Preporuka za Apple servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka za Apple servis

03.04.2014 | 16:32
Unaprijed se ispričavam moderatorima ako tema već negdje postoji!

Imam problem sa svojim MBP 13", te me zanima dali postoji kakva preporuka za servisera u Zagrebu.

Naime, na MBP-u ne radi USB. Sva ostala periferija (WiFi, Bluetooth, Thunderbolt) radi normalno.
U system preferences ne registrira grešku USB, ali jednostavno kaj got uštekam u port ne reagira.

Zanima me dali ste imali ( i kakva ste imali ) iskustva sa servisima po ZG-u.

Unaprijed Hvala
03.04.2014 | 16:59
Nas nekoliko je imalo dobra iskustva s RAM servisom u Španskom, a nisam još ni od koga čuo loša iskustva. Servis nije ovlašten za Apple, ali čovjek ima iskustva s Apple računalima, a cijene su mu razumne.
04.04.2014 | 11:43
alencek kaže:
...

Naime, na MBP-u ne radi USB. Sva ostala periferija (WiFi, Bluetooth, Thunderbolt) radi normalno.
U system preferences ne registrira grešku USB, ali jednostavno kaj got uštekam u port ne reagira.
...

Unaprijed Hvala

Prije svega probaj SMC reset
upute
05.06.2014 | 23:20
Vidim da imaš problema sa svojim Mac-om pa evo da pomognem ako mogu. Od mog prijatelja Macbook je odjedanput prestao raditi tj. svjetlila je lampica ali nije bilo slike na display-u.

Slao ga je u Zagreb u neki servis koji navodno popravljaju Macbook laptope ali su mu ga vratili nazad da popravak nije moguć i naplatili mu dijagnostiku 200 kuna i još je 100 izgubio na poštarinu. Uglavnom malo se raspitao na faksu i dobio preporuku za Asos Servis u Rijeci koji popravljaju sve vrste kvarova na laptopima i Mac-u. Odnjeo im je laptop i bio mu je gotov za 2 tjedna jer su čekali neki čip a popravak ga je koštao 1200 kuna ali je uglavnom popravljen. Evo sad sam bio na njihovim stranicama i na ovom linku ti sve piše Apple Servis Rijeka
06.06.2014 | 08:13
Edine, ovo je prilično bezobrazan pokušaj samoreklamiranja.

plus.google.com/+EdnanKadeni%C4%8780/posts
www.servisracunalarijeka.com/o-nama/ (na dnu stranice, osnivač i direktor...)

Osobito ovo naglašavam zato što imam *OSOBNO* i *KRAJNJE NEGATIVNO* iskustvo s Asos servisom. S obzirom na ovaj bezobrazluk, neću se uopće, u slučaju da bilo koga zanima, ustručavati napisati *SVE* potankosti slučaja i C+P sve detalje komunikacije pa neka svi vide doseg vaše profesionalnosti u tzv. "Apple Servisu Rijeka". A vjerujem da će se i vlasnik Maca po kojem ste mesarili dopuniti sve ono što ja ne znam. Ja sam, naime, bio samo kurir za preuzimanje Mac Minija od vas nakon popravka (jer vam čovjek više nije vjerovao da će ikad vidjeti svoje računalo).

Ukratko, nakon pustih *MJESECI* što ste držali komp, napokon ga, kao, "popravite". Dogovorimo se za preuzimanje i onda stiže leteći izgovor "trebao bi ga još malo istestirati" pa odgodimo za još tjedan dana. Nakon tjedan dana preuzmem komp i - što? HDD nije uopće *UŠTEKAN* u matičnu ploču!!!?!!!! Treba ga još malo istestirati? Tjedan dana? Ni pogledali ga niste!

O ostalom fušu i sitnom potkradanju ćemo se lako raspisati vlasnik i ja, samo me povuci za jezik!
06.06.2014 | 21:49
Kao što sam već u par postova napisao, ja sam mjenjao ekran na iMac-u i nešto sitno na Macbook-u u Agram servisu u Gundulićevoj u Zagrebu.
Jako dobra iskustva sa svime.
Za cijene ne znam, bilo je u garantnom roku, ali pristup i odrada za svaku pohvalu.
12.06.2014 | 13:31
Da li možda zna netko koliko je siguran, tj.dobar ovaj servis u Španskom što ga je smayo predložio? Da li da se obratim njima ili da tražim neko drugo riješenje(drugi servis)? Treba mi isključivo da je u Zagrebu.
12.06.2014 | 14:15
Ja sam imao dobro iskustvo sa iklinikom, Fallerovo šetalište 2. U pitanju je bila zamjena ekrana.

