iPhone 6s gubi signal
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 6s gubi signal

17.01.2018 | 20:57
Pozdrav,
ima li još netko problem da mu iphone gubi signal, živim u Zagrebu, svi mobiteli u stanu imaju signala non stop, a moj iphone gubi signal, ili ga ima (za razgovore) a nema za internet odnosno ne piše ni E, ni 3G ni 4G na mobitelu, te ne radi internet, ili što se još češće događa je to da piše "NEMA USLUGE". Živim u Novom Zagrebu, ali sam u centru grada 90% vremena i tamo se također taj problem pojavljuje, kao i u van Zagreba..
I da napomenem da mi se to događa posebno često kad sam na 4G, a prije određenog vremena je stiglo i ažuriralo se takozvane postavke mreže i sad u postavkama ne mogu odabirati između 2G, 3G i 4G kao prije, sad samo imam za ugasiti 4G, i da ga koristim samo za podatke i za podatke i razgovore ako se ne varam.
Bez obzira što ja odabrao signal se miješa odnosno 4G se pojavljuje gore...

Na bonbon mreži sam, kao i svi ostali ukućani, ali nitko se ne žali na signal, Bonbon koristi infrastrukturu od T-mobilea tako da bi signal stvarno trebao biti dobar, ne bi rekao da je problem u rubnim područjima grada jer bi ispalo da je cijeli Zagreb rubno područje...

Može li itko dati neki konkretan odgovor na ovo pitanje?
Hvala svima unaprijed!
17.01.2018 | 21:32
Na uredaju ti je ukljucen VoLTE pa sad imas opcije iskljuceno,glas i podaci i samo podaci.U ht-u govore da VoLTE ne radi samo na ajfonima kako treba pa zato preporucuju da se prebaci na opciju SAMO PODACI dok ne rijese problem.Taj VoLTE ti je razlog zasto ti cesto puca signal.
17.01.2018 | 21:39
Zar nije malo čudno ovo? Pogledaj da je odabrano isključi 4G a gore uredno stoji 4G..
Prilozi:
17.01.2018 | 21:41
gladhr2 kaže:
Zar nije malo čudno ovo? Pogledaj da je odabrano isključi 4G a gore uredno stoji 4G..

Daj sada odi u airplane mode pa se vrati i trebalo bi ti prebaciti na 3G
17.01.2018 | 21:43
big_mac kaže:
gladhr2 kaže:

Daj sada odi u airplane mode pa se vrati i trebalo bi ti prebaciti na 3G

jete, ali se samo izmjenjuje, pa ne znam jel zbog airplane ili je slučajnost samo
17.01.2018 | 21:45
Ja kada stavim na iskljuceno odmah mi za par sekundi prebaci na 3G i tako stoji.

Nego daj mi reci molim te da li ti radi youtube na 480p i 1080p kad si na 3G ili 4G?
Otvori neki video na youtube aplikaciji pa pomici prema napred pa ces mi reci da li ti se normalno odmah video ucita i reproducira?
17.01.2018 | 21:47
big_mac kaže:
Ja kada stavim na iskljuceno odmah mi za par sekundi prebaci na 3G i tako stoji.

Nego daj mi reci molim te da li ti radi youtube na 480p i 1080p kad si na 3G ili 4G?
Otvori neki video na youtube aplikaciji pa pomici prema napred pa ces mi reci da li ti se normalno odmah video ucita i reproducira?

radi normalno
17.01.2018 | 21:59
gladhr2 kaže:
big_mac kaže:

radi normalno

Ja nemrem vjerovst da sam ja valjda jedini s tim problemom koji nitko nemre rijesit!
18.01.2018 | 08:15
Uradi reset network settings
18.01.2018 | 22:20
saint kaže:
Uradi reset network settings

Resetirao sam mrezne postavke,resetiranje sim kartice,resetiranje mreze,promjena sim kartice,paljenje/gasenje VoLTE,brisanje/instalacija youtube,reset ajfona,set as new,ma sve zivo sto se da napravit i apsolutno nista ne pomaze.Bio sam u tcentru dva puta da oni uzivo vide problem i nisu uspjeli rijesit.Cude se i ne znaju zasto se video ne loada a 4g signal je pun i speedtest pokazuje oko 100 mbps
19.01.2018 | 00:32
A da nemaš nešto u postavkama od youtuba podešeno?
Odi na YouTube ali preko web sučelja pa provjeri.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 22 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO