15.09.2020 | 19:48
IgorD kaže:
Platio sam ga i ne plaćam najam ili nešto tak.
U nekoj teoriji mogao bi biti problem to što sam na njega nataknuo svoj stariji TimeCapsule koji sad služi za wifi. Već je od ranije imao namješteno da bridgea router pa nije trebalo ništa namještati a ovaj Tele2 ZTE pokučni router je iz nekog razloga sam sebi gasio wifi svaki dan pa me to živciralo. Umjesto da stalno stišćem taj gumb gore ostavio sam wifi ugašen i spojio TimeCapsule koji je stajao na polici neko vrijeme.
Ali pošto stvar ne radi ni kad spojim telefon sa tele2 brojem i na njemu upalim hot spot, čini mi se da tele2 ima neki drugi problem. A opet, TeamViewer radi iako ga izbjegavam koristiti. Mušićav je i užasno skup za legalno korištenje.
Citiram sa:
linka
Which ports does AnyDesk use?
To connect to the AnyDesk network port 80, 443 or 6568 is used. For standard listening port direct line connection is 7070 (TCP).
80 i 443 su otvoreni na Tele2 pokućnom... preostala dva navedena -provjerio sam, nisu.
Što se pak tiče ubacivanja SIM kartice drugog operatera u ZTE ruter koji si kupio u Tele2, možeš to, nisu zaključani. Jedino ćeš ručno morati unijeti APN postavke (za A1 ti je to "internet" bez navodnika).
Super bi bilo ako postoji način vratiti tvornički firmware jer je ovaj od Tele2 prilagođen prilično okljaštren.