itunes i muzika na imac-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

itunes i muzika na imac-u

06.02.2009 | 12:41
juce sam napokon na itunes-u sve naslovne slike sa albuma stavio.lijepo izgleda.hehheheh ali,sad imam problem.volio bih te slike prebaciti i na music folder na imac-u.da li opet moram jednu po jednu sliku stavljati ili se moze negdje nastimati da se sam sinhronizuje.
unaprijed hvala
06.02.2009 | 17:39
Misliš da ti svaki fajl ima sliku ili cijeli folder? U Leopardu svaki mp3 fajl dobiva thumbnail ukoliko je tagiran sa slikom, za folder ne znam da li to radi automatski.
06.02.2009 | 22:55
Nisam baš najbolje skužio što te muči, ali koliko vidim želiš imati dva identična Music Liba na dva različita Maca? Koliko ja znam cover-art se čuva u libu sa ostalim stvarima i kada ga kopiraš, ide i to.

Kada sinkaš lib na iPhone npr. onda ima dodatna caka - naime, iTunesi na kompu skuže da je neka pjesma s istog albuma i onda povuku art s prve stvari (za koju je obično vezan cover-art), a iPhone to ne zna izvesti - ili možda baš ta stvar za koju je vezan art nije na njemu. Ja zato za iPhone listu puknem art u svaku stvar, pa sam na miru.
06.02.2009 | 23:23
ovako.pokusat cu bolje da objasnim.

juce sam na itunes-u postavio sve covere albuma i sinhronizovao sa iphone-om.i sve je ok.ali kad otvorim music folder na imac-u ,ima samo ikona mp3 pjesme,a ja bih volio da na svakoj pjesmi ima slika covera .sad da li moram i to rucno za svaku pjesmu uraditi ili mogu sa itunes-ima i to sinhronizovati kao sto sam uradio sa iphone-om.
06.02.2009 | 23:45
Aha, znači ti zapravo pričaš o tome da se na nekim pjesmama u Finderu, dakle u samom OS-u, ne vidi cover-art?
07.02.2009 | 00:00
da tako je.a volio bih da bude.
07.02.2009 | 12:12
U finderu stisni apple+j (show view options) i stavi kvačicu na show icon preview!
E i u cower flowu ti prikazuje slicice.
07.02.2009 | 17:47
izgleda da tako nece.smislit cu nesto.da li se moze iz finder-a muzika obrisati i onda sa iphone-a opet staviti u finder sa coverima?
07.02.2009 | 20:35
Finder po difoltu pokazuje covere koje izvlači iz id3 taga pisme, a itunes po difoltu NE sprema cover art kad ga skine u id3 tag več negdi na disku u poseban folder.
Trebalo bi svaki album kliknit desnom tipkom u iTunesima, odabrati Get Info, i dovuči cover iz foldera gdje ih je itunes spremio u kucicu za cover.
Mislim da če g na taj način ubaciti u mp3 id3 tag... probaj pa ces saznat
  • Dijete
  • Posjetitelj
08.02.2009 | 01:19
Ja sam bio uvjeren da ga sprema i drito u mp3cu..

kad prebacim na drugi komp album i tamo se pojavi cover..

po tome mi ne drzi vodu info da se spremaju coveri u poseban folder (makar sam naisao na takav folder..)
08.02.2009 | 10:11
u ome i jeste problem.neke pjesme imaju cover a vecina nemaju.i to samo one sto sam im cover skidao sa interneta i kao sliku ih stavljao kao ilustraciju.
08.02.2009 | 13:00
Možda ima veze verzija id taga jer neke imaju covera neke ne!
Pokušaj kad otvoriš folder kliknut icone view i pricekaj malo!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 10 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO