Pitanje za one koji imaju iskustva. Ako pomoću Infuse-a na Apple TV-u vrtim filmove s Air time capsule preko local networka, čita li i titlove? Jer VLC ih ne čita, ne vidi ih... Hvala!
Ne znam za capsule jer ga nemam ali pretpostavljam da je u čitavoj priči nebitan jer Infuse ne mari previše sa čega se vuče materijal. Ja gledam sa Maca na Apple TV preko Infusea i svi titlovi rade bez problema, štoviše Infuse će ih sam naći online, ne moraš ih ni skidati sam unapred.
Riba, hvala. Stvar radi super, bez greške. A što se tiče titlova online, super je fora samo što na našem jeziku ima titlova za jako malo filmova, a o serijama da ne govorim. Samo one najpopularnije....
Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima
dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
ivan.ocd: Ekipa, molim vas za brzinski savjet: imam MBA s 16GB RAM-a i koristim Claude puno, osobito Cowork. Izgleda da mi tih 16GB nije dovoljno jer svako malo dobijem upozorenje o memoriji, a i grije se ko lud (M5). Trebam li prodati ovaj Mac i gledati neki Pro ili Max s vise memorije ili hlađenja ili ne? Hvala