Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Airport
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Airport
Poruka: 1497
graphgraph

Airport prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 59  
Hola!

Od danas sam vlasnik airport kartice u iBooku i naravno od samog početka problemi. Da ne bi sad neki napali kak mac ne valja, odmah sam se zaletio do ERGOneta i tamo je signal bio pun i sve je radilo kako treba i pojavio mi se osmijeh na licu... Dakle, uz Airport stanicu, veza je bila mrak...
Nego, što se događa, u firmi imamo instaliranu 'antenu' (nemojte se ljutiti zbog moje stručne terminologije, naravno od Appleovih proizvoda jedino sam primijetio svoj iBook i jedan stari iMac tako da WInteli vladaju) i udaljena je od mog radnog mjesta desetak metara, ali signala ni od korova.. Dogodilo se u par navrata da se pojavi jedna, eventualno dvije crtice, i onda pukne... Ne stignem se niti pravilno javiti na mrežu.
Skinuo sam Airport 2.1.1 s appleovog sitea, ali nažalost nije pomoglo...
Sistem je 10.2.5...
Da li sam nešto propustio?
Hvala
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
graphgraph

Update!

Eto, ibook sada stoji direktno ispod HotPointa (netko mi je rekao malo prije da se to tak zove) i signal varira od 2 do 4 crtice (dakle nije puni). Nešto definitivno nije u redu jer bi ovo trebalo šljakat u krugu od 100 metara... Skida mi se combo update 10.2.8 i nadam se da će to riješiti problema pa da ću i sa parkinga moći okopavati Jabučnjak kada nabavim i autopunjač...
Do sljedećeg updatea, pozdrav od gladnog radnika...
graphgraph

Update!

Sistem 10.2.8, status antene na radnom mjestu (dakle 10tak metara od HotPointa) jednak kao i u prvom današnjem javljanju... Sad već počinjem sumnjati da je pri sastavljanju mašine (mijenjan je hard prije par dana) majstor zaboravio spojiti antenu pa slabo hvata... Iskreno se nadam da nije to jer to znači da opet mora ići na operaciju...
Ponovo molim mišljenja i prijedloge.. kako testirati?
Poruka: 662
graphgraph

Airport prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 12  
AirPort karticu bi trebao sam, relativno sigurno i foolproof , moći staviti.
Jesi skidao tastaturu da je vidiš?
graphgraph

Update!

Airport 3.1.1 je sad unutra i nema razlike u prijemu signala...
MAk:... pa stavio sam je unutra.. nije to uopće teško, to je napravljeno za stupid americans...
ali mene brine rastavljanje laptopa koje se dogodilo prošli tjedan.. sad ću ga morat otvarat i pogledati da li je sa antenom sve u redu.. uff ufff
Poruka: 95
graphgraph

Airport prije 8 Godina, 3 Mjeseci Karma: 0  
Da li imas u firmi AirPortBase Station instaliranu ili ne? Ako nije instalirana AirPortBase station, tada jasno da nema signala. Mozda je u tvojoj firmi instaliran neki drugi sistem za bezicnu vezu, koji ne radi s AirPort karticom u tvom racunalu. Jer ako radi u Ergonetu, tada su ti i kartica i kompjuter sasvim ispravni. Tamo su instalirane u prizemlju najmanje 3 aktivne AirPortBase Station. Ne diraj niti karticu niti kompjuter. Ne cackaj i ne otvaraj. Sve je ocito ispravno. Nemas aktivnu AirPort Base Station.
graphgraph

Eto, posljednjih par dana sve radi ko vurica, naravno uz uvjet da se nalazim ispod HotSpota... toliko od mene...
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 47 min
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)
  • Riba: Meni inače radi bez problema.
  • Riba: View -> Developer -> Developer Tools / Console tab
  • Riba: H2O, pogledaj malo što kaže Chrome console
  • H2O: imam problema s jabučnjakom. ili on samnom. Javlja mi se poruka "Aw, Snap!" i nikako da mi otvori stranicu. Ponekad reload pomaže. Skoro je nemoguće biti na Jabučnjaku. Niti jedna druga stranica mi to do sada nije javila, samo jabučnjak. Koristim Chrome 16.0.912.77 @ Lion 10.7.2. Ima li još netko ovakvih problema? Što bi mogao biti uzrok?
  • metalni: @bumbar - koliko ja znam možeš preko iTunesa importirati ringtone i onda ga sinkronizirati s iPhoneom
  • Renzo: Dobro se podsjetiti »Klikni!«
  • bumbar: Kako postaviti .m4r ringtone u ringtones? Ringtone je u aplikaciji koja dozvoljava samo opciju send
  • kinsif: cujem da je neki super macbook u oglasniku... :P
  • papittoveng: john be good! ;)
  • MoschuS: drzi se johni!
  • john_st: fala ekipa 
  • dpasaric: Brz oporavak!
  • smayoo: A, jbt... :( Aj, držse! Želim ti brz oporavak!
  • john_st: stomak zasad ok, al mi je udarila bol u desno rame, tako da ne mogu ni sjedit ni stajat dulje od par min
  • scarface32: btJunkie is down :(
  • smayoo: Penis enlargement? :p ;)
  • Riba: Ne znam koju bi operaciju preporučio... samo pomalo...
  • smayoo: :( Ajoj... Jel barem prošlo bez komplikacija?
  • john_st: ako ne morate, operaciju žuči nikako ne preporučam :'(

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.2338