Posjetitelj
Poruka: 5
|
|
QT modifikacije prije 1 Godina, 10 Mjeseci
|
|
|
Mrzim VLC, pa na OS X-u koristim uglavnom QT X koji mi je odlican, ali uz par falinga.
Nasao sam dosta kodova za Terminal pa sredio da se prilikom pokretanja video automatski vrti, subtitlovi i ostale peripetije, ali jos jednu stvar ne mogu rijesiti, a to je da cim se video otvori da automatski ide u full screen. Da li ima kakva linija koda za Terminal koja bi to rijesila?
Isto tako ima li rjesenje da mi se svi klipovi iz foldera sami pokrecu. Dakle nakon sto otvorim jedan i odgledam ga, da nakon zavrsetka ostali sami krecu, kao u KM playeru u windowsima?
|
|
Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
|
Poruka: 1497
|
|
|
|
|
VLC ima sve to sto zelis, doduse malo ako zelis sve iz foldera da ti pleja, odvuces u plej listu i to je to..
ak ti je toliko mrski pa ne zelis VLC, probaj MPlayer, ima playlistu, ima titlove, ima Full screen prilikom startanja (naravno, nece ti kao ni VLC ili bilo koji program pročitat mislim, već treba zavirit u Preferences)..
mplayer koristim na starijim mašinama jer ima skipanje frejmova kad dodje neki opaki dio s puno detalja.. a to je opcija koju nisam primijetio kod VLCa koji mi je glavni na ostatku..
|
|
|
Posjetitelj
Poruka: 5
|
|
|
|
|
Odlicno, probat cu Mplayer. VLC mi je poput programa iz proslog stoljeca, jednostavno mi ne lezi. Navikao sam se na KM player u windowsima koji je po mogucnostima nevjerojatan. Jedna od jacih opcija mi je bila mogucnost koristenja vanjskog codeca, pa mi je C2D masina uz CoreAVC uredno vrtila AVCHD i ostale teze formate.
|
|
|
|