Probaj tamo.
12.06.2014 | 14:37
Mogu potvrditi da je RAM servis u Španskom OK. Oživili su nam stari Apple cinema display.
20.07.2014 | 17:44
Potvrđujem da je ovaj RAM servis odličan i ima prihvatljive cijene, u svakom slučaju evo i od mene preporuke za njega, i usluga im je dosta brza i profesionalna(barem je bila u mojem slučaju).
15.12.2014 | 14:27
Potvrđujem navode za RAM servis. Imao sam kod njih minija s uspješnom intervencijom te sam nedavno odnio i iMac Alu 20" 2007g. ( stariji članovi se možda sjećaju da mi se nakon apdejta sa 10.6.2 na 10.6.3 i više, zamrznuo sistem). iMac također riješen te se trenutno gore vrti 10.6.8 a nakon toga možda i 10.8.5. Mini je u međuvremenu stradao od udara groma, te čekam rezultat iz istog servisa.
Dakle iz iskustva , preporuka za servis.
09.01.2015 | 20:03
Vratio se mini . Izgorjelo je napajanje pa je složen na moj zahtjev s 12V napajanjem. Modul napajanja je izvađen te je taj dio prazan a mini se ujedno i manje grije. Stradao je i jedan USB konektor, ali ostala 3 rade pa nije problem a imam i Hub. Došao danas popodne te ga sad vraćamu radni režim i za sada radi ko urica.
Još jednom preporuka za servis !
29.01.2015 | 11:07
JOHN kaže:
Ja sam imao dobro iskustvo sa iklinikom, Fallerovo šetalište 2. U pitanju je bila zamjena ekrana.

Probaj tamo.

Ako se može dodati i negativna kritika - meni su kod zamjene VGA čipa, spalili drugu stranu MBO, tako da je laptop nakon promjene radio okvirno 10x i riknuo,
kasnije sam ga nosio u druga dva servisa gdje je dijagnosticirano pregrijavanje kod zamjene čipa.

Još nisam naišao na onaj pravi servis koji oživljava i elektroničke komponente i mijenja ih - novi MBO znam i ja ugraditi
04.03.2019 | 17:33
evo probaj nas
ram-servis.hr/kontakt/

ekipa, hvala Vam na pohvalama. Jako smo ponosni što smo uspjeli pomoći, trudimo se svaki dan naučiti nešto novo, pomoći koliko je u našim mogučnostima.
04.03.2019 | 17:42
Dosad jedno i odlicno iskustvo sa RAM servisom, nosio sam prastari MBP koji se vise nije htio (u)paliti, "zamijenjen je BGA chipset", odonda radi ko bog Cijena, ha... prihvatljiva, s obzirom da bi MBP u protivnom morao u reciklazu + trosak novog
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 24 minuta
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!
  • ping: Sretan rođendan
  • dpasaric: Sretan ti! :)
  • zoranowsky: Sretan ročkas!
  • Yonkis: Sretno ti rođendanovo!
  • smayoo: Sretan ti rođendan! :)
  • drpongrac23: Danas sam ušao u 5-u DEKADU ŽIVOTA!!! Živjeli svi!!!
  • hal9000: [link]
  • Riba: Odnio vrag prisu!
  • hal9000: Za 30-ak godina većina nas ni neće više biti živo pa koga briga za responsive site! :D
  • Borisone: Ma nije to, nego se sada početna stranica učita u tren oka. Treba bar 3-4 sekunde da bi bilo moderno.
  • Riba: Uostalom, nije Jabucnjak neresponsivan nego je vama ekran premalen! :-D
  • dpasaric: I nisi boomer, ti si gen X! :)
  • dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela? :)
  • Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja. :)
  • CoffeePod: Jabucnjak*
  • CoffeePod: Hoce li Jabuvnjak ikad dobit reponsive sajt?
  • cariblanco: Danas smo u Osijeku, možda shebali turističku sezonu :D
  • dpasaric: Slijedi uskoro osvrt na naslovnici...
  • Air: ...a Applevom slučaju iako te fore drugi telefoni imaju već godinama, ali kad to Apple napravi mi bi se trebali diviti tome kao toploj vodi.
  • Air: Meni Keynote izgleda kao kad Trum hvali samo sebe i svoje odluke kao ono baš najbolje, iako ga je cijeli Svijet popljuvao...
  • drlovric: Na Mac, Spotlight je odlican, kao i boja foldera (konacno) :)
  • drlovric: iPad je odlicno profitirao. Ako sve ovo ne zakljucaju za najnovije modele only :)
  • Riba: Keynote mi je kao neka epizoda Teletubbiesa.
  • Riba: Gledam taj WWDC i razmisljam kako su teme o umiranju mozda privlacnije. :-D
  • dpasaric: Idemo mi na ljepše teme, WWDC je za sat vremena! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, jura22, Riba, rkoren5, Anonimci (369)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO