Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici
Admin
Poruka: 4855
graphgraph

Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici prije 3 Godina, 2 Mjeseci Karma: 176  
Vjerojatno je većina već primjetila da u se u Vikalici ne prikazuju ispravno domaća slova u slučaju da koristite Safari. Nažalost pojma nemam koji je uzrok, tim više što kad pogledam source stranice slova su u redu, i nakon nanovog učitavanja stranice prikazuju se ispravno.
I dalje ću pokušati naći i ukloniti uzrok problema no trenutno je ovaj problem niskog prioriteta.
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Admin
Poruka: 4310
graphgraph

Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici prije 3 Godina, 2 Mjeseci Karma: 155  
Samo jedna činjenica koja daje nadu da je to izvedivo - na starom-starom Jabučnjaku, to je radilo ok i na Safariju! Dakle, očigledno postoji trik... osim ako nije do nekog updatea samog Safarija u međuvremenu.
Poruka: 1757
graphgraph

Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici prije 3 Godina, 2 Mjeseci Karma: 49  
Za primjer, meni na Safariju radi sa Unicode UTF-8,pa se treba malo poigrati sa time.Poslije inovacije je i meni krivo pokazivalo dok nisam podesio.
Treba pokušati pa se javite ako ne štima.
 iMac 20"alu TimeCapsule iPhone4
Poruka: 754
graphgraph

Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici prije 2 Godina, 4 Mjeseci Karma: 11  
ma samo refreshajte stranicu i radi ko sat. barem meni
Ljubomoran sam na ljude koji imaju lampu!
Poruka: 244
graphgraph

Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici prije 2 Godina, 4 Mjeseci Karma: 5  
Isto kod mene, samo ne radi kada napišem, kod refreshanja proradi...
Admin
Poruka: 4855
graphgraph

Domaća slova se ne prikazuju dobro u Vikalici prije 2 Godina, 4 Mjeseci Karma: 176  
Sve sreca da sve to nisam napisao pred 10 mjesici u prvoj poruci (!)
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 4 sati, 38 min
  • BB: :)
  • metalni: hvala!
  • BB: Pogledaj u poruke :)
  • metalni: zanima me ili dan brown ili mario puzo
  • BB: A kako da znam što je tebi zanimljivo? Hoćeš 12. planet?
  • metalni: Ako imaš šta zanimljivo pošalji :)
  • BB: Ja sam našla svašta na engleskom, a ponešto i na hrvatskom, ali moram potražiti te linkove...
  • metalni: na hrvatskom
  • metalni: Da li tko zna gdje ima e-knjiga ili pdf-a beletristike za skinuti?
  • smayoo: Da
  • kinsif: ufff... :) thx! nego kratko pitanje, kad povucem timemachine backup, dali povlacim i update koji je bio na starom macu? 10.7.2 konkretno.
  • smayoo: jelda je sexy mala mašina? ;) Uživaj!
  • kinsif: stigao mini konacno! koje veselje :D
  • scarface32: john sto brzi oporavak ti zelim
  • john_st: hvala boris, hvala smayoo :)
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: BB, culo23, Hackerivs
Anonimaca: 26

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1841