnevnoj bazi, ovo je više test, isprobavanje.
Sistem je da je stalno na LPMu, kad je doma isključim Data a upalim WiFI (i obrnuto), nije uključen Location (osim kad mi zatreba pa ga opet isključim), ne surfam na njemu puno ovih dana, kontroliram se. Pogledam što mi je bitno i to je to, nikakvo surfanje iz znatiželje i dosade. Ne igram igrice pa ne trošim ni na to. Isključen Background refresh. Preko noći je u avion modeu. Jedino što nisam isključio jest Haptic feedback + vibracija (vjerujem da i taj motorić kad ne radi uštedi kojih 1-2%
Jednom sam uspio dogurati sa 8+ na 90 sati ali je SoT bio nekih 7 sati.
Ne znam kako se SoT mjeri sada sa novim postavkama u iOS 12. Kako da izračunam SoT za ovih 3 dana tj 86 sati sada. Zna li netko?
Edit: XR bi trebao trajati svakako cijeli dan, koliko meni traje kad 8+ normalno koristim, bez ikakvih ograničenja, sve popaljeno. Skinem sa punjača ujutro u 6:00, do posla u javnom prijevozu 45 min gledam videe (dokumentarce i sl), na poslu messaging i pozivi, u pauzi od 30 min surfanje/yt, na povratku kući opet videi, doma opet malo surfanja/muzike/YT (mala gleda crtiće) i na kraju dana budem na 30-40% baterije.