zvuk za obavijesti na ios 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

zvuk za obavijesti na ios 7

08.10.2013 | 14:17
ej ljudiii..pozdravicc
molim vas podhitno treban nekog ako mi moze pomoći...prije mozda par dana sam instalirala ios7 iman iphone 4S i sve mi je ok ostalo osim toga sto su mi tonovi za obavijesti (pod time mislim tonovi za whats up,viber,messenger,mail..) nestali!
MORAM NAPOMENUTI da u postavkama i tom centru za obavijesti mi piše da je SVE uključeno ali jednostavno mi ne zvoni kad mi npr dode poruka na whats up..
probala sam ih isključiti i ponovno uključiti te opcije te restartati mob ali opet isto od obavijesti nista....e da i kad udem u whats up ili bilo sto od ovih opcija koje sam nabrojala gjde mi nema vise zvuka,pojavljuje mi se obavijest kao u oblačicu citiram:"ZA KORIŠTENJE PROSLJEĐENIH OBAVIJESTI SPOJITE UREĐAJ NA ITUNES" naravno ja sam se spojila i updatean je itunes i sve da odgovara softveru na mobu ali kad se prispojin nema nikakvih opcija koje bi ukljucivale to da tamo namjestim ta zvona!!!
AKO NETKO IMA SLIČAN PROBLEM ILI ZNA O CEMU SE RADI JAKO BIH BILA ZAHVALNA DA MI POMOGNE...BILO KAKVA POMOC JE DOBRODOŠLA..hvala unaprijed:)
08.10.2013 | 15:04
Velika slova se koriste kada neko povisuje ton(urla,svadja se....) tak da skini ruku sa capslock dugmeta.

Svi ostali zvukovi funkcionisu,SMS,zvono,muzika...?
08.10.2013 | 15:08
ajme glupo je ispalo kao htjela sam to naglasiti a neda ispadne koda se derem...ahahahaha sry na tome nisam nista krivo mislila...
da da drugo sve normalno
08.10.2013 | 15:09
p.s. skinuta ruka sa capslocka
08.10.2013 | 15:13
Uradi hard reset (pritisni home + power dok se ne iskljuvi i ne pojavi jabuka onda pusti),vidi da li radi pa javi.
08.10.2013 | 15:20
ej jesam i nista se nije dogodilo..ne dolaze mi
već sam ja to i prije probala ali nista...mislim da ima to neke veze s tim itunes obavijesti sto mi se pojavljuje ali bas ne kuzim kako to tamo napraviti..
e i fala ti puno sto si odg
08.10.2013 | 15:25
Cudno,jesi li nakon zadnjeg restore povlacila backup ili set as new? Prvo sam pomislio da je stisan zvuk ali sve ostalo radi Pogledaj u notification da li je sve ukljuceno,ne u zvukovima vec pod notification
08.10.2013 | 15:37
u notifikacijama je sve uključeno što i mene cijelo vrijeme čudi...
a ovo prvo baš nisam skuzila
08.10.2013 | 15:39
Jesi li ikada radila restore na iPhone,brisala sve i stavljala neki iOS,ili si radila OTA update na iOS7
08.10.2013 | 16:26
Ej ne nisam nikad nista brisala ni nista nego sam samo ono isla u azuriranje siftera u postavkama gdje mi se samo pojavi kad dode neki novi softver i samo tako i odmah mi se instalirao
08.10.2013 | 17:27
kazem ti na mobu je stvarno sve namješteno baš neznam zasto neće da zvoni..a najviše mi to vuče na tu obavijest sto mi se pojavi da kao moran ukljuciti itunes i tamo namjestiti ali nemam pojma kako bi to tamo trebala namjestit jer tamo uopće nema tih opcija (ili barem ja nzn za njih)
08.10.2013 | 17:50
Aj probaj skinut aplikaciju ipusher, i probaj vidjeti dali ti push radi kako treba.
08.10.2013 | 18:22
ok iden skinuti to
08.10.2013 | 19:01
Evo cak mi se i za to pali ova obavijest
Pa za poludit
image-70637eff31370aa3956b6975433762bd.jpg
08.10.2013 | 19:02
Evo ili tipa za whats up
image-2e01b870ba0a9b55436800e5f2f72fae.jpg
08.10.2013 | 19:03
E i za ovaj pusher jos mi kao pise loading..
Tako da valjda ce se izloadati
08.10.2013 | 19:36
dok ti piše loading ako si ga pokrenula, push ti ne radi kako treba.

jeli koristiš xsim ili nešto slično, ili je iphone tvornički otključan?
08.10.2013 | 20:05
Ne kuzim bas sto to znaci xsim
Ali pretpostavljam da je tvornicki otkljucan..mislim nista nisam mjenjala ni nista otkad sam ga kupila u tcom-u
08.10.2013 | 20:19
izašao je novi iTunes, 11.1.1 imaš li ga na računalu?
08.10.2013 | 20:22
Da da iman njega sam updateala kad i ios 7.0.2.
08.10.2013 | 20:39
najbolje ti je da ga vratis na fabricke postavke i onda ponovo sve instaliras.
08.10.2013 | 20:55
a sto mislite mozda sa novim updateom kad bude na softveru se sve to vrati?
Ako ne stvarno nzn...
08.10.2013 | 21:02
Uradi restore i sve ponovo podesi to je 15 minuta posla.
08.10.2013 | 22:00
Saint mi mos reci kako da to napravim? Di je to? U postavkama?
I dal ce mi se kad ti napravim sve pobrisati ili?
Mislin na slike i to..?
08.10.2013 | 22:18
Skopcaj telefon sa racunarom,uradi backup svih podataka,za svaki slucaj spasi jos negdje slike i ostale bitne stvari.Kada to sredis samo na prvoj strani iTunesa kliknes na opciju restore i to je to,sve brise sa telefona tj vraca na fabricke postavke.Ako nisi nebi bilo lose da ukljucis i iCloud na telefonu i spasis kontakte slike .... i onda uradis restore.Jer ocito je nesto zablesavio iOS rijetko ali zna se desiti.
08.10.2013 | 22:35
Ok fala ti puno
08.10.2013 | 22:49
E samo jos jedno pitanjce imam icloud
Ali nisu mi sve slike na njemu prebacene neznan kako da ih sve spremim na to :/
Sve ostalo kontakti i to je
08.10.2013 | 23:23
iCloud sam spasava fotografije ako je ukljucena opcija e sad koliko ih spasava to nisam siguran(mislim na GB) u svakom slucaju spasi i na racunar.
09.10.2013 | 10:55
A da probaš otići u settings, general, reset, erase all content and settings, pa kada se restarta i pita te kako dalje stisni set as new. Naravno, uključi location services, iCloud i to je to. Ako ti nije jaikbreakan povući će ti kontakte i slike s "oblaka", a ti fino sama ponovo podesiš mobitel na postavke koje si imala. I naravno, opet instaliraš aplikacije koje si skinula, to ti pamti pa ne brini ako si neku platila da ćeš morat opet.
To ti je "najčišći" ilitiga naj čistiji način.
09.10.2013 | 11:00
I ako si mobitel kupila u T-Comu s nekakvom pretplatom onda ti je zaključan. Sjetila bi se da ti je otključan, jer to tražiš pri kupnji i sam
aparat dođe puno skuplje.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 23 sati, 46 minuta
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.78 Seconds

Provided by iJoomla SEO