IOS 9 Jailbreake PANGU 1.0.0 i 1.1.2 UPDATE
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

IOS 9 Jailbreake PANGU 1.0.0 i 1.1.2 UPDATE

• Afterpulse
  • Posjetitelj
28.10.2015 | 15:00
Ovako par upozorenja za sve one koji planiraju napraviti JB na svojim uređajima

Pangu Team je izdao novu inačicu JB alata koji popravlja par bugova ali i dalje preporučujem da neradite JB sa niti jednom od dostupnih inačica, navest ću samo nekoliko ozbiljnih sigurnosnih propusta koje se događaju a na vama je da se odlučite dali se isplati ili ne.

1.1.0 PANGU

1. Nakon odrađenog JB procesa u većini slučajeva u Cydiji ćete pronaći Essential Updates ( Cydia Substrate i Pangu Jb ) 1.1.0 verzija, nakon što napravite Upgrade IOS će se srušiti, odn Cydia se sruši, odlazi u reboot i tako ostaje sve dok ga ne stavite u DFU mode i napravite RESTORE ručno sa 9.0.2 OS koji je još uvijek dostupan, Apple ga i dalje potpisuje.

2. Ako vam se ne dogodi greška pod 1 , njajvjerojatnije ste izgubili CYDIA Source/eve odn CDYDA Repos... u mom slučaju lista je bila prazna, svi Cydya Twwekovi su bili izbrisani pod CYDIA FEATURED

3. Skinite Cydia Icleaner Pro sa Cydie, napravite prvo Analyze te potom CLean ( isto tako u iCleaneru uključite CYdia i Cydia sources i Unused Dependecies )

4. Nakon što Cleaner odradi svoje napravite REBOOT sustava, nakon toga bi trebali dobiti nazad Cydia Tweekove

5. Ako ih i dalje nema to znači da ćete morati ponovi cijeli proces JB ponovno ( Restore preko Itunesa ) te ponovno JB

I nakon što sam napravio novi RESTORE, novi JB, sve je ostalo isto sa istim bugovima kao i prije.

PANGU 1.2

1. Ponovio sam proces JB sa novijim Pangu alatom, inačicom 1.2 te sada je sustav malo stabilniji, nema ostajanja u Reboot modu, nije potreban DFU mode ali ono što se nije promijenilo je da i dalje nema CYDYA FEATURED Tweeks....

Moja preporuka da ako niste još napravili JB a imate 9.0.2 napravite CLEAN RESTORE, to znači da kada Itunes povuče software koji ste ručno odabrali, ( CRTL i Shift ) NEMOJTE raditi BACKUP, nego CLEAN INSTALL i čekajte noviji PANGU alat ili TAIG .

jb5.PNG
28.10.2015 | 15:41
Naravoucenje je: Ne raditi JB.
28.10.2015 | 16:05
Ja sam JB moj ipad Mini prije par dana da bi instalirao Kodi, i sve radi bez greske.

Nikakvih ja problema nemam
28.10.2015 | 17:45
na ipad air2 sam metno jb....kratko smo se družili... stavio sam punit ipad i ujutro sam vidio samo bijelu pozadinu s jabučicom restore na 9.1, hvala lijepa... nije mi nešto koristan bio, ništa specijalno ne trebam, tek iz fore htio
možda sad s nekom novijom verzijom pangu-a bude bolje
28.10.2015 | 18:31
Ja iskreno ne kužim taj jailbrake....

Daš Apple-u te sve silne novce da ubodeš uređaj sa iOS-om, i onda ga gaziš sa nekim jailbraikom, da si instaliraš nešto što eto stvarno nema za iOS....

Pa milion problema, bugova, rušenja.... itd. Stvarno ne kužim

Kupi androida, windowsa (jeftiniji su)... pa pići. Tamo je stvarno milion više mogućnosti preuređenja UI-a, neki "standardi" koji na Apple-u ne postoje (da li su to standardi ili samo navika masa, pitanje)

Dakle, uopće ne kužim poantu jailbreak-a

Koliko sam do sada vidio, mobitel ti je više u DFU modu i spojen na iTunse nego što ga koristiš
28.10.2015 | 19:18
Čak je i jeftinije upitno sve dobro, košta
  • Afterpulse
  • Posjetitelj
29.10.2015 | 11:26
Poanta je testirati sve inačice i napomenuti koje greške se javljaju sa Pangu JB alatom, što se tiče prednosti ima ih jako puno, ali je nažalost svaki Pangu alat lošiji i lošiji.
Ipad mini 3 je JB na IOS 8.3 sa Taig alatom i sve radi normalno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 39 minuta
  • jura22: Nema mjesta za ekspanziju jer je tako Apple odlucio. Sigurno bi se mogla graficka ustekati ili vise njih. Mozda memorija i nema smisla.
  • vjeko1: Realno me ne čudi ovo za Mac Pro jer desktop lineup nije imao previše smisla sa Studio i Pro. S druge strane, arhitektura sa Apple Silicon je takva da nema previše mjesta za expanziju tako da.. RIP
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.57 Seconds

Provided by iJoomla SEO