Večeras će se u 20,00 h, premijerno u Hrvatskoj, održati predstavljanje najnovijeg Apple proizvoda – Apple Watcha, koji je u Pazin stigao prije nekoliko dana. Apple veteran, David Ivić, predstavit će revolucionarni smartwatch o kojem svi pričaju.
Raspravljat ćemo o tome je li to Appleov pucanj u prazno, odnosno ima li Apple Watch korisnih funkcija ili je samo modni dodatak uz iPhone.
Radi li se o “proizvodu koji nikome ne treba” ili o proizvodu koji opravdava svoju cijenu i ima svoje tržište? Demonstrirat ćemo osnovne funkcije zbog kojih se treba ili ne treba odlučiti za kupnju novog Aplleovog gadgeta.
Prijenos uživo možete pratiti na (link je live od 20,00): Novi link za stream:
Vaša pitanja i komentari su dobrodošli. Neka od njih u ovoj temi ćemo adresirati uživo...
drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.