Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Kako reinstalirati Itunes?
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Kako reinstalirati Itunes?
Poruka: 149
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina, 3 Mjeseci Karma: -2  
Tip od kojeg sam kupio macbookpro je u itunesima imao account za Iphone. Kako da reinstaliram itunes da mogu izbrisati njegov account i ubaciti svoj?

Nadam se da sam pravilno sročio pitanje jer sam novi mac korisnik!?
MacbookPro 8.1
Iphone 4 16GB
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Admin
Poruka: 4426
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina, 3 Mjeseci Karma: 162  
Njegov account niti ne postoji kod tebe, sve je u cloudu. Account je utoliko što je možda zapamtio njegov login i pass u keychainu, to možeš pobrisati s Keychain Accessom ako te baš smeta.

Zlatno pravilo polovnih računala je sve instalirati od nule kada se preuzmu - nevezano za ovo s iTunesima. U najmanju ruku napravi novi user account.

iTunesi se vežu za uređaj (znači može slobodno spojiti svoj iPhone gore), a accounta u njima isto možeš imati koliko hoćeš, dakle samo upiši svoj i koristi ga.
Poruka: 1569
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina, 3 Mjeseci Karma: 65  
Davor ti je rekao ono najbitnije. Idi u system prefernces (siva lijepa ikona sa zupčanikom dolje u docku). Tamo odaberi accounts. Potom klikni na plusić s lijeve strane ispod okvira i otvori novi account. Jasno, administratorski da možeš administrirati kompom. Sad lijepo sve zatvori.
Potom idi na jabuku gore lijevo, gdje si gledao koji je komp. U dnu padajućeg izbornika imaš opcije sleep, shut down i log out XYZ (koje je već ime). Odaberi tu opciju. Nakon par trenutaka pojavi ti se prozor na kojem po pobrojani su user accounti na tom stroju. Sad odaberi svoj novi account i ulogiraj se na njega. Potom idi opet u system prefs, opet accounts i sad odaberi onaj stari account, selektiraj ga klikom i potom idi na minus ispod. On će te pitati što želiš s tim userom, a ti ga lijepo obriši i onda imaš posve novi komp. Sve će aplikacije ostati gore, ali svi osobni dokumenti će nestati.
Sjeti se da je Appleov slogan Think different! Nema tu potreba za silnim nainstaliravanjima na koje si navikao.
Dobro došao na sunčanu stranu ulice
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
Poruka: 128
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina, 3 Mjeseci Karma: 4  
Ako se mogu nadovezati na temu.

Zadnjih par spajanja iPhona na Mac izbacuje mi grešku.
iPhone ne može biti sinhroniziran, tražena datoteka nije pronađena.

Dali neko zna kako da ga uputim na backup ili da napravim novi!?!
I will use google before asking dumb questions !
www.kljuc13.com
Poruka: 1569
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina, 3 Mjeseci Karma: 65  
Na žalost, ja ti nemam iPhone pa ni pojma o bilo čemu vezano uza nj...
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
Poruka: 149
graphgraph

Kako reinstalirati Itunes? prije 2 Godina, 3 Mjeseci Karma: -2  
Hvala na pomoći !! Ipak treba vremena da se naviknem.
MacbookPro 8.1
Iphone 4 16GB
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 6 sati, 55 min
  • john_st: I meni isto, i nije mi žaj 8)
  • Gjuroo: Lijepo ti je mater rekla. Ja svoju nisam slušo i đava mi uzo par godina života.
  • smayoo: :D :D :D :D :D
  • john_st: neću nikad zaboravit materinu reakciju iz tamo negdi 2002. kad san igra Diabla. Na stolu kutija od igrice i mater čita i izjavi: "Ostavi se toga đavla i aj u crkvu boga molit" :D
  • dpasaric: :D
  • Defou: Eto te vraže na!
  • Riba: "Đava III" :)
  • john_st: 8) »Klikni!« 8)
  • smayoo: Imam ja takav, ali apsolutno me ne zanima prodaja. :) Predobar mi je. Još da mi netko kaže da je bio skup... Kad podijelim s godinama i količinom zajebancije, to je najjeftiniji kompjuter ikad. 8)
  • ecvis17: Pozdrav, zanima me kupnja rabljanih Mac Minija oglas tu »Klikni!«
  • nmrzlja1: lol :D
  • dpasaric: iPhone igra s hajducima! :) »Klikni!«
  • Tony.Sopran: Ok.
  • smayoo: Daj ne brljaj po vikalici, piši u forum pa ćemo vidjeti u čemu je problem
  • Tony.Sopran: @saint / @smayoo ?
  • Tony.Sopran: Trebao bih jedan brzi odgovor, problem je ovaj svoj externi HDD sam spojio sa prijateljevim običnim laptopom, do sada sam uvijek prenosio podatke na njega sa svoga Mac-a, međutim sada kad sam spojio na njegov laptop uredno prepozna HDD, ali mi ne daje mogućnost ulaska u njega?! :upset:
  • Renzo: Molim, molim.
  • radar: fala Renzo
  • Renzo: Karticu koristim isključivo za AppStore. Korištenje je jednostavno, na šalteru banke uplatiš na AppStoreu trošiš :)
  • bumbar: Ja za internet kupovinu imam OTP web karticu ali nije podržana za App Store :'(
  • radar: RENZO kolika je naknada mjesecna/godisnja za karticu i koliko je to jednostavno za koristenje, dali ju koristis samo za internet placanja :)
  • Finn: ne kužim "posebnost" ove kartice... ja za paypal imam deviznu karticu na koju isto tako uplatim love koliko mi treba za neku kupovinu.
  • bumbar: @renzo. I ta kartica uredno radi za kupovanje u App Stor-u?
  • Renzo: Ima nas nekoliko na forumu koji koristimo ovo »Klikni!«
  • john_st: home is where the iPhone syncs ;-)
  • bumbar: ima li kakvih novosti oko bankovnih kartica (koje nisu kreditne) za app store?
  • smayoo: Dom je tamo gdje je srce. 8)
  • campo: svuda pođi kući dođi
  • yawn pong: Zašto bi se i vraćao ovdje ako odem u Australiju. Jedino za posjet rodbini i to je to.
  • smayoo: mrak! :D

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: florijan, H2O, jzelko, kruna, metalni, saint, superhik, yawn pong, zabac
Anonimaca: 28

Anketa

iPad treće generacije

Apple novosti

0.3973