Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Kako reinstalirati Itunes?
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Kako reinstalirati Itunes?
Poruka: 149
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina Karma: -2  
Tip od kojeg sam kupio macbookpro je u itunesima imao account za Iphone. Kako da reinstaliram itunes da mogu izbrisati njegov account i ubaciti svoj?

Nadam se da sam pravilno sročio pitanje jer sam novi mac korisnik!?
MacbookPro 8.1
Iphone 4 16GB
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Admin
Poruka: 4305
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina Karma: 154  
Njegov account niti ne postoji kod tebe, sve je u cloudu. Account je utoliko što je možda zapamtio njegov login i pass u keychainu, to možeš pobrisati s Keychain Accessom ako te baš smeta.

Zlatno pravilo polovnih računala je sve instalirati od nule kada se preuzmu - nevezano za ovo s iTunesima. U najmanju ruku napravi novi user account.

iTunesi se vežu za uređaj (znači može slobodno spojiti svoj iPhone gore), a accounta u njima isto možeš imati koliko hoćeš, dakle samo upiši svoj i koristi ga.
Poruka: 1534
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina Karma: 64  
Davor ti je rekao ono najbitnije. Idi u system prefernces (siva lijepa ikona sa zupčanikom dolje u docku). Tamo odaberi accounts. Potom klikni na plusić s lijeve strane ispod okvira i otvori novi account. Jasno, administratorski da možeš administrirati kompom. Sad lijepo sve zatvori.
Potom idi na jabuku gore lijevo, gdje si gledao koji je komp. U dnu padajućeg izbornika imaš opcije sleep, shut down i log out XYZ (koje je već ime). Odaberi tu opciju. Nakon par trenutaka pojavi ti se prozor na kojem po pobrojani su user accounti na tom stroju. Sad odaberi svoj novi account i ulogiraj se na njega. Potom idi opet u system prefs, opet accounts i sad odaberi onaj stari account, selektiraj ga klikom i potom idi na minus ispod. On će te pitati što želiš s tim userom, a ti ga lijepo obriši i onda imaš posve novi komp. Sve će aplikacije ostati gore, ali svi osobni dokumenti će nestati.
Sjeti se da je Appleov slogan Think different! Nema tu potreba za silnim nainstaliravanjima na koje si navikao.
Dobro došao na sunčanu stranu ulice
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
Poruka: 128
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina Karma: 4  
Ako se mogu nadovezati na temu.

Zadnjih par spajanja iPhona na Mac izbacuje mi grešku.
iPhone ne može biti sinhroniziran, tražena datoteka nije pronađena.

Dali neko zna kako da ga uputim na backup ili da napravim novi!?!
I will use google before asking dumb questions !
www.kljuc13.com
Poruka: 1534
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina Karma: 64  
Na žalost, ja ti nemam iPhone pa ni pojma o bilo čemu vezano uza nj...
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
Poruka: 149
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina Karma: -2  
Hvala na pomoći !! Ipak treba vremena da se naviknem.
MacbookPro 8.1
Iphone 4 16GB
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 9 sati, 51 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: CooL, kufalo, LukaSnow, noviruses, postar, rusty, teebz1978, zabac
Anonimaca: 45

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.2165