Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: 'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real
Poruka: 140
graphgraph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 4  
Stavljam ovaj post jel se pojavio oglas za prodaju iPhone-a, pitanje je dali je neka muljaža ili stvarni deal?
Čitao sam na MK da isto tako se pojavilo oglasa ali ne na njihovom forumu nego tema jer je postajalo slično pitanje.

''Značajka su savršeno funkcionira. Postoji 1 Godina International
Warranty da pokriju iphone 3g 16gb. Mi smo odgovorni za promjenu ili
telefon zamijeniti u slučaju oštećenja i Nudimo 30 dana garanciju na
sve naše proizvode. Ako niste 100% zadovoljan performansama naših
proizvoda, vi svibanj vratiti kupnju nam u roku od 30 dana od datuma
kupnje za zamjenu, razmjena ili povrat novca ..
The iPhone 3G 16GB .. 200 eura, uključujući otpremu trošak.''

Registrirani korisnik je fstmarkt10.

Dali se prije pojavljivali ovakvi oglasi ili je ovo sasvim novo?
I never see what has been done; I only see what remains to be done. Ignorance is bliss
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Admin
Poruka: 4855
graphgraph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 176  
Netko je ocigledno prevodio tekst pomocu google translatora. Meni osobno smrdi na muljazu, no kako nemamo resursa istrazivati svaki oglas, apliramo na svih da koriste zdrav razum i maksimalni oprez kod ovakvih stvari.
Poruka: 685
graphgraph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 19  
Ne omalovazam nikoga, ali nije zar da je neko popusio da je ovo pravi oglas?

Mislim oglas jeste pravi, ali kada platite iPhone necete nikada ocima vidjeti...
graphgraph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 4  
drlovric je napisao:
Ne omalovazam nikoga, ali nije zar da je neko popusio da je ovo pravi oglas?

Mislim oglas jeste pravi, ali kada platite iPhone necete nikada ocima vidjeti...

Ja sam stavio ovo pitanje ili ti temu da se netko izjasni dali je ovo istina ili laz. Koliko sam danas sazno ovo je cista laz i muljaza.
Postavio sam im pitanje posto su me pitali koliko zelim ih kupiti, dali prodaju preko ebay racuna, odgovor je bio da da ali nemaju racun znaci patka.
Danas mi je poslao da posaljem novce preko WC (western union), koliko znam takvo slanje novca je jako rizicno. Jedino tako saljes novce nekome koga znas i vjerujes.
Da nebi dolazilo do ostalih pitanja na forumu, neznam dali je to moguce da se taj oglas skine?
Ja neznam tko je nasjeo na ovo prije?
I never see what has been done; I only see what remains to be done. Ignorance is bliss
Admin
Poruka: 4855
graphgraph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 176  
Obrisat cu taj oglas buduci da je jasno da se radi o prevari. Tnx na istrazivackom radu.
graphgraph

Nema problema.... onako ko usput

Ma nervira me takve muljaže od stranaca ...... a naši ovdje ljudi previše vjeruju tome tako da više neznaš što je pravi oglas ili ne
Poruka: 12
graphgraph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 1  
Bas sam danas malo gledao oglasnik, njuskalo etc...i naletim na ovaj oglas: www.njuskalo.hr/oglas382900

Isto prevedeno sa babelfishom, cijena smijesna etc. Najbolja stvar u svemu tome je ta što je babelfish Macbook Air preveo kao Macbook Zrak Dakle ako zelite nasjesti na neku muljazu od stranaca, a da pri tome date novce za "Macbook Zrak" ovo vam je prava prilika

Naravno oglas je totalna muljaza, ali dobro me nasmijao
Poruka: 6146
graph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 146  
Xatrix je napisao:
stvar u svemu tome je ta što je babelfish Macbook Air preveo kao Macbook Zrak

Meni je ipak jače "64 GB Solid-država drive"
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Poruka: 12
graphgraph

'iPhone 3G 16GB otključan Potpuno nove' fake-real prije 2 Godina, 10 Mjeseci Karma: 1  
smayoo je napisao:
Meni je ipak jače "64 GB Solid-država drive"

Hahahah U žurbi sam nekako taj dio uspio preskociti, savrseno
graphgraph

Ma strašno, a neda se maknuti morao sam ga block-nuti jer stalno trazi pare ćak 50% off cjene
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 4 sati, 41 min
  • BB: :)
  • metalni: hvala!
  • BB: Pogledaj u poruke :)
  • metalni: zanima me ili dan brown ili mario puzo
  • BB: A kako da znam što je tebi zanimljivo? Hoćeš 12. planet?
  • metalni: Ako imaš šta zanimljivo pošalji :)
  • BB: Ja sam našla svašta na engleskom, a ponešto i na hrvatskom, ali moram potražiti te linkove...
  • metalni: na hrvatskom
  • metalni: Da li tko zna gdje ima e-knjiga ili pdf-a beletristike za skinuti?
  • smayoo: Da
  • kinsif: ufff... :) thx! nego kratko pitanje, kad povucem timemachine backup, dali povlacim i update koji je bio na starom macu? 10.7.2 konkretno.
  • smayoo: jelda je sexy mala mašina? ;) Uživaj!
  • kinsif: stigao mini konacno! koje veselje :D
  • scarface32: john sto brzi oporavak ti zelim
  • john_st: hvala boris, hvala smayoo :)
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: BB, culo23, Hackerivs
Anonimaca: 32

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1889