Ovako... imamo problem s UT2003 igrom preko interneta - kada hostamo server nekada se pojavi na listi, nekada ne... kada se i pojavi izvrsi konekciju na taj IP, ali na tome obicno stane s "Connection Failed"... spajanje na server trece strane ide uglavnom bez problema. Netko s vise iskustva? Da li je mozda potreban UID da bi se hostao server?
Update... izgleda da je problem bio u tome sto je kolega koristio demo verziju koja pokazuje samo prvih 30 servera na listi... pokusati cemo ponovo za koji dan, pa cemo javiti da li je sve ok...
Ne mislim da je to problem. Sa demo verzijom se redovito uspješno konektam na tudje servere. To što vidim samo 30 servera je limit, ali ne funkcionalni. Zanimljivo je da nakon prijave kao server, uvijek imam ping na N/A.
Danas je izašao update. Odličan je - ubrzava sve čak i do 25%, ima puno AltiVec optimizacija za G4, a ono što posebno veseli je da više ne traži CD u driveu što je daleko komotnije. Andrej, kada skužimo kako hendla servere, mogli bismo organizirati jedan mali Jabučnjak turnir?
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